Incident management regelen in 1 app?

incident managementBent u op zoek naar een manier om uw veiligheidsorganisatie zo efficiënt mogelijk te laten draaien voor uw incident management? Bent u op zoek naar een manier waarbij u met één druk op de knop al uw medewerkers kunt bereiken bij een calamiteit? Zoek dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Safeguard. Safeguard is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group,  BAM en Ingram Micro. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij uw bedrijf aanbieden op het gebied van veiligheid en communicatie. Safeguard zorgt voor een betrouwbaar vangnet voor de veiligheid van uzelf en uw medewerkers. Als u op zoek bent naar een incident management app bent u bij ons aan het juiste adres. 

Incident management applicatie

Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. In de loop van de jaren hebben wij onze apps steeds verder uitgebreid en inmiddels werken vele bekende bedrijven met onze gebruiksvriendelijke incident management app. De incident management app van Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers binnen uw bedrijf. Hierdoor creëert u veilige werkomstandigheden voor uzelf en uw medewerkers. Met één druk op de knop kunt u uw medewerkers oproepen voor een BHV situatie of in een nood situatie. Ontvang direct alle meldingen op uw smartphone en kom direct in actie. Daarnaast kunt u checklisten beheren op de app van Safeguard. Op deze manier kunt u alle puntjes op de i zetten voor een volgende BHV oefening. Bent u benieuwd hoe onze app werkt? U kunt onze app gratis proberen.

Meer weten over de incident management app?

Wilt u meer weten over de vele voordelen die de incident management app van Safeguard te bieden heeft? Bent u benieuwd of de incident management app ook iets voor uw bedrijf is? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de vele voordelen van de incident management app van Safeguard. Safeguard biedt u ook support aan. We hebben een speciaal support team waarmee u via e-mail, telefoon of onze webchat contact kunt opnemen. Zo kunnen wij u snel helpen als u tegen problemen aanloopt.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam