Incident management app nodig?

incident management Bent u op zoek naar een app voor incident management? Wilt u graag alles met uw telefoon kunnen regelen en dus ook incident management? Safeguard is het adres waar u naar op zoek bent.  Wij passen de app zo aan, dat hij volledig bij uw bedrijf past. In slechts een paar handelingen kunt u al uw medewerkers bereiken tijdens een noodsituatie. Onze app zorgt ervoor dat u niet veel tijd kwijt bent om iedereen te bereiken. Onze app wordt op dit moment al veel gebruikt in de sectoren zorg, overheid en industrie. Wist u dat het Amphia Ziekenhuis de app al langere tijd gebruikt? Zij willen niet meer terug!  Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over onze diensten.  

INCIDENT MANAGEMENT APP VAN SAFEGUARD

De app kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Zo ziet u snel en gemakkelijk wie er aanwezig zijn in het pand, welke werknemers BHV of EHBO hebben en kunt u zo de juiste personen benaderen bij een noodsituatie. In de incident management app kunt u groepen aanmaken. Zo kunt u een bepaalde groep oproepen. Als er EHBO'ers nodig zijn, krijgen alle werknemers met een EHBO diploma op zak een melding. Doordat wij met een applicatie werken krijgt u alle meldingen op uw smartphone. 

WAT IS SAFEGUARD?

Wij zorgen ervoor dat u snel kunt handelen in een noodsituatie. Onze app geeft werknemers inzicht in de veiligheid van het pand. Al bijna 5 jaar zijn wij de specialist op het gebied van de BHV en incident management app. Onze app is uniek omdat u zeer snel medewerkers kunt oproepen. Iedereen weet op dat moment wat er aan de hand is en kan handelen naar de situatie. De veiligheid van de medewerkers staat hierbij centraal. Zij moeten weten wat er aan de hand is en welke BHV’ers er aanwezig zijn. Ieder bedrijf heeft BHV’ers en EHBO’ers in dienst, weet u wie deze diploma’s op zak heeft binnen uw bedrijf? De app laat een overzicht zien en zo bent u dagelijks op de hoogte welke BHV'ers aanwezig zijn.

MEER WETEN OVER DE INCIDENT MANAGEMENT app?

Bent u benieuwd wat de incident management app voor uw bedrijf kan betekenen? U kunt de app eerst leren kennen door hem gratis uit te proberen. Past de app helemaal bij uw bedrijf, dan gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden van de app.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam