BHV checklist laten maken

bhv checklistOp zoek naar een BHV checklist met al uw BHV gerelateerde zaken? Vindt u de veiligheid binnen uw bedrijf belangrijk? En wilt u daarom investeren in onder andere BHV'ers? Door de Safeguard App te gebruiken kunt u de veiligheid binnen uw bedrijf aanzienlijk verbeteren. De Safeguard App zorgt er namelijk voor dat u de aanwezige BHV'ers op een efficiëntere manier in kunt zetten. De Safeguard App heeft meerdere slimme eigenschappen, die zorgen voor een hoger niveau van veiligheid bij u op de werkvloer. Zo kunt u ook een BHV checklist aan de Safeguard App toevoegen. BHV'ers kunnen dankzij deze lijst precies zien wat er moet gebeuren in een bepaald scenario. 

Waarom een BHV checklist in de Safeguard App?

De BHV checklist kan worden toegevoegd aan de Safeguard App, zodat BHV'ers in een specifieke noodsituatie precies weten wat ze moeten doen. Omdat de BHV checklist is verwerkt in de app hebben ze deze checklist altijd bij de hand. Ze kunnen de checklist op elk moment raadplegen. Makkelijker kan het niet zijn! De Safeguard App is een hele gebruiksvriendelijke app die BHV'ers helpt om snel ter plaatse te kunnen zijn en om snel te kunnen handelen. 

De BHV checklist en andere voordelen

De BHV checklist die kan worden toegevoegd aan de Safeguard App is niet het enige voordeel van de app. De app is door Safeguard ontwikkeld om direct inzicht te geven in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV'ers. Is er een ongeluk gebeurd op de werkvloer, of is er sprake van een noodgeval? Met één druk op de knop kunt u BHV'ers oproepen. Alle aanwezige BHV'ers krijgen dan een melding op hun telefoon, met alle informatie die ze nodig hebben. U kunt via de app precies zien welke BHV'ers ter plaatse kunnen gaan en waar de BHV'ers zich binnen het gebouw bevinden. U kunt ook de checklisten van oproepbare BHV'ers beheren. Van alle gegevens van de Safeguard App kan een rapportage gemaakt worden. Deze rapportage geeft veel inzicht in de veiligheid binnen uw bedrijf en kan u helpen om de veiligheid binnen uw bedrijf te verbeteren.  Bent u benieuwd naar alle voordelen van een BHV checklist in de Safeguard App en wilt u de app zelf ook wel eens proberen? Bent u benieuwd hoe de Safeguard App u en uw BHV'ers kan helpen? We geven u graag de mogelijkheid om de Safeguard App kosteloos uit te proberen. U kunt dan uzelf overtuigen van de vele voordelen van de Safeguard App!
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam