BHV protocol opstellen

bhv protocolOp zoek naar een BHV protocol? Wilt u de veiligheid op de werkvloer verhogen? Een BHV protocol is dan heel belangrijk. BHV'ers weten hierdoor precies wat er gedaan moet worden in noodgevallen. Met de Safeguard App kunt u heel makkelijk een overzichtelijk BHV protocol vormgeven. U kunt met deze app een veilige werksfeer creëren. We leggen u graag uit hoe de app precies werkt en wat de voordelen zijn van de Safeguard App. 

Waarom een BHV protocol?

Een BHV protocol kan van levensbelang zijn. Als er ergens in uw bedrijfspand een ongeval plaatsvindt zorgt een BHV protocol ervoor dat er geen kostbare tijd verloren gaat. Met de Safeguard App kunt u makkelijk een overzichtelijk BHV protocol vormgeven. De Safeguard App geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV'ers. Vindt er ergens in uw bedrijfspand een ongeval plaats, dan krijgen alle aanwezige BHV'ers hier direct een melding van via de app. Vervolgens kan iedere BHV'er aangeven of hij of zij wel of niet ter plaatse kan gaan. U kunt als beheerder precies zien waar de aanwezige BHV'ers zich binnen het gebouw bevinden. U kunt dus ook zien of er al een BHV'er ter plaatse is, als er een ongeval heeft plaatsgevonden. U kunt zo met één druk op de knop alle aanwezige BHV'ers een melding doorsturen, waardoor zij direct op de hoogte zijn en zo snel mogelijk ter plaatse kunnen gaan of tot actie over kunnen gaan. Op die manier gaat er geen kostbare tijd verloren en kan een BHV'er snel op de juiste plek zijn. 

Een BHV protocol op maat

Elk bedrijf is anders, bij ieder bedrijf past dus een ander BHV protocol. Daarom denken we bij Safeguard graag mee over een veiligheidsapp op maat. In onze app kunt u namelijk exact uw BHV protocol verwerken. Wat is er binnen uw bedrijf nodig om een optimale veiligheid te kunnen realiseren? Verschillende bedrijven maken gebruik van de Safeguard App, zoals het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Safeguard App? Wilt u graag weten wat de Safeguard App voor de veiligheid bij u op de werkvloer kan betekenen? We geven u bij Safeguard de mogelijkheid om de Safeguard App gratis en vrijblijvend uit te proberen. Gedurende 14 dagen heeft u onbeperkt toegang tot de Safeguard App en alle functies. U kunt de Safeguard App zo volledig uitproberen. Vindt u de Safeguard App van toegevoegde waarde voor de veiligheid binnen uw bedrijf? Kies dan na 14 dagen voor de betaalde versie. Overtuig uzelf van de voordelen en het gebruiksgemak van de Safeguard App!
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam