Veiligheid op het werk

Veiligheid op het werk is een vereiste in elke branche. Jij als werkgever wilt als geen ander dat je medewerkers in een veilige omgeving werken. Veiligheid op het werk gaat voor alles, in elke situatie en elke dag opnieuw. Het is zo belangrijk dat de overheid veiligheid op het werk verplicht. Het gaat hierbij niet alleen om ziekteverzuim of een risico-inventarisatie, de bedrijfshulpverlening moet ook goed geregeld zijn. Je wil er toch niet aan denken dat er een noodsituatie uitbreekt, waarbij de veiligheid van jezelf als werkgever en de veiligheid van jouw werknemers in gevaar komt? Bij Safeguard willen wij je graag van dienst zijn zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken! Wij hebben een applicatie ontwikkeld, zodat je een veilige werkomgeving voor jezelf en voor je medewerkers kan creëren. Bij Safeguard draait alles om het realiseren van een veilige werkomgeving en gunstige arbeidsomstandigheden. Wij willen dit ook voor jouw bedrijf verwezenlijken.

Veiligheid op het werk - Safeguard.jpg

Veiligheid op het werk met de app van Safeguard

Safeguard heeft een applicatie ontwikkeld voor veiligheid op het werk, zodat je als werkgever in één oogopslag kan zien waar de noodsituatie zich bevindt. Via deze app kun je korte berichten versturen naar al je medewerkers en krijg je een duidelijk overzicht van de aanwezigheid en locatie van EHBO'ers en BHV'ers. Daarnaast kun je ook met één druk op de knop al je medewerkers oproepen bij een BHV-situatie. Onze app is zo ontwikkeld dat je veilige werkomstandigheden kan creëren op jouw werkvloer. Beheer ook met onze app alle protocol checklisten en de checklisten voor oproepbare medewerkers. Ontvang direct alle meldingen op je smartphone!

Veiligheid op het werk in één oogopslag

Safeguard heeft voor jou dé app ontwikkeld, zodat je alles omtrent veiligheid op het werk en op de werkvloer in één overzicht kan beheren en bekijken. Zo kun je zelf de protocollen nalezen wanneer het jou uitkomt. Ook kun je BHV-oefeningen inplannen, korte berichten sturen in noodsituaties en direct duidelijk en snel actie ondernemen wanneer dit nodig is. Hebben wij je interesse gewekt en ben je enthousiast geworden over onze app? Probeer dan gratis onze app uit. Zo kun je zelf ondervinden of onze app iets voor jouw bedrijf is. Ben je tevreden dan horen wij dat graag! Daarnaast bieden wij ook uitgebreide online support aan. Je kan ons bereiken door middel van de online chat, telefonisch of per e-mail. Een aantal bedrijven zoals het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro maken al langere tijd gebruik van ons systeem en applicatie en zijn daar zeer enthousiast over. 

Klaar om Safeguard zelf te proberen?

Tijdens de demo laten we je zien hoe de app werkt. Enthousiast? Ga er dan mee aan de slag tijdens de proefperiode. Uiteraard staan wij ook dan klaar om vragen te beantwoorden!