BCM app nodig?

bcm app Bent u op zoek naar een BCM app? Het maakt voor onze app niet uit in wat voor werkomgeving u werkt. Safeguard zorgt ervoor dat uw veiligheidsorganisatie zo efficiënt mogelijk draait. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat u een betrouwbaar vangnet voor de veiligheid creëert. Wij helpen bedrijven om een veilige werkomgeving te creëren door de uitdagingen van een veiligheidsorganisatie met een technische en data gedreven aanpak te tackelen. Bij onze BCM app is het mogelijk om vooral gedefinieerde scenario’s toe te voegen aan het Safeguard-dashboard zodat hulpverleners precies weten wat ze moeten doen. Één van de functies die wij kunnen toevoegen in de BCM app is de Push to Talk. Dit is een functie om te communiceren met uw collega’s in geval van een calamiteit. Safeguard alarmeert tijdens een noodgeval altijd de juiste personen op basis van aanwezigheid en specifieke groepen of scenario's

BCM app gratis proberen?

Op zoek naar een BCM app? Safeguard detecteert door middel van ‘geofencing’. Dit geeft geheel automatisch de oproepbare medewerkers aan die aanwezig zijn. Dit is de real-time inzicht in de bezetting functie. Heeft u geen idee hoe dit eruit komt te zien? Wij kunnen een gratis proefversie van een dashboard voor uw bedrijf opzetten. Het Safeguard-dashboard is exclusief gebouwd voor beheerders. Over het algemeen zijn dit hoofd BHV’ers, operationele leidinggevenden of front office managers. Tijdens een melding of noodsituatie is het hun rol om op te treden als een centraal communicatiepunt. Wij laten u dit zien, zodat u kennis maakt met de vele mogelijkheden die er zijn. Wij volgen de prestaties van de veiligheidsorganisaties nauwkeurig zodat wij volledig mee gaan met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Deze gegevens kunnen vervolgens worden gebruikt om de processen van uw organisatie te optimaliseren, wat kan zorgen voor een kosten besparing en snellere responstijd. Zo kan er ook een checklist in verwerkt worden. Deze checklisten kunt u gebruiken om een ontruimingsplan, EHBO checklist of BHV- plan aan de app toe te voegen. Het is mogelijk om per locatie specifieke checklisten te tonen zodat hulpverleners alleen maar de voor hen relevante informatie te zien krijgen.

BCM app bij Safeguard

Benieuwd naar de BCM app van Safeguard? Al meerdere jaren zijn wij actief in het vak en wij weten waarover wij praten. Wij vinden veiligheid belangrijk en zullen er alles aan doen om de meeste situaties in kaart te brengen. U kunt in de app specifieke groepen aanmaken zodat u per melding altijd de juiste personen alarmeert. Vooraf gedefinieerde groepen zorgen ervoor dat u bij ieder incident of noodgeval kostbare tijd bespaart.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam