Incident management regelen in 1 app?

incident managementBent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met incident management? Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke app die een BHV situatie begrijpelijk en inzichtelijk kan maken? Zoek dan niet verder! De incident management app van Safeguard is voor u dé oplossing! Wij bieden u de mogelijkheid aan om via onze incident management app alle BHV'ers in het gebouw inzichtelijk te maken. Daarnaast kunt u zien welke medewerkers er op dat moment aan het werk zijn. Bij een calamiteit is dit erg prettig. Zo kunt u met één druk op de knop al uw medewerkers berichten over de situatie. Bent u benieuwd of de incident management app iets voor uw bedrijf is? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw bedrijf. U kunt onze app ook gratis uitproberen. Op deze manier kunt u goed bepalen of de app van Safeguard ook voor uw bedrijf een oplossing is! Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Incident management oplossing van Safeguard

Op zoek naar een app voor incident management? Regel uw incident management volledig in 1 app! Safeguard behoort volgens de Kamer van Koophandel tot de top 100 van de meest innovatieve bedrijven in Nederland. Onze app geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Door gebruik te maken van de Safeguard app creëert u veilige werkomstandigheden. De app van Safeguard is gebruiksvriendelijk en altijd up-to-date. Onze specialisten zorgen ervoor dat de app continue vernieuwd wordt. U kunt uw checklisten voor oproepbare medewerkers gemakkelijk beheren via de app. Daarnaast ontvangt u direct alle meldingen op uw smartphone. Op deze manier bent u direct op de hoogte van de ontwikkelingen in uw gebouw tijdens een BHV oefening of calamiteit. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group. Ingram Micro. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Meer weten over de mogelijkheden van incident management van Safeguard?

Zorgorganisaties, de overheid, kantoren en de industrie maken gebruik van de app van Safeguard. Uw medewerkers zijn direct op de hoogte van diverse calamiteiten en kunnen direct actie ondernemen. Dit gaat vele malen sneller dan al uw medewerkers bellen of oproepen via de intercom. U kunt snel en duidelijke communiceren. Daarnaast kunt u na een oefening de verbeterpunten in de app invoeren. Zo heeft u alle punten overzichtelijk en kunt u deze de volgende keer toepassen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij vertellen u hier graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam