BHV checklist laten maken

bhv checklistBen je opzoek naar een BHV checklist voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Safeguard aan het goede adres! Wij ontwikkelen diverse app's voor u al bedrijf, maar nu hebben wij een nieuwe app ontwikkeld. De BHV checklist app. Deze app is een vangnet  voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medewerkers. De BHV checklist app zorgt ervoor dat uw veiligheidsorganisatie zo efficient mogelijk draait. Het doet er niet toe in welke branch u opereert, onze app is voor iedereen toegankelijk. Doordat de BHV checklist voor iedereen toegankelijk is, zorgt dit bij ieder bedrijf ervoor dat het een betrouwbaar vangnet is voor de veiligheid van jou complete organisatie.

Veilige omstandigheden met de BHV checklist

De BHV checklist app zorgt ervoor dat bedrijven een veilige werkomgeving kunnen creëren. Doordat de app een duidelijk overzicht geeft van alle oproepbare (BHV) medewerkers, kunnen wij in één oogopslag aan jou een overzicht geven, welke mensen er in jouw pand bevinden.  Je kunt onze app gratis proberen! Je kunt met 1 druk op de knop al je medewerkers oproepen voor een BHV situatie. Daarnaast heb je het beheer over de checklisten voor oproepbare medewerkers.  Je ontvangt direct alle meldingen op je smartphone. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group. Ingram Micro. 

Support team BHV checklist

Wij willen ervoor zorgen dat je een betrouwbaar vangnet hebt voor jullie veiligheid. Uiteraard valt hier betrouwbare support ook onder. Wij hebben namelijk een speciaal support team waarmee je via e-mail, telefoon of onze webchat contact kunt opnemen. Wij zorgen ervoor dat wij bij technische of productgerelateerde vragen u direct van dienst kunnen zijn.

Over Safeguard App

In 2015 zijn wij Safeguard gestart. Wij zijn een bedrijf die veiligheidsorganisaties helpt met het optimaliseren van processen. Safeguard bloeit op van technoligy en simplicity. Hulpverleners werken graag samen met ons samen omdat wij de beste partner zijn om mee samen te werken met de huidige manier van alarmering en communicatie tijdens een crisis of calamiteit mee te moderniseren. Bedrijven zijn verplicht om de veiligheid van het personeel te kunnen waarborgen. Dit wil zeggen dat er genoeg hulpverleners binnen een bedrijf  zijn, die ook opgeleid kunnen worden.  Heb je vragen over onze BHV checklist app of wil wil je graag meer informatie over Safeguard? Neem dan vrijblijvend contact op met ons support team. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier, de webchat of via ons telefoonnummer.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam