Nood app nodig?

Op zoek naar een nood app? Zoek je een applicatie waarmee je met één druk op de knop de juiste mensen oproept? Staak je zoektocht, kijk vooral even rond op onze site en vind de oplossing die je zoekt. Wij hebben een applicatie ontwikkeld die het mogelijk maakt om op zo’n efficiënt mogelijke manier een noodoproep te doen. Zie in één opslag waar het probleem zich bevindt en schakel de juiste hulp in. Ons systeem zoekt de snelst beschikbare hulp die er in het pand aanwezig is en geeft de juiste informatie om de calamiteit zo goed mogelijk op te lossen.

BHV mobile - Safeguard.jpg

Ontstaan noodgeval app

Met Safeguard als noodgeval app kun je jouw veiligheid beter garanderen. Waarom? Wij hebben gekeken naar noodorganisaties; hoe deze zijn samengesteld, hoe zij hun taak uitvoeren en wat zij hiervoor nodig hebben om dit zo goed mogelijk te doen. We merkten dat een aantal variabelen de veiligheid niet ten goede kwamen en er ruimte was voor verbetering op heel wat punten. Echter bleken deze punten wel een gemeenschappelijke deler te hebben die we bij onszelf moeten zoeken. Het gaat vaak bij menselijke handelingen fout en dat is natuurlijk heel normaal. Maar als het om veiligheid gaat, willen we daar een oplossing voor en die hebben wij: Safeguard!

Safeguard: jouw noodgevallen app

Om je een klein beetje mee te nemen in onze noodgevallen app, geven we een paar voorbeelden aan de hand van de hierboven genoemde constatering. Zo ging - en gaat - de aanwezigheidsregistratie van sommige noodorganisaties met een aanwezigheidsbord of BHV bord. Deze manier van aanwezigheidsregistratie is vrij foutgevoelig. Zo vergeet men zich geregeld aan- of af te melden. Met Safeguard wordt een gebruiker automatisch aan- of afgemeld als die het pand betreedt of verlaat. Altijd inzicht in de exacte bezetting dus! Daarnaast hoorden wij vaak dat het mis ging bij het gebruik van de portofoon; de accu is leeg, hij staat ingesteld op het verkeerde kanaal of simpelweg niet weten hoe ’t werkt. Hiervoor bieden wij ook simpele oplossing (Push-To-Talk). En als laatste natuurlijk het oproepen. Deze gaat gepaard met de aanwezigheidsregistratie. Wanneer er een calamiteit is, zoekt ons systeem gelijk de juiste en snelst mogelijke hulp.

Meer weten over Safeguard? Check vooral onze site! Mocht je er niet uitkomen of heb je op gelijk al vragen waarop je het antwoord niet kan vinden? Bel of mail ons gerust. Wij hebben een supportteam klaarstaan om jou van dienst te kunnen zijn.

Klaar om Safeguard zelf te proberen?

Tijdens de demo laten we je zien hoe de app werkt. Enthousiast? Ga er dan mee aan de slag tijdens de proefperiode. Uiteraard staan wij ook dan klaar om vragen te beantwoorden!