Man down alarm

Op zoek naar een man down alarm? Met de Safeguard BHV app wordt het voor werkgevers een stuk makkelijker om veilige werkomstandigheden voor hun personeel te creëren. Met de extra functie van het man down alarm wordt de veiligheid van mensen die alleen werken sterk vergroot. Lone workers kunnen, in geval van nood, direct alarmeren door op de alarmknop te klikken. Mocht dat niet lukken dan heeft de Safeguard app ook de man down functie. Wanneer de app geen beweging signaleert of de ingestelde tijd die nodig is voor het uitvoeren van de werkzaamheden verlopen is, wordt aan de gebruiker gevraagd of alles is orde is. Als er geen reactie komt dan wordt er automatisch een bericht gestuurd naar de dichtstbijzijnde bedrijfshulpverleners (BHV'ers).

Man down alarm - Safeguard.jpg

Man down alarm speciaal ontworpen voor Safeguard

Heb je een man down alarm nodig? Met de app van Safeguard heb je een gebruiksvriendelijke, snelle en betrouwbare app tot je beschikking welke makkelijk te implementeren is. Inmiddels maken al vele bedrijven gebruik van ons systeem zoals het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. De Kamer van Koophandel rekent Safeguard tot de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland. Als zich een noodsituatie voordoet dan kun je met één druk op de knop de hulpverleners oproepen. Door de unieke technologie van Safeguard worden automatisch de dichtstbijzijnde hulpverleners opgeroepen want de app beheert de checklisten voor oproepbare medewerkers. Het levert tijdwinst op en is kostenbesparend omdat er minder BHV'ers nodig zijn binnen je organisatie. Ook is de app in overeenstemming met je RI&E (Risico-Inventarisatie en Evaluatie). Wij zijn dus het ultieme man down alarm. De Safeguard BHV app weet door de locatiebepaling precies waar jouw personeel zich bevindt en dat betekent dat lone workers altijd in beeld zijn en daardoor niet meer alleen zijn tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Ook is het direct duidelijk waar de veiligheidsmedewerkers zich bevinden en wie er beschikbaar is als er zich een noodsituatie voor mocht doen. Naast de tijdwinst en kostenbesparing, is het risico op menselijke fouten veel kleiner en voorkomt de app chaos. Het belangrijkste is dat de Safguard app de veiligheid van jouw personeel vergroot. Als je interesse hebt in de Safguard BHV app dan kun je deze gratis proberen. Dat is de beste manier om een goede indruk van alle mogelijkheden te krijgen. Als je meer informatie wil of nog vragen hebt dan kun je op verschillende manieren contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. We vertellen je er graag meer over!

Klaar om Safeguard zelf te proberen?

Tijdens de demo laten we je zien hoe de app werkt. Enthousiast? Ga er dan mee aan de slag tijdens de proefperiode. Uiteraard staan wij ook dan klaar om vragen te beantwoorden!