BHV checklist laten maken

bhv checklist Op zoek naar een BHV checklist app? Safeguard ontwikkelt diverse apps voor uw bedrijf en zoals u van ons bent gewend gaan wij mee in de technologie en simplicity van de dag! Zo hebben wij de BHV Checklist app ontwikkeld. De BHV Checklist app is een vangnet voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medewerkers. De BHV Checklist zorgt ervoor dat uw medewerkers in een veilige omgeving aan het werk zijn. De BHV checklist is een applicatie die voor iedereen toegankelijk is. Het maakt niet uit in welke branche u opereert, onze app is door elk bedrijf te gebruiken. Bedrijven zijn verplicht om de veiligheid van het personeel te kunnen waarborgen. Heeft u nog twijfels over de functie en de veiligheid van onze app? Wij bieden u de optie aan dat u gratis onze app mag proberen. Zo kunt u zelf ervaren wat onze app u kan bieden.

Veilige omstandigheden met de BHV checklist

Door middel van onze BHV Checklist app willen wij ervoor zorgen dat u een veilige werkomgeving voor uzelf en voor uw medewerkers kunt creëren. De BHV Checklist geeft u een duidelijk overzicht van alle oproepbare (BHV) medewerkers op dat moment in uw pand. Zo kunt u in één oogopslag zien wie er in uw gebouw aanwezig zijn. Door middel van onze BHV Checklist kunt u in één druk op de knop al uw medewerkers alarmeren en oproepen voor een BHV situatie. U ontvangt hierdoor direct alle meldingen op uw smartphone. Zo creëert u voor uw medewerkers en voor uzelf een veilige werkomgeving.

BHV Checklist bij Safeguard app

Safeguard wilt ervoor zorgen dat u een betrouwbaar vangnet heeft voor de veiligheid van uw medewerkers en van uzelf. Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor online support.  U kunt van onze online support gebruikmaken via de e-mail, telefoon of via onze webchat. Wij zijn altijd bereikbaar voor u. Wij zorgen ervoor dat wij bij technische of productgerelateerde vragen u direct van dienst kunnen zijn. Safeguard heeft de nodige ervaring opgebouwd in de afgelopen succesvolle jaren. In 2015 zijn wij een begrip geworden in de regio, doordat wij veiligheidsorganisaties helpen bij het optimaliseren van diverse processen. Veel bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en de Ingram Micro. Wij adviseren u om veilige werkomstandigheden te creëren in uw bedrijf. Heeft u nog vragen over onze BHV Checklist app? Wij staan u graag te woord en vertellen u graag waarom onze BHV Checklist app voor uw bedrijf van belang kan zijn!

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam