Incident management regelen in 1 app?

incident managementOp zoek naar een app of software voor het monitoren en registreren van incident management? Bent u op zoek naar een manier waarmee u met één druk op de knop al uw BHV medewerkers kunt oproepen? Bent u op zoek naar een methode om op een efficiënte manier uw medewerkers te verwittigen in geval van een calamiteit? Zoekt u dan niet verder. Bij Safeguard bent u aan het juiste adres voor incident management. Wij bieden u de mogelijkheid aan om door middel van een applicatie binnen zeer korte tijd al uw medewerkers op te roepen voor een BHV oefening of te alarmeren tijdens een noodsituatie. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Bent u benieuwd wat incident management inhoud? U bent van harte welkom bij Safeguard. U kunt een kijkje nemen op onze website of een afspraak bij ons inplannen. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor incident management binnen uw bedrijf. 

Safeguard - de app voor het incident management beheren

Safeguard biedt u de mogelijkheid aan om via een incident management app uw medewerkers te waarschuwen bij een noodsituatie. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij keer op keer onze incident management app moeten bijwerken en upgraden naar een hoger niveau. Door gebruik te maken van de applicatie van Safeguard heeft u inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare medewerkers en BHV'ers in uw pand. U creëert op deze manier een veilige werkomgeving en werkomstandigheden voor uzelf en uw medewerkers. U kunt tijd winnen in een gevaarlijke situatie en achteraf de puntjes op de i zetten voor een eventuele volgende noodsituatie. U kunt ook check listen beheren voor oproepbare medewerkers en u ontvangt direct alle meldingen op uw smartphone. Klinkt u dit als muziek in de oren? U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over onze multifunctionele app. 

Probeer onze incident management app nu gratis!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de incident management app van Safeguard heeft? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de applicatie en het gebruiksgemak? U kunt onze app gratis uitproberen. Op deze manier kunt u binnen uw eigen werkomgeving ervaren of de incident management app ook voor uw bedrijf werkt. Creëer veilige werkomstandigheden met de Safeguard BHV App. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Wij bieden u een vangnet voor veiligheid aan binnen uw bedrijf. Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam