Lone workers app

Ben je op zoek naar een lone workers alarm app? Het lone workers alarm app systeem alarmeert tijdens noodgevallen de juiste personen. Omdat je zelf kan invoeren wie er bepaalde diploma's heeft, roept het systeem zelf de juiste personen op. Je kan ook aangeven in het systeem wie bij welke situaties moet kunnen ingrijpen. Wil je graag de dichtstbijzijnde persoon oproepen of iemand met specifieke diploma’s? Werknemers kunnen onderling ook communiceren. Door de push to talk functie kunnen ervaringen gedeeld worden en kan er van elkaar geleerd worden. Wist je dat het met de Safeguard app mogelijk is om vooraf gedefinieerde aangepaste scenario’s toe te voegen? Zo kunnen hulpverleners direct zien wat de bedoeling is bij een noodsituatie.

Lone workers app - Safeguard.jpg

Lone workers app voor extra veiligheid

Op zoek naar een lone workers alarm app? Het lone worker safety alarm staat bekend als een gebruiksvriendelijke, snelle en betrouwbare app.  Wij blijven de app ook steeds vernieuwen zodat je altijd up to date bent met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Bij Safeguard begrijpen wij de uitdagingen die spelen bij het garanderen van de veiligheid in een werkomgeving. Van brandoefeningen tot het meten van de aanwezigheid van veiligheidspersoneel, bedrijfsveiligheidsbeheer en managers. Om te weten wie er aanwezig zijn in het bedrijf, kun je de Safeguard app gebruiken. 

Lone workers alarm van Safeguard

De lone workers alarm app is niet alleen bedoeld voor de mensen die alleen werken. De app heeft nog zoveel meer mogelijkheden. De app kan zorgen dat er verschillende rapportages ingezien kunnen worden. Deze gegevens kunnen vervolgens worden gebruikt om de processen van jouw organisatie te optimaliseren. Daarnaast kunnen er ook checklisten in de app worden toegevoegd. Gebruik de checklisten om een ontruimingsplan, EHBO checklist of BHV-plan aan de app toe te voegen. Ook kun je verschillende groepen maken. Wie wil je per melding inschakelen? Door de aanpasbare geofence mapping functie worden de locatiegegevens van je telefoon meegenomen. Zo kun je in één oogopslag zien wie er in het pand aanwezig is.

Over Safeguard

Ben je benieuwd wat wij met de Safeguard app in combinatie met de lone workers alarm functie voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag met je in gesprek. Zo bespreken wij jouw wensen en wordt de app volledig in stijl van je bedrijf opgezet. De app is simpel en begrijpelijk. Wij komen graag laten zien hoe het werkt.

Klaar om Safeguard zelf te proberen?

Tijdens de demo laten we je zien hoe de app werkt. Enthousiast? Ga er dan mee aan de slag tijdens de proefperiode. Uiteraard staan wij ook dan klaar om vragen te beantwoorden!