Alarmknoppen

Onze app is meer dan alleen een oproepsysteem. Zo bieden wij de mogelijkheid om integraties zoals alarmknoppen samen te laten werken met Safeguard. Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Geen bedrijfsnoodorganisatie is hetzelfde. Want waar de een genoeg heeft aan een simpele samenstelling van hun BHV, moet een ander rekening houden met situaties die verder gaan dan eventuele bedrijfsongevallen. Zo hebben wij bestaande klanten die naast bedrijfshulpverlening ook een plan moeten hebben voor crisisbeheersing. Daarom bieden wij meerdere mogelijkheden om zowel bestaande als nieuwe alarmsystemen te koppelen met Safeguard.

 

Alarmknoppen - Safeguard.jpg

Paniekknop voor crisisbeheersing

Je hoopt ze liever niet te gebruiken, maar een paniekknop kan je wel een gevoel van veiligheid geven. Zoals hierboven beschreven, kent ieder bedrijf zijn eigen risico’s. Zo hebben wij ook klanten die te maken hebben met crisisbeheersing zoals agressie op de werkvloer. Wij hebben bijvoorbeeld de spreekkamers van een gemeente, die aangesloten is bij Safeguard, uitgerust met paniekknoppen. Stel er doet zich een calamiteit voor, dan wordt er met één druk op de knop contact gelegd met het Safeguard Dashboard. Er kan dan meteen een speciaal agressieteam worden opgeroepen.

Meer weten over alarmknoppen voor jouw bedrijf?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van alarmknoppen in combinatie met Safeguard? Of ben je benieuwd wat onze app voor jouw bedrijf kan betekenen? Kijk vooral rustig rond op onze website. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct contact met ons op te nemen. We bespreken graag samen je wensen en de mogelijkheden. Om snel te kunnen helpen, hebben wij een speciaal supportteam klaarstaan. Zij staan je graag telefonisch te woord om jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast is het ook mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier of de webchat.

Klaar om Safeguard zelf te proberen?

Tijdens de demo laten we je zien hoe de app werkt. Enthousiast? Ga er dan mee aan de slag tijdens de proefperiode. Uiteraard staan wij ook dan klaar om vragen te beantwoorden!