Incident management app nodig?

incident management​Een incident management is het oplossen van storingen, zodat u en uw werknemers binnen de organisatie zo snel mogelijk op de hoogte zijn van een noodsituatie. Binnen de wereld van een BHV app betekent dit dat wij via onze Safeguard app binnen no time een noodsituatie door kunnen geven aan uw medewerkers. Zo kunt u snel handelen en is, indien mogelijk, de noodsituatie snel onder controle. Door één druk op de knop brengt u al uw medewerkers op de hoogte van een noodsituatie bij u in het werkgebied. Bij een noodsituatie is het belangrijk dat er snel actie ondernomen wordt. Door middel van een incident management kunt u snel en effectief handelen. Zo ziet u precies welke medewerkers er in uw werkomgeving zijn, waar uw BHV'ers zich bevinden en waar de noodsituatie zich voordoet. U bent bij Safeguard aan het juiste adres voor het realiseren van een veilige werkomgeving voor uzelf en voor uw medewerkers. 

Incident management bij Safeguard

Safeguard is opgericht in 2015 en is sindsdien een begrip in de regio. In de afgelopen jaren hebben wij diverse klanten blij gemaakt met onze Safeguard App. Onder andere maakt het Amphia Ziekenhuis, Ingram Micro en het VANAG Group gebruik van onze mooie App. Door middel van de Safeguard App krijgt u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers en overige medewerkers. U creëert met onze App veilige werkomstandigheden voor uw medewerkers. Door gebruik te maken van onze incident management App ontvangt u alle meldingen op uw smartphone. Hierdoor bent u altijd up to date en weet u precies wanneer zich een noodsituatie zich voordoet in uw bedrijf of werkomgeving. Met één druk op de knop kunt u al uw medewerkers oproepen voor een BHV situatie. Ook voor een oefensituatie is onze App uitermate geschikt. Zo kunt u gelijk ervaren hoe onze App werkt en of alles naar behoren werkt. Wij zorgen ervoor dat uw App met regelmaat een update krijgt. 

Meer informatie over incident management?

Bent u benieuwd wat onze App voor uw bedrijf kan betekenen? U kunt onze App gratis proberen. Zo kunt u zelf bekijken of de App bij uw bedrijf past en of u tevreden bent over de meerdere mogelijkheden die bij onze App van toepassing zijn. Zo kunt u ook diverse checklisten toevoegen aan uw Safeguard App. U kunt verschillende checklisten aanpassen en toevoegen. Zo heeft u alles met betrekking tot een BHV plan in één App. Voor meer informatie over ons incident management kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam