BHV middelen

Als werkgever ben je verplicht zorg te dragen voor goede BHV. Hierbij is niet alleen het aantal opgeleide BHV’ers van belang, maar ook de BHV middelen. De BHV’er moet volgens de wet zo uitgerust worden dat hij of zij hun taken naar behoren kan vervullen. Een werkgever is dus ook verplicht zorg te dragen voor de juiste BHV middelen. Safeguard kan hier een aanzienlijke en doeltreffende bijdragen aan leveren. Wij bieden je geen hesjes, stickers of EHBO-koffer, maar hebben een oplossing die bestaande foutgevoelige middelen vervangt. Met Safeguard digitaliseer je het fysieke aanwezigheidsbord en de traditionele BHV communicatiemiddelen.

BHV middelen - Safeguard.jpg

Communicatiemiddelen BHV toe aan vernieuwing

Wij zijn van mening dat de protocollen en systemen, zoals BHV communicatiemiddelen, bij veel bedrijven verouderd zijn. Zij werken bijvoorbeeld nog met gecentraliseerde sirenes en één alarm. Dit soort systemen creëren alleen maar meer chaos in situaties waar het bewaren van overzicht juist van belang is. Daarnaast wordt er nog veel gebruikgemaakt van piepers en portofoons. De praktijk laat zien dat deze communicatiemiddelen gevoelig zijn voor menselijk fouten. Zeker als je ze niet op dagelijkse basis gebruikt. Verkeerde frequentie, lege batterijen en foute procedures zijn zaken waar je niet op zit te wachten tijdens een calamiteit of incident. Wij hebben de oplossing!

Safeguard als oplossing voor jouw BHV communicatiemiddelen

De hierboven genoemde risico’s op falen van traditionele BHV communicatiemiddelen kunnen verkleind worden. Vanuit deze gedachtegang hebben wij onder andere onze push-to-talk functie bedacht. Als vervanging van de portofoon hebben wij gekozen om de smartphone te gebruiken als communicatiemiddel. Naast het voordeel dat je deze altijd op zak hebt, kan je met onze push-to-talk functie ook niet op een verkeerd kanaal zitten en met meerdere mensen tegelijk op hetzelfde kanaal communiceren. Wil je meer weten over deze functie of heb je andere vragen? Neem vooral contact met ons op! Wij staan je graag telefonisch te woord.

Klaar om Safeguard zelf te proberen?

Tijdens de demo laten we je zien hoe de app werkt. Enthousiast? Ga er dan mee aan de slag tijdens de proefperiode. Uiteraard staan wij ook dan klaar om vragen te beantwoorden!