Lone worker software

Op zoek naar lone worker software? Veilige werkomstandigheden creëren voor het personeel is een verplichting van iedere werkgever. Met de Safeguard BHV app wordt deze taak een stuk eenvoudiger. Deze gebruiksvriendelijke app is makkelijk te implementeren en is snel en betrouwbaar. Bedrijfshulpverleners (BHV'ers) missen nooit meer een melding als de Safeguard app op hun smartphone is geïnstalleerd. Door de unieke technologie van Safeguard worden met één druk op de knop automatisch de dichtstbijzijnde oproepbare hulpverleners opgeroepen. Bovendien is deze app voorzien van lone worker software; een speciaal ontworpen module dat ervoor zorgt dat jouw lone workers nooit meer alleen hoeven te zijn tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Dankzij deze module is het niet meer nodig om handmatig te checken of jouw lone workers nog in orde zijn.

Meer over de app

Lone worker software – Safeguard.jpg

Safeguard app met lone worker software biedt veiligheid

Heb je lone worker software nodig? Mensen die alleen werken kunnen via de Safeguard app voor of tijdens het werk aangeven welke werkzaamheden ze gaan uitvoeren en voor welke tijdsperiode dat is. Wanneer de app geruime tijd geen beweging meer signaleert, wordt aan de gebruiker gevraagd of alles nog in orde is. Dit wordt ook gevraagd als de ingestelde tijd verlopen is en de gebruiker niets van zich heeft laat horen. Als er geen reactie komt of bij een negatieve reactie, zorgt de lone worker module ervoor dat er automatisch een bericht wordt gestuurd naar de dichtstbijzijnde hulpverleners. Ook is er de mogelijkheid voor lone workers om in een noodsituatie zelf direct alarm te slaan door te klikken op de alarmknop. Door de locatiebepaling weet je precies waar jouw personeel zich bevindt. De lone worker software is een unieke tool voor bedrijven. Volgens de Kamer van Koophandel behoort Safeguard tot de top 100 van de meest innovatieve bedrijven. Veel organisaties zoals het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro maken al gebruik van ons systeem. De Safeguard app is de digitale vervanger van de traditionele BHV-systemen waar gebruik gemaakt werd van portofoon en pieper. Met de geïnstalleerde applicatie op hun smartphone missen hulpverleners nooit meer een melding. Met de app zijn de processen inzichtelijk, is er tijdwinst, worden er kosten bespaard en de veiligheid van het personeel wordt geoptimaliseerd. Het is mogelijk om de Safeguard app gratis te proberen. Zo krijg je een goede indruk van de mogelijkheden en de eenvoudige bediening van de app. Als je meer informatie wil of nog vragen hebt, dan kan je ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Wij helpen je graag verder.

Klaar om Safeguard zelf te proberen?

Tijdens de demo laten we je zien hoe de app werkt. Enthousiast? Ga er dan mee aan de slag tijdens de proefperiode. Uiteraard staan wij ook dan klaar om vragen te beantwoorden!