Veiligheid op het werk

veiligheid op het werk Veiligheid op het werk is een pre in elke branche. U als baas wilt als geen ander dat uw medewerkers in een veilige omgeving werken. Veiligheid op het werk gaat voor alles, in elke situatie en elke dag opnieuw. U wilt er toch niet aan denken dat er een noodsituatie uitbreekt, waarbij de veiligheid van uzelf als werkgever en veiligheid van uw werknemers in gevaar komt? Wij vinden dat bij Safeguard ook en daarom willen wij u graag van dienst zijn! Wij hebben een applicatie ontwikkeld, zodat u een veilige werkomgeving voor uzelf en voor uw medewerkers kan creëren. Bij Safeguard staat veiligheid voorop en hoog in het vaandel. Wij willen dit ook realiseren voor uw bedrijf.

Veiligheid op het werk met de app Safeguard

Safeguard heeft een applicatie ontwikkeld voor veiligheid op het werk, zodat u als werkgever in één oogopslag kunt zien waar de noodsituatie zich bevindt. Via deze app kunt u korte berichten versturen naar al uw medewerkers en krijgt u een duidelijk overzicht in welke EHBO'ers en BHV'ers zich op welk moment waar bevinden. Daarnaast kunt u ook met één druk op de knop al uw medewerkers oproepen voor een BHV situatie. Onze app is zo ontwikkeld dat u veilige werkomstandigheden kunt creëren op uw werkvloer. Beheer ook met onze app alle protocol checklisten en de checklisten voor oproepbare medewerkers. Ontvang direct alle meldingen op uw smartphone!

Veiligheid op het werk in één oogopslag

Safeguard heeft voor u dé app ontwikkeld, zodat u alles omtrent veiligheid op het werk en op de werkvloer in één overzicht kan beheren en bekijken. Zo kunt u zelf de protocollen nalezen wanneer het u uitkomt. U kunt BHV oefeningen inplannen, korte berichten sturen in noodsituaties en direct duidelijk en snel actie ondernemen wanneer dit nodig is voor de veiligheid van uw medewerkers en van uzelf. Hebben wij uw interesse gewekt en bent u enthousiast geworden over onze aangeboden app? Wij bieden u de optie aan om gratis onze app te proberen. Zo kunt u zelf ondervinden of onze app iets voor uw bedrijf is. Bent u tevreden dan horen wij dat graag! Daarnaast bieden wij, zoals u van ons gewend bent, online support aan. U kunt ons bereiken door middel van de online chatbox, telefonisch of per e-mail. Een aantal bedrijven maken al gebruik van ons systeem en zijn daar zeer enthousiast over. Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en de Ingram Micro maken al een langere tijd gebruik van onze aangeboden applicatie.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam