BHV protocol opstellen

bhv protocol Bij Safeguard kunnen wij u een online BHV Protocol aanbieden via onze Safeguard App. Ons BHV Protocol is voor iedereen toegankelijk en is voor iedere branche inzetbaar. Een protocol is een overeenkomst in de vorm van een aantal uit te voeren stappen waar u zich aan moet houden. Door middel van onze BHV Protocol kunt u direct zien welke stappen u wanneer moet ondernemen. Zo kunt u overzichtelijk en in één oogopslag zien welke stappen u moet ondernemen om te voldoen aan uw BHV Protocol.

De voordelen van een BHV Protocol app

De voordelen van onze BHV Protocol app via Safeguard is dat u in één oogopslag kunt zien wat uw protocol is en welke stappen u moet ondernemen bij een noodsituatie. Deze app kunt u verspreiden onder al uw medewerkers. Zo zijn al uw medewerkers snel op de hoogte van de updates in uw protocol en kunnen zij op elk gewenst tijdstip het protocol doorlezen. Een BHV Protocol is een pré in uw bedrijf. EHBO'ers en BHV'ers zijn onmisbaar in uw bedrijf. Daarnaast moet uw protocol in orde zijn. U kunt deze app samenvoegen met uw BHV App en uw EHBO App.

Over Safeguard

Safeguard is sinds 2015 een begrip in de regio. Wij zijn gevestigd in Nieuwendijk in Noord Brabant. Door onze ervaring in deze branche hebben wij de nodige kennis opgebouwd en kunnen wij u goed van dienst zijn. Zoals u van ons gewend bent hebben wij een online support. Via deze support kunt u ons op ieder moment benaderen. Dit kunt u doen per e-mail, telefonisch of via onze online chatbox. Het doel van Safeguard is dat wij direct inzicht geven in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers via de app en daarnaast van onze optimalisatie van onze BHV Protocol. Door middel van de Safeguard BHV App creëert u veilige werkomstandigheden op de werkvloer. Met één druk op de knop kunt u al uw medewerkers oproepen voor een BHV situatie. U kunt ook via onze app de checklisten beheren voor oproepbare medewerkers. Daarnaast kunt u alle meldingen op uw smartphone krijgen. Veel bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Bent u geïnteresseerd in onze Safeguard App? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen. Daarnaast kunt u onze app ook gratis proberen! Wilt u meer informatie over onze Safeguard App en over het gratis uitproberen? Wij staan u graag te woord!

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam