Safety management app nodig?

safety management app​Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een safety management app? Dan bent u bij Safeguard aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het realiseren van een veilige werkomgeving. Door gebruik te maken van onze safety management app bent u binnen enkele seconden op de hoogte van een noodsituatie bij u op de werkvloer. Binnen één druk op de knop kunt u al uw medewerkers waarschuwen en kunt u zien waar uw BHV'ers zich bevinden. Zo heeft u binnen de kortste keren de situatie onder controle en kunt u direct actie ondernemen voor verdere stappen. Veel bedrijven gingen u voor en maken al gebruik van ons systeem. Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Op onze website vindt u verschillende referenties. Zo krijgt u een goed beeld van de werkzaamheden van Safeguard en hoe onze app ook voor u goed van dienst kan zijn! 

Meer informatie over de safety management app

Wilt u meer informatie over onze safety management app? Neemt u dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Zij vertellen u graag wat de vele voordelen voor u kunnen zijn wanneer u gebruikt maakt van onze safety management app. U kunt via onze online chatbox direct contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden graag uw vragen. Ook voor technische vragen kunt u bij ons terecht. Het is mogelijk om onze app gratis te proberen. Zo kunt u zelf bekijken of onze app geschikt is voor uw bedrijf. 

Safety management app van Safeguard

De app van Safeguard geeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Binnen één druk op de knop kunt u uw medewerkers oproepen voor een BHV situatie. Vroeger moest u een bellijst afgaan om al uw medewerkers te waarschuwen voor een noodsituatie, gelukkig hoeft dit nu niet meer! Met de app van Safeguard kunt u binnen no time al uw medewerkers op de hoogte brengen van een noodsituatie of van een BHV oefening. Zo controleert u direct of uw app naar behoren werkt.  U creëert veilige werkomstandigheden met onze Safeguard app. Door gebruik te maken van onze app kunt u ook checklisten toevoegen aan uw safety management app. U beheert zelf de checklisten voor uw oproepbare medewerkers. Bij een noodsituatie ontvangt u direct alle meldingen op uw smartphone. Heeft u interesse in onze safety management app? Dan willen wij u vragen om contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag met u wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam