Alleen werken alarm

Safeguard app met alleen werken alarm

Heb je een alleen werken alarm nodig? De bedrijfshulpverlening (BHV) kan binnen uw organisatie geoptimaliseerd worden met de Safeguard BHV app. Met deze app is er direct inzicht in de aanwezigheid van alle hulpverleners en met één druk op de knop kun je hen oproepen bij een noodsituatie. Met deze gebruiksvriendelijke, snelle en betrouwbare app werkt uw personeel veiliger. Vooral voor de mensen die alleen werken, de lone workers, maakt de app het verschil. De Safeguard app heeft een extra functie voor deze lone workers. Er is een speciaal alleen werken alarm waarmee lone workers in geval van nood direct alarm kunnen slaan. Mocht het niet meer mogelijk zijn om zelf de hulpverleners te alarmeren dan is er nog de man down app die signaleert of er beweging is en aan de gebruiker vraagt of alles in orde is. Als er geen reactie komt binnen een bepaalde tijd krijgen de dichtstbijzijnde hulpverleners automatisch bericht. Het alleen werken alarm vergroot de veiligheid van mensen die alleen werken.

Alleen werken alarm - Safeguard.jpg

Alleen werken alarm speciaal ontworpen voor Safeguard

Safeguard behoort tot de top 100 van de meest innovatieve bedrijven in Nederland. Veel organisaties, het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro, kozen voor onze app om veilige werkomstandigheden te creëren. In een noodsituatie kan er snel geschakeld worden omdat door locatiebepaling direct duidelijk is waar de lone worker zich bevindt en waar alle hulpverleners zijn. Ook is direct inzicht in wie er beschikbaar is en worden door de unieke technologie van Safeguard de juiste mensen opgeroepen. Met de geïnstalleerde applicatie van Safequard op hun telefoon missen hulpverleners nooit meer een melding. Het risico op menselijke fouten is minimaal, er wordt chaos voorkomen, er is tijdwinst en er worden kosten bespaard. Voorwaarde is wel dat al jouw personeel altijd de smartphone bij zich draagt. Dat geldt zeker voor de mensen die alleen werken zodat het alleen werken alarm kan detecteren of er beweging is en de werkzaamheden binnen de gestelde tijd worden uitgevoerd. Samen met de man down functie zorgt het alleen werken alarm dat er geen tijd verloren gaat als één van jouw personeelsleden in de problemen komt.

Meer informatie over Safeguard app met het alleen werken alarm?

De Safeguard BHV app is makkelijk te implementeren en gaat goed samen met jouw RI&E (Risico-Inventarisatie en Evaluatie). Maar het belangrijkste is dat onze app de veiligheid van jouw personeel vergroot. Je kunt onze app gratis proberen! 

Klaar om Safeguard zelf te proberen?

Tijdens de demo laten we je zien hoe de app werkt. Enthousiast? Ga er dan mee aan de slag tijdens de proefperiode. Uiteraard staan wij ook dan klaar om vragen te beantwoorden!