BHV management

Ben je op zoek naar een hulpmiddel voor het ​BHV management​ binnen je organisatie? Dan is de Safeguard app wat voor jou. Deze applicatie geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle BHV medewerkers. Daarnaast kan je met één druk op de knop jouw medewerkers oproepen voor een BHV situatie. Kortom: 1 app voor je complete BHV management.

BHV management – Safeguard.jpg

BHV management in 1 overzichtelijke app

Het is erg belangrijk dat het ​BHV management ​binnen je organisatie op orde is. Om dit zo goed mogelijk te regelen, kan je gebruikmaken van de Safeguard app. Met de Safeguard app heb je inzicht in de aanwezigheid van de BHV medewerkers. Je hebt dus geen gedoe meer met een BHV-bord en medewerkers die vergeten aan te geven of ze wel of niet aanwezig zijn. De Safeguard app maakt gebruik van geofencing. Als een medewerker binnen de geofence komt, detecteert de app dat. Als de medewerker de geofence weer verlaat, detecteert de app dat ook. Als de medewerker binnen een geofence is, is hij dus oproepbaar voor een BHV situatie.​ Als er sprake is van een noodsituatie kun je de BHV medewerkers oproepen via de Safeguard app. De medewerkers ontvangen dan een melding op hun smartphone. In deze melding kun je aangeven wat de situatie inhoudt, waar de situatie plaatsvindt en hoeveel medewerkers er nodig zijn. Vervolgens kunnen de medewerkers aangeven of ze wel of niet naar de situatie gaan.
 

Direct automatische rapportages uit jouw BHV management

​Wil je graag inzicht in de bezetting van de locaties? Dat kan met de rapportage tool. Je kan dan precies zien hoe de bezetting van je locaties was per week. De rapportage tool geeft je ook een overzicht van de meldingen en wie deze geaccepteerd en geweigerd hebben. Met de rapportage tool kan je jouw organisatie stroomlijnen. De aanwezigheid patronen stellen je in staat om te onderbouwen dat er minder oproepbare medewerkers nodig zijn omdat de bezetting voldoende is afgedekt. Het kan natuurlijk ook andersom zijn, wanneer blijkt dat je organisatie onvoldoende bezet is.

Gratis uitproberen

​Ben je nieuwsgierig naar de Safeguard app als BHV management en wil je hem graag uitproberen? Dat is mogelijk! Je kan de Safeguard app 14 dagen gratis uitproberen. Tijdens de proefperiode kan je gebruikmaken van alle features en een onbeperkt aantal gebruikers of locaties toevoegen. Na de 14 dagen kan je besluiten om de applicatie definitief aan te schaffen. Je kan dan kiezen voor de Professional of de Enterprise versie. Bij de Enterprise versie kan de applicatie op maat worden gemaakt voor je organisatie. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden van onze BHV management oplossingen te bespreken.

Klaar om Safeguard zelf te proberen?

Tijdens de demo laten we je zien hoe de app werkt. Enthousiast? Ga er dan mee aan de slag tijdens de proefperiode. Uiteraard staan wij ook dan klaar om vragen te beantwoorden!