BHV app nodig?

bhv app Bent u op zoek naar een goed systeem voor de BHV organisatie binnen uw bedrijf? Dat is de Safeguard app wat voor u! De Safguard is een ​BHV app, die u direct inzicht geeft in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers. Daarnaast kunt u met één druk op de knop medewerkers oproepen voor een BHV situatie.

BHV app van Safeguard

Met de BHV app heeft u in één oogopslag inzicht in de aanwezigheid van de BHV medewerkers die opgeroepen kunnen worden. Een BHV bord is dus niet meer nodig. U zult nooit meer het probleem hebben dat u niet zeker weet of de medewerker wel of niet aanwezig is. De BHV app​ van Safeguard maakt namelijk gebruik van Geofences. Als een medewerker binnen zo'n geoefence komt, registreert de applicatie dat en is deze medewerker oproepbaar. Als de medewerker de geoefence verlaat, registreert de applicatie dat ook. Soms kan het lastig zijn om alle BHV medewerkers op te roepen in een noodsituatie. De BHV pieper kan niet werken, of medewerkers hebben hem niet op zak. Met de Safeguard app heeft u nooit meer met dit probleem te maken. De applicatie wordt namelijk geïnstalleerd op de smartphone. Als er sprake is van een noodsituatie kunt u via applicatie een melding versturen. U kunt aangeven waar de melding plaatsvindt, welke groep hierop moet reageren, hoeveel mensen er nodig zijn en omschrijven wat de situatie inhoudt. De medewerkers ontvangen deze melding op hun smartphone. Vervolgens kunnen zij aangeven of ze wel of niet naar de situatie gaan. Het oproepsysteem blijft net zolang zoeken totdat er voldoende medewerkers naar de melding gaan.

​Rapportage van uw BHV app

​Naast inzicht in de aanwezigheid van medewerkers en het versturen van een melding in een noodsituatie, kunt u ook een rapportage draaien met de BHV app. Met de rapportage tool van Safeguard kunt u zien hoe de bezetting van uw locaties was per week. Ook kunt u een overzicht zien van de meldingen en wie deze geaccepteerd en geweigerd hebben.

BHV app: prijzen

U kunt de Safeguard app veertien dagen gratis uitproberen. Gedurende deze twee weken kunt u gebruik maken van alle features en een onbeperkt aantal gebruikers en locaties toevoegen. U moet namelijk de applicatie volledig kunnen gebruiken, om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Na de proefperiode kunt u kiezen voor een betaalde versie van de Safeguard app. U kunt hierbij kiezen uit de Professional of Enterprise versie.

Vragen over onze BHV app?

​Heeft u vragen over de ​BHV app van Safeguard? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn op meerdere manieren bereikbaar. U kunt gebruik maken van het contactformulier op onze website. Tevens kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam