BHV alarmeren

Snel en effectief BHV alarmeren? De BHV, de bedrijfshulpverlening, is van onmisbare waarde binnen ieder bedrijf. Er kan immers altijd wat gebeuren, een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker wanneer er veel mensen werken binnen een bedrijf is het van belang dat de BHV aanwezig is, zodat ze alles in geval van nood in goede banen kunnen leiden en erger kunnen voorkomen. De BHV weet immers wat er moet gebeuren als iemand plotseling onwel wordt, als iemand iets gebroken heeft, als er brand uitbreekt of als iedereen om een andere reden het pand zo snel mogelijk moet verlaten. BHV'er hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd. Ze verlenen eerste hulp na een ongeval of evacuëren bijvoorbeeld tijdig alle mensen die zich op dat moment in het pand bevinden. Tijdens een ongeval of in een noodsituatie houdt de BHV het hoofd koel. Vanwege het belang van de BHV is de BHV verplicht wanneer je als werkgever tenminste één iemand in dienst heeft. Maar hoe kun je nu op een eenvoudige en snelle manier de aanwezige BHV bereiken ten tijde van een ongeval of een noodsituatie? Op wat voor manier kun je tijdig de BHV alarmeren en hen op de hoogte brengen van het ongeval of de noodsituatie en hoe weten zij precies waar ze moeten zijn? Om dit alles mogelijk te maken en zo de veiligheid op uw bedrijf te vergroten, is de Safeguard App ontwikkeld.

BHV alarmeren - Safeguard.jpg

BHV alarmeren met het oproepsysteem van Safeguard

Het BHV oproepsysteem is speciaal ontwikkeld om de veiligheid binnen jouw bedrijf te vergroten. Door de app te gebruiken weet je precies welke BHV'ers aanwezig zijn, waar deze BHV'er zich binnen jouw bedrijf bevinden, welke BHV'ers ter plaatse gaan en waar de BHV'er zich op dat moment bevinden. Je kan met de app gemakkelijk de BHV alarmeren. Wanneer er een ongeval plaatsvindt binnen jouw bedrijf of wanneer er sprake is van een noodsituatie, krijgen de BHV'ers hier bericht van op hun smartphone via de app. Deze melding vertelt de BHV'ers ook gelijk waar ze moeten zijn en wat er aan de hand is. Door op de melding te reageren kunnen BHV'ers direct aangeven of zij wel of niet ter plaatse kunnen gaan. Vervolgens kan de BHV’er op deze melding reageren en aangeven of hij of zij wel of niet ter plaatse kan gaan.

Doordat er in het BHV oproepsysteem een tracking functie in ingebouwd, is op elk moment inzichtelijk waar de aanwezige BHV’ers zich binnen het bedrijf bevinden. Hierdoor weet de BHV'er waar hij of zij moet zijn en kun je precies zien waar de BHV’er zich bevindt en hoe lang het dus nog ongeveer duurt voordat een BHV’er ter plaatse is. De app geeft zo tijdens een ongeval of een noodsituatie een helder overzicht van de situatie, waar zowel de BHV'er als jij als werkgever veel voordeel van hebt!

Het BHV oproepsysteem van Safeguard is niet alleen ontwikkeld om in te zetten tijdens een ongeval of een noodsituatie. Het BHV oproepsysteem van Safeguard geeft je ook inzicht in de veiligheidsdata van jouw bedrijf. Alle relevante data worden in de app opgeslagen. Deze data wordt vervolgens in de app overzichtelijk weergegeven door middel van een visuele weergave. Op deze manier heb je door Safeguard een actueel en betrouwbaar beeld van de veiligheidsperformance van jouw organisatie op zowel korte als lange termijn. Deze informatie is niet alleen handig om inzicht te krijgen in de veiligheid van jouw bedrijf maar kan ook van pas komen bij bijvoorbeeld overheidsinspecties. Met de gegevens vanuit de app kan je direct eenvoudig aantonen dat jouw werknemers veilig werken. Het BHV oproepsysteem is vormgeven in een native app die beschikbaar is voor Android en IOS. De app is modulair opgebouwd en kan op jouw verzoek door ons in de huisstijl van je bedrijf geleverd worden.

Wil je ook op een snelle en makkelijke manier de veiligheid van je bedrijf vergroten door het snel BHV alarmeren? Vraag dan vrijblijvend een pilot aan. Wanneer je de pilot aanvraagt, kan je in een vooraf bepaalde periode kosteloos en geheel vrijblijvend kennismaken de BHV software van Safeguard. Alle basisfuncties van de app kun je tijdens deze periode uitproberen. Laat je overtuigen door het gebruikersgemak en de voordelen van onze app! Wil je meer weten over de precieze werking van de BHV app of heb je een specifieke vraag, neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze app en onze diensten. Het is ons doel om de veiligheid binnen jouw bedrijf te vergroten en we horen graag van je wat we daarin voor u kunnen betekenen!

Klaar om Safeguard zelf te proberen?

Tijdens de demo laten we je zien hoe de app werkt. Enthousiast? Ga er dan mee aan de slag tijdens de proefperiode. Uiteraard staan wij ook dan klaar om vragen te beantwoorden!