BHV protocol opstellen

bhv protocolBen je opzoek naar een BHV app voor jouw bedrijf en als BHV protocol? Dan ben je bij Safeguard aan het goede adres! Wij ontwikkelen diverse app's. Naast onze BHV app moet er uiteraard een BHV protocol staan. Een BHV app is handig, in de tijd van nu en helemaal up to date maar om de juiste veiligheid te kunnen waarboren leveren wij er ook een BHV protocol bij. Onze BHV app is een vangnet  voor uw veiligheid. Maar ook voor de veiligheid van uw medewerkers. De BHV checklist app zorgt ervoor dat uw veiligheidsorganisatie zo goed mogelijk draait samen met het bijgevoegde BHV protocol. Onze app is voor iedereen en elk bedrijf toegankelijk.

BHV protocol met veilige omstandigheden

De BHV checklist en ons BHV protocol zorgt ervoor dat jou bedrijf een veilige werkomgeving kan creëren. Onze app geeft een duidelijk overzicht van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Zo kunnen wij jou in één oogopslag een overzicht geven, welke mensen er in jouw pand bevinden.

Gratis te proberen

Onze app gratis te proberen! Het mooie aan onze app is dat je met 1 druk op de knop al je medewerkers kunt oproepen voor een BHV situatie. Daarnaast heb je ook het beheer van de checklisten voor al jouw oproepbare medewerkers.  Het praktische aan onze app is dat je direct alle meldingen op je smartphone binnen krijgt. Vele bedrijven gingen jou al voor en maken al gebruik van ons systeem, waaronder VANAD Group. Ingram Micro en Het Amphia Ziekenhuis.

Service

Service staat bij ons hoog op de prioriteiten lijst. Wij zorgen ervoor dat je een betrouwbaar vangnet hebt voor jullie veiligheid op jullie werkplek. Wij vinden dat hier ook betrouwbare support onder valt. Wij hebben  een speciaal support team klaar staan waarmee je via e-mail, telefoon of onze webchat contact mee kunt opnemen. Wij zorgen er ook voor dat wij bij technische of productgerelateerde vragen u direct van dienst kunnen zijn.

Wie zijn wij?

In 2015 hebben wij Safeguard opgericht. Safeguard is een bedrijf wat veiligheidsorganisaties helpt met het optimaliseren van processen. WIj bloeien op van technoligy en simplicity. Het is ons bekend dat hulpverleners graag met ons samenwerken omdat wij uniek zijn met de huidige manier van alarmering en communicatie tijdens een crisis of calamiteit. Bedrijven zijn verplicht om de veiligheid van het personeel te kunnen waarborgen. Wil je graag meer informatie over Safeguard? Neem dan vrijblijvend contact op met ons support team. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier, telefoonnummer of via onze webchat.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam