Safety management app nodig?

safety management app ​Op zoek naar een safety management app? Zoekt u een gebruiksvriendelijke app waarbij u met één druk op de knop al uw medewerkers en beschikbare BHV'ers kunt informeren over een noodsituatie, calamiteit of brandoefening? Door gebruik te maken van de safety management app kunt u gebruik maken van alle gemakken die de Safeguard app u aanbiedt. Veel bedrijven gingen u al voor. VANAD Group, Ingram Micro en Het Ampia Ziekenhuis maken al gebruik van onze betrouwbare en efficiënte app. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Safety management app van Safeguard

Safeguard is in de afgelopen jaren een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. Menig klanten weten onze safety management app te vinden en zijn zeer tevreden. Het is onze taak om het u gemakkelijker te maken tijdens een noodsituatie. Met één druk op de knop kunt u al uw medewerkers en de aanwezige BHV'ers bereiken en verwittigen over een noodsituatie. Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Hiermee bespaart u veel tijd en juist in een noodsituatie is tijd erg belangrijk. U creëert veilige werkomstandigheden met de Safeguard BHV App. Naast het oproepen van uw BHV medewerkers kunt u ook checklisten beheren, rapportages teruglezen en groepen creëren. Door verschillende groepen te creëren kunt u gemakkelijk specifieke werknemers in één keer bereiken. U ontvangt direct alle meldingen op uw smartphone in onze safety management app.

Ondersteuning, updates en onderhoud

Wilt u gebruik maken van onze safety management app? Wij bieden u te allen tijde een in-app ondersteuning aan. Hiermee kunt u profiteren van onze goede bereikbaarheid. Onze medewerkers staan u graag te woord via onze helpdesk, e-mail of telefonisch. Indien er problemen of storingen zijn met de safety management app kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat wij zo snel mogelijk uw probleem verhelpen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de safety management app met regelmaat een update krijgt en geoptimaliseerd blijft. Wij bieden u een vangnet voor de veiligheid van uzelf en uw medewerkers.

Meer weten over de safety management app?

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw bedrijf. Wilt u meer inzicht in het gebruik van onze safety management app? Dit is zeker mogelijk! Wij bieden u de mogelijkheid aan om gratis onze app uit te proberen. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die onze safety management app u aanbiedt.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam