Terreur app nodig?

terreur app Bent u op zoek naar een terreur app? Wilt u graag voorbereidt zijn op onverwachte situaties binnen uw bedrijf? De terreur app geeft u inzicht waar uw personeel zich bevindt en welke handelingen er gedaan kunnen worden bij een onverwachte situatie. Dit is niet alleen op het gebied van bijvoorbeeld lastige klanten, maar ook bij ongevallen, noodsituaties en calamiteiten. De app weet hoe het pand in elkaar zit en welke werknemers hulp kunnen verlenen. Wanneer u een keuze gemaakt heeft over de situatie, krijgt het personeel een melding over de situatie. Zij weten direct wat er aan de hand is en welke handelingen er uitgevoerd moeten worden.  Op het moment dat u op zoek bent naar een systeem dat gemakkelijk alle personeelsleden aan kan spreken bij onverwachte situaties, dan is de terreur app iets voor u! Zoek niet verder en kom met ons in gesprek over de mogelijkheden van een op maat gemaakte terreur app. Wij kijken naar de werkomstandigheden en schatten de veiligheidsvoorwaarden in voor u. Heeft u al eerder calamiteiten of andere situaties mee gemaakt? Meldt dit dan bij ons en wij kijken samen met u naar een mogelijke oplossing. 

VEILIGE WERKOMGEVING MET DE TERREUR APP

Op zoek naar een anti terreur app? Iedereen heeft geleerd dat er bij een ontruiming rustig aan gedaan moet worden. Maar in hoeverre gebeurd dat ook als er daadwerkelijk een onverwachte situatie voordoet? Het handige aan onze app is dat hij aangeeft welke handelingen er uit gevoerd moeten worden. Door het nogmaals te de melding te lezen, wordt er duidelijkheid geschept en wordt er rustiger omgegaan met de situatie. Het blijft natuurlijk dat elke situatie anders is, maar wij proberen zoveel mogelijk overlap in situaties te schetsen en te verwerken in de app. Doordat u groepen kunt aanmaken, kunt u ook een selectie uitkiezen die de melding ontvangt. Stel dat u meerdere hallen heeft, maar de melding geldt maar voor één hal. Dan is het handig als alleen die mensen dat weten. Dan blijft er een rustigere sfeer in de andere hallen.  

TERREUR APP BIJ SAFEGUARD

Terreur app klinkt misschien wel erg heftig. Onze app helpt u bij enorm veel situaties en kan voor elke situatie ingezet worden. Een aantal jaar geleden was een harde zoemer helemaal in en wist niemand wat er precies aan de hand was. Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone bij zich en kan er door één melding duidelijkheid geschept worden. Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group. Ingram Micro

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam