BHV bord

De aanwezigheidsregistratie van bedrijfshulpverleners blijft altijd een lastige opgave. Een fysiek BHV bord met traditionele naambordjes blijkt voor veel bedrijven simpelweg geen optie. Naast dat er veel fout kan gaan met deze manier van aanwezigheidsregistratie, is deze aanpak gedateerd. Ontwikkelingen als het flex- en het thuiswerken maken het extra lastig om zicht te krijgen op de aanwezigheid van BHV’ers. Daarnaast kan het zomaar zijn dat jouw bedrijf uit meerdere vestigingen of gebouwen bestaat. Kortom: recente ontwikkelingen en vele variabele maken het extra urgent om precies te weten wie, waar en wanneer is.

BHV bord - Safeguard.jpg

Realtime inzicht in aanwezigheid met digitaal aanwezigheidsbord

Safeguard vervangt het fysieke BHV bord met een digitaal aanwezigheidsbord. Door automatische aanwezigheidsregistratie kun je in onze dashboard omgeving in één oogopslag zien welke BHV’ers aanwezig zijn. Safeguard werkt met geofencing en wifi-punten. Hierdoor word je als Safeguard-gebruiker automatisch aan- of afgemeld als je binnen een bepaald aantal meters van het bedrijf bent. Zo worden alleen de gebruikers geregistreerd die in het pand zijn. Wil je daarnaast de aanwezigheid ook inzichtelijk maken op locatie aan bijvoorbeeld collega’s? Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van narrowcasting. Hiermee kun je de realtime aanwezigheid casten op een scherm.

Meer weten over digitale en autmatische aanwezigheidsregistratie?

Vaak ontstaan er vragen bij het onderwerp digitale aanwezigheidsregistratie. Want hoe zit dat bijvoorbeeld met de privacy? Word ik als gebruiker gemonitord en ziet mijn werkgever constant waar ik ben? Logische vragen, maar er is gelukkig geen reden tot zorgen. Safeguard respecteert de privacy van haar gebruikers en probeert deze zo goed mogelijk te beschermen. Ben je niet op locatie, dan ben je ook niet zichtbaar in de app. Op deze manier kan er nooit een beroep gedaan worden op BHV’ers die niet aanwezig zijn en kiest het systeem zelf voor de hulp die op dat moment beschikbaar is. Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Stel ze gerust! Ons supportteam staat je graag te woord.

Klaar om Safeguard zelf te proberen?

Tijdens de demo laten we je zien hoe de app werkt. Enthousiast? Ga er dan mee aan de slag tijdens de proefperiode. Uiteraard staan wij ook dan klaar om vragen te beantwoorden!