Veiligheid op het werk

veiligheid op het werk​Met onze vernieuwde BHV en EHBO app's  creeren wij voor u veilige werkomstandigheden. Veiligheid op het werk is zeer belangrijk en een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Denkt u daarbij aan een noodsituatie of aan een werkongeval. Als er sprake is van een noodsituatie of een werkongeval dan kunt u direct zien in de app welke EHBO'ers of BHV'ers er op dat moment in het pand of werkplaats aanwezig zijn. Onze app's sturen u een melding, zodat iedereen direct weet waar ze moeten zijn en wat er aan de hand is. All onze app's zijn geheel gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

De veiligheid op het werk binnen uw bedrijf

De Safeguard App biedt u zo vele voordelen met betrekking tot veiligheid op het werk. En is heel eenvoudig in gebruik. Bent u benieuwd naar onze Safeguard App zodat wij u veiligheid op het werk kunnen garanderen ? We bieden u de mogelijkheid om de Safeguard App gratis uit te proberen. Op die manier kunt u zelf ervaren of de Safeguard App iets voor u en uw is bedrijf. Als u meer wilt weten over de vele voordelen en eigenschappen van de Safeguard App dan kunt u ook op onze website meer informatie vinden.

Optimaliseren van de app's

Wij zorgen ervoor dat de Safeguard app's altijd up-to-date en geoptimaliseerd zijn. Met de Safeguard App kunt u EHBO'ers en BHV'ers snel en efficiënt inzetten wanneer dat nodig is. EHBO'ers en BHV'ers zijn verplicht en onmisbaar binnen uw bedrijf. Dankzij onze Safeguard app heeft u inzicht in de aanwezigheid van al uw beschikbare EHBO'ers en BHV'ers. U kunt de aanwezige hulpverleners via de app een melding sturen. Ons systeem wordt door diverse bedrijven gebruikt, waaronder het VANAD Group,  Ingram Micro en Amphia Ziekenhuis,

Gratis 'veiligheid op het werk' te proberen

Bent u benieuwd naar onze Safeguard app's? U kunt bij ons de app gratis uit proberen. Wilt u meer weten over de vele voordelen en onze app's? Of heeft u vragen over desbetreffende app? Vind u het interessant dat u onze app gratis uit kunt proberen? Op deze manier kunt u zelf ervaren of de app iets voor uw bedrijf is. We horen graag van u hoe we u kunnen helpen om de veiligheid op het werk te vergroten! U kunt ons benaderen via ons contactformulier, telefoonnummer en indien u dat prettig vind via onze live chat.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam