Incident management app nodig?

incident management Bent u op zoek naar een incident management app? Dan bent u bij Safeguard aan het juiste adres! Wij bieden u een incident management app op maat aan. Wij zorgen ervoor dat u met één druk op de knop al uw medewerkers kunt bereiken in een noodsituatie. Het is onze taak dat u met de incident management app tijd kunt besparen tijdens een noodsituatie. Veel bedrijven in de zorg, overheid en industrie gingen u al voor. Het Amphia Ziekenhuis, Ingram Micro en VANAD Group zijn tevreden klanten van Safeguard. Vraagt u onze medewerkers naar de passende mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze diensten.

Incident management app van Safeguard

Door gebruik te maken van onze incident management app krijgt u direct inzicht in de aanwezigheid van al uw medewerkers en oproepbare BHV'ers. Door gebruik te maken van de optie 'groepen' kunt u verschillende groepen creëren waar u de juiste medewerkers aan kunt toevoegen, zodat u deze in één keer kunt bereiken. Zo krijgen de juiste werknemers een melding waarvoor die bedoeld zijn. Doordat wij met een applicatie werken krijgt u alle meldingen op uw smartphone.

Wie is Safeguard?

Safeguard is een professioneel bedrijf die ervoor zorgt dat uw medewerkers zich veilig voelen in uw pand en werkplaats. Sinds 2015 bent u bij ons aan het juiste adres voor het realiseren van een echte BHV en incident management app. Door gebruik te maken van onze app kunt u met één druk op de knop al uw medewerkers in één keer bereiken tijdens een noodsituatie of calamiteit. Het is onze taak om via onze app de veiligheid van uw personeel te waarborgen. Tegenwoordig kunt u niet meer zonder BHV'ers en EHBO'ers in uw werkplaats of kantoorpand. Vroeger communiceerden wij via piepers en aanwezigheidsborden, deze tijd is nu voorbij. Door gebruik te maken van onze applicatie kunnen uw medewerkers zich aan- en afmelden via de app. Zo weet u precies welke medewerkers er in uw bedrijf aanwezig zijn.

Meer weten over de incident management app?

Bent u benieuwd wat onze app voor u kan betekenen? U kunt onze app gratis uitproberen. Zo kunt u zelf ervaren of de app van Safeguard bij u past. Heeft u vragen over onze applicatie? Wij bieden u onze helpdesk aan. U kunt ons ook bereiken via onze chatbox of per telefoon en e-mail. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en staan u graag te woord.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam