Bedrijfsveiligheid

Ben je op zoek naar een app waarmee je de bedrijfsveiligheid kan ondersteunen? Dan ben je bij Safeguard aan het juiste adres. Wij willen samen met jou de bedrijfsveiligheid optimaliseren.  Door gebruik te maken van de app zorg je voor meer duidelijkheid over bepaalde veiligheidsvoorschriften in het bedrijf. Wil je graag binnen no time de bedrijfsveiligheid op je werkplek verhogen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden die wij jou met de bedrijfsveiligheid app kunnen bieden.

Bedrijfsveiligheid - Safeguard.jpg

Bedrijfsveiligheid app van Safeguard

Met slechts een paar drukken op de knop in de app kun je al jouw aanwezige medewerkers informeren over een noodsituatie, brandoefening of andere calamiteiten. In de app staan verschillende veelvoorkomende situaties zodat je snel een keuze kan maken. Als een bepaalde calamiteit er niet in staat, dan staan er wel een aantal standaard opties in. Na de calamiteit vragen wij dit altijd te melden zodat wij de nieuwe situatie voor je kunnen toevoegen. Zo kan je de volgende keer direct gebruikmaken van de nieuwe functies. Wij blijven de app steeds vernieuwen zodat de nieuwste ontwikkelingen in de bedrijfsveiligheid erin verwerkt worden. Wil je graag samen met ons een veiligere werkomgeving  creëren? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden die wij met de bedrijfsveiligheid app kunnen bieden.

Rapportage checklisten

De app is niet alleen te gebruiken om de bedrijfsveiligheid te verbeteren, maar ook om de prestaties en handelingen van je medewerkers te kunnen zien. Wie heeft wat gedaan en hoe kan het de volgende keer beter worden aangepakt? Via onze Safeguard app heb je ook de mogelijkheid om ontruimingsplannen en EHBO checklisten toe te voegen aan je persoonlijke Safeguard app. Wij zeggen ook wel eens meten = weten. Deze app geeft de kans verschillende gegevens meetbaar te maken die je later als trainingsdoeleinde op een cursus kan inzetten. Je kan de gegevens gemakkelijk uitlezen en situaties toevoegen. Mis je een bepaalde functie waar je graag gebruik van wilt maken? Geen probleem. Geef het door en wij voegen de functie direct toe aan de app.

Online support en help desk

Safequard is door het hele land actief. Dit komt omdat wij specialist zijn op het gebied van bedrijfsveiligheid. Wij staan altijd voor je klaar! Wil je graag meer weten over de mogelijkheden die wij met de app voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Klaar om Safeguard zelf te proberen?

Tijdens de demo laten we je zien hoe de app werkt. Enthousiast? Ga er dan mee aan de slag tijdens de proefperiode. Uiteraard staan wij ook dan klaar om vragen te beantwoorden!