BHV alarmering

Wil je jouw ​BHV alarmering verbeteren? Dan is de Safeguard app een uitkomst voor jou! Onze app is de moderne toepassing als BHV alarmering.  Safeguard is een mobiele applicatie die inzicht biedt in de aanwezigheid van alle BHV medewerkers. Je hebt dus geen bord meer nodig waarop je kan zien welke BHV'er wel en welke BHV'er niet aanwezig is. Met de Safeguard app heb je in één oogopslag inzichtelijk welke BHV medewerkers aanwezig zijn. Daarnaast is het mogelijk om via de applicatie in geval van een noodsituatie een melding te sturen naar de BHV medewerkers. Je kan een ​BHV alarmering doen met één druk op de knop. Zo kun je dus gemakkelijk jouw medewerkers oproepen voor een BHV situatie.​

BHV alarmering - Safeguard.jpg

Werking van de Safeguard app

De Safeguard app werkt op de smartphone. De BHV medewerkers installeren de applicatie op hun smartphone. Als een ​BHV alarmering wordt verzonden krijgen de medewerkers direct een melding op hun smartphone. Vervolgens kunnen ze aangeven of ze wel of niet naar de BHV situatie gaan.

Klantervaring

Veel bedrijven maken al gebruik van ons systeem. Onze grootste afnemer is het Amphia Ziekenhuis. Daarnaast maken ook VANAD Group en Ingram Micro gebruik van onze applicatie. Ben je benieuwd naar hun ervaringen met Safeguard app? Bezoek dan onze website en lees de ervaringen van het Amphia Ziekenhuis, VANAF Group en Ingram Micro met de Safeguard app.

Probeer de Safeguard app gratis

Je kan de Safeguard app geheel gratis uitproberen! Wij hebben een proefperiode van maximaal 14 dagen. Je maakt gebruik van alle features en het aantal gebruikers en het aantal locaties zijn onbeperkt. Is de pilot van de Safeguard app goed bevallen? Dan kun je kiezen voor de Professional of Enterprise versie van de Safeguard app. Met de Professionals versie kun je gebruikmaken van alle features. Daarnaast heb je 99,8% gegarandeerde uptime en krijg je toegang tot service & support. Je betaalt voor deze versie slechts €6,90 per gebruiker per maand. Als je jaarlijks betaalt, bespaar je zelfs 8%!​ De Enterprise versie wordt speciaal op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Deze versie is op aanvraag beschikbaar. Wij bespreken graag samen met jou de mogelijkheden. Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast zijn we ook telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Klaar om Safeguard zelf te proberen?

Tijdens de demo laten we je zien hoe de app werkt. Enthousiast? Ga er dan mee aan de slag tijdens de proefperiode. Uiteraard staan wij ook dan klaar om vragen te beantwoorden!