Ga terug naar de homepage

Aanwezigheid BHV monitoren

aanwezigheid bhv​​Wilt u meer inzicht in de aanwezigheid BHV binnen uw organisatie? Dan is de Safeguard App wat voor u. De Safeguard App is speciaal voor BHV en EHBO organisaties ontwikkeld . De applicatie geeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers. Deze eenvoudige app is dus de ultieme oplossing voor het beheren van de aanwezigheid BHV.

​Inzicht in aanwezigheid BHV

​Wilt u graag meer inzicht in aanwezigheid BHV? Dan biedt de Safeguard App de oplossing. Met deze applicatie heeft u namelijk direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers. De applicatie maakt gebruik van Geofencing. De applicatie detecteert wanneer een gebruiker binnen de Geofence komt en dus actief is en wanneer deze de Geofence weer verlaat en dus inactief is. Tevens kunt u met de applicatie een melding van een BHV situatie versturen. U kunt dan aangeven wat de situatie inhoudt, waar de situatie zich bevindt en hoeveel medewerkers er nodig zijn. De medewerkers krijgen deze melding op hun smartphone binnen en kunnen zelf bepalen of ze wel of niet naar de situatie gaan. Op de locatie zelf kunnen de medewerkers met elkaar communiceren via de conference call-functie op de applicatie. ​Ook biedt de applicatie enkele tools waardoor u inzicht krijgt in de bezetting per locatie per week. Daarnaast krijgt u een overzicht van de meldingen en wie deze geaccepteerd en geweigerd hebben. Aan de hand van deze gegevens kunt u uw BHV organisatie verbeteren, bijvoorbeeld door meer of minder medewerkers in te zetten. Kortom: bij ons heeft u altijd de aanwezigheid BHV overzichtelijk in beeld in 1 eenvoudige app!

​Gratis uitproberen?

​Bent u enthousiast over de Safeguard App, maar twijfelt u of u hem definitief wilt aanschaffen? Probeer dan de applicaties gratis uit! Gedurende 14 dagen kunt u van alle features van de applicatie gebruik maken en een onbeperkt aantal medewerkers en locaties toevoegen. Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden van de applicatie. ​Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor. Wij vertellen u graag meer over de applicatie en bespreken met u uw wensen. Heeft u zeer specifieke wensen? Dat is voor ons geen enkel probleem! U kunt namelijk kiezen voor de Enterprise versie, dan wordt de applicatie voor uw organisatie op maat gemaakt.

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over de Safeguard App of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Start direct een gratis Safeguard Pilot

Heeft u ook een uitdaging met het organiseren van uw BHV team en spreken deze resultaten u aan? Maak dan een gratis pilot aan en start direct!
Gratis en vrijblijvend proberen