BHV checklist laten maken

bhv checklistOp zoek naar een systeem dat uw BHV checklist digitaal kan vervangen? Wilt u op een eenvoudige manier de werkomstandigheden op de werkvloer van uw bedrijf veiliger maken? Wilt u BHV'ers snel en effectief in kunnen zetten wanneer dat nodig is? Wilt u inzicht verkrijgen in de veiligheid van uw bedrijf? Met de Safeguard App is het mogelijk en heeft u uw BHV checklist altijd bij de hand! De Safeguard App zorgt ervoor dat BHV'ers snel ingezet kunnen worden wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een ongeval of een noodsituatie. U kunt de aanwezige BHV'ers dan met één druk op de knop oproepen. Hoe het precies werkt en wat dit kan betekenen voor de veiligheid binnen uw bedrijf? We vertellen u graag meer over de Safeguard App!

BHV checklist op zak

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarbij BHV'ers nodig zijn. Verschillende scenario's vereisen een verschillende aanpak. Een BHV checklist zorgt ervoor dat voor elke BHV'er duidelijk is wat er precies moet gebeuren in een specifieke situatie. Met de Safeguard App kunt u eenvoudig checklisten beheren van oproepbare medewerkers. Als er sprake is van een noodsituatie of een ongeval, dan wordt via de app een melding gestuurd naar alle BHV'ers die op dat moment aanwezig zijn. Zij kunnen vervolgens reageren op deze melding en aangeven of zij wel of niet in staat zijn om ter plaatse te gaan. U kunt via de app precies volgen wat de reacties zijn op de melding en waar de aanwezige BHV'ers zich binnen het gebouw bevinden. Data in de app wordt opgeslagen en later verwerkt in rapportages. Zo krijgt u ook inzicht in de veiligheid binnen uw bedrijf.

Een BHV checklist voor uw bedrijf

Veel verschillende bedrijven maken al gebruik van de BHV checklist via de Safeguard App, zoals bijvoorbeeld het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. We kunnen de app aanpassen aan uw wensen. Bent u benieuwd wat alle eigenschappen en voordelen van de app zijn? Wilt u graag weten of de app iets is voor uw bedrijf? We bieden u de mogelijkheid om gratis de Safeguard App uit te proberen. Op die manier kunt u zelf ontdekken wat de Safeguard App kan betekenen voor uw bedrijf. Wilt u meer weten over de Safeguard App? U kunt op onze website alles over de app vinden. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u een vraag heeft over de app. Wilt u de app graag uitproberen? Laat het ons dan weten. We laten u graag het gebruiksgemak en de vele voordelen van de app ervaren!
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam