Ontdek de wereld van veiligheid

Loading...
Get_in_the_Ring_-_Safeguard.jpeg Placeholder

Nieuws

3 min

9 feb. 2021

Update: Get in the Ring competition

Na onze nominatie mochten wij vorige week woensdag Safeguard presenteren voor de vierkoppige jury van Get in the Ring Eindhoven. Hoewel wij de competitie niet hebben gewonnen, willen wij Get in the Ring en de jury bedanken voor de kans en de positieve feedback.

Nominatie_-_Safeguard.png Placeholder

Nieuws

3 min

28 jan. 2021

Wij zijn genomineerd

We zijn genomineerd voor Get in the Ring Eindhoven!! Deze competitie, die onder andere gaat over het verbeteren en doorontwikkelen van werkomstandigheden, is voor ons weer een mogelijkheid om de potentie van Safeguard aan een groter publiek te laten zien. Get in the Ring geeft startups wereldwijd een podium. Doelstelling: ’het zijn jonge ondernemingen en creatieve ideeën die de problemen van vandaag de dag moeten tackelen.’

Certificatie_-_Safeguard.jpeg Placeholder

Nieuws

3 min

5 jan. 2021

Safeguard ISO 27001 gecertificeerd!

Sinds het intreden van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in 2018 zijn er Europese afspraken gemaakt omtrent gegevensbeveiliging.

100_klanten_-_Safeguard.png Placeholder

Nieuws

3 min

6 nov. 2020

100 klanten en daar voorbij!

In onze blog van 28 maart 2019 schreven we over onze weg naar de 100 klanten. Met trots kunnen wij mededelen dat dit doel inmiddels behaald is! Uiteraard ging niet alles zoals gepland... In deze blog geven we een inkijk in de periode sinds onze post van 28 maart 2019.

bhv tijdens en na covid 19.png Placeholder

Blog

3 min

20 okt. 2020

BHV tijdens en na Covid-19

Dat de wereld veranderd is sinds COVID-19 weet inmiddels iedereen wel. Ook voor onze klanten, professionals op het gebied van Bedrijfshulpverlening, heeft COVID-19 voor een breed scala aan nieuwe uitdagingen gezorgd.

Wil je weten hoe je de veiligheid op jouw werkvloer kunt blijven verbeteren?

Moment geduld...
Aanbesteding rijksoverheid.png Placeholder

Nieuws

3 min

4 feb. 2020

Safeguard en Flash leveren de Safeguard app voor de Nederlandse overheid

Met grote trots kunnen we aankondigen dat Safeguard in combinatie met Flash Private Mobile Networks de aanbesteding gewonnen heeft om de Safeguard app te gaan leveren voor de Nederlandse Rijksoverheid. Dit betekent dat in de loop van 2020 en 2021 de Safeguard app geïmplementeerd gaat worden bij alle kantoorvestigingen van Rijkswaterstaat, FMHaaglanden, Dienst Justitiële Inrichtingen, Belastingdienst en overige deelnemers.

Safeguard en flash bundelen de krachten.png Placeholder

Nieuws

3 min

20 jan. 2020

Safeguard en Flash bundelen de krachten

Flash en Safeguard bundelen de krachten met betrekking tot de ontwikkeling van oplossingen voor de ondersteuning van BHV organisaties. Dankzij het uitgebreide portfolio van Flash, en de kennis van app ontwikkeling van Safeguard bevestigen de bedrijven hun positie als marktleider op het gebied van BHV applicaties.

direct evalueren na een bhv inzet.png Placeholder

Blog

3 min

16 dec. 2019

Direct evalueren na een BHV inzet

U heeft een BHV inzet gehad en er dient naderhand geëvalueerd te worden. Om uw organisatie van de inzet op te hoogte te brengen, van de situatie te leren en de inzet netjes te documenteren voor een mogelijke beoordeling door de arbeidsinspectie, is het belangrijk dat de evaluatie zo goed mogelijk verloopt.

mijn safeguard app verbruikt veel stroom.png Placeholder

Blog

3 min

17 jul. 2019

Mijn Safeguard app verbruikt veel stroom, hoe kan dit?

Inmiddels leveren we onze Safeguard app aan 70 organisaties met meer dan 4000 gebruikers die hier dagelijks gebruik van maken. Zoals u kunt voorstellen levert dit veel feedback op, feedback waar we altijd blij mee zijn, want uw feedback stelt ons in staat om uw Safeguard app beter te maken.

Achter de schermen van 1 naar 100 klanten.jpeg Placeholder

Nieuws

3 min

28 mrt. 2019

Achter de schermen: van 1 naar 100 klanten

Mijn naam is Ingmar en ik ben samen met Gertjan Leemans mede eigenaar van het bedrijf Safeguard. Wij verkopen en bouwen een app die men kan gebruiken om bedrijfshulpverleners (BHV'ers) op te roepen in geval van nood.