BHV checklist laten maken

bhv checklistBent u op zoek naar een manier om een bhv checklist op te stellen? Wilt u graag een goed overzicht hebben van de veiligheid bij u op het werk? Volgens de wet is het inmiddels al verplicht om een aantal bhv-ers in dienst te hebben bij grote bedrijven. Hierdoor is er altijd iemand in de buurt die de eerste hulp kan verlenen bij ongelukken. Echter komt het vaak voor dat de bhv-ers lastig te vinden zijn en dat het veel tijd kost is voordat zij goed geinformeerd zijn over het ongeval. Aangezien tijd heel kostbaar kan zijn bij een ongeval, zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing voor dit probleem. Door het winnen van tijd kunnen grotere rampen voorkomen worden bij bedrijven. Daarom is de Safeguard App ontwikkeld. Door de trackingsfunctie is het meteen duidelijk waar het ongeval zich voordoet en waar de bhv-ers zich op dat moment bevinden. Alle hulpverleners zullen vervolgens een melding krijgen van het ongeval en kunnen aangeven of zij beschikbaar zijn om de eerste hulp te komen verlenen. Met behulp van deze App wordt er dus een hoop tijd bespaard, waardoor er bijvoorbeeld snel gehandeld kan worden bij brand. Daarnaast heeft de App ook als voordeel dat het relevante data opslaat. Hierdoor heeft u een goed overzicht van de prestaties van uw bedrijf rondom de veiligheid. Dit overzicht is daarnaast ook te gebruiken bij inspecties vanuit de overheid. Binnen een paar seconden kunt u al aantonen hoe goed het met de veiligheid binnen uw bedrijf gesteld is. Als u meer wilt weten over deze App of een bhv checklist, raden we u aan om de demo op de site te bekijken. Daarnaast kunt u bij interesse contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al uw vragen.

BHV checklist met Safeguard Applicatie

Als u op zoek bent naar een manier om de veiligheid binnen u bedrijf te verhogen, helpen we u graag verder met de Safeguard App. Deze applicatie is beschikbaar voor elke telefoon met Android, IOS en Windows. Daarnaast kunnen we de applicatie geheel in de huisstijl van uw organisatie afleveren. Roep direct uw bhv-ers op bij een ongeval en bespaar kostbare tijd en voorkom ergere problemen. De bhv checklist is een stuk overzichtelijker met de Safeguard App.

Interesse in bhv checklist via Safeguard

Als u interesse heeft in een bhv checklist online via Safeguard, helpen we u graag verder. Als u nieuwsgierig bent geworden naar het gebruik ervan, kunt u geheel kosteloos een proefversie aanvragen. Hierbij krijgt u toegang tot de basisfuncties en kunt u zelf ervaren hoe makkelijk de app in het gebruik is. Samen met u maken we het bedrijf graag nóg veiliger en optimaliseren we de veiligheidsperformance.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam