Aanwezigheid BHV monitoren

aanwezigheid bhv Overzichtelijk uw aanwezigheid BHV monitoren? ​Heeft u voor de BHV organisatie een BHV bord, maar wordt vaak vergeten aan te geven of iemand aan- of afwezig is? Wilt u daarom beter inzicht in de aanwezigheid BHV medewerkers? Dan is de Safeguard app iets voor u! ​

Met Safeguard app inzicht in aanwezigheid BHV

Met de Safeguard app krijgt u meer inzicht in de aanwezigheid BHV medewerkers. De Safeguard app is een applicatie die geïnstalleerd wordt op de smartphone van de medewerkers. Met behulp van geofences registreert de applicatie of een medewerker zich in een bepaalde omgeving bevindt en dus oproepbaar is. Het BHV bord heeft u dus helemaal niet meer nodig, de Safeguard app regelt het voor u!

Meldingen sturen

​De Safeguard app geeft u niet alleen inzicht in de aanwezigheid van BHV medewerkers. U kunt met de applicatie ook uw medewerkers oproepen voor een BHV situatie. Via de applicatie kunt u een melding versturen naar de medewerkers. In deze melding kunt u aangeven waar de melding plaatsvindt, welke groep hierop moet reageren, hoeveel mensen er nodig zijn en omschrijven wat de situatie inhoudt. De medewerkers krijgen deze melding binnen op hun telefoon. De melding gaat door de stilmodus van de telefoon heen, zodat u zeker weet dat de medewerkers de melding ontvangen. Vervolgens kan de medewerker aangeven of hij wel of niet naar de situatie gaat.

Rapportage en checklist

​Met de Safeguard kunt u ook een rapportage draaien. Hiermee heeft u een overzicht van de wekelijkse bezetting van uw locaties. Daarnaast ziet u ook een overzicht van de meldingen en wie deze geaccepteerd en geweigerd hebben. Tevens kunt u checklisten maken die getoond worden op de applicaties van uw medewerkers. Voorbeelden hiervan zijn een ontruimingsplan, EHBO checklist of BHV-plan. Het is wettelijk verplicht om uw BHV-plan en RI&E plan voor te leggen binnen uw organisatie. Met deze functionaliteit kunt u ten allen tijde aantonen dat uw organisatie voldoet aan de wettelijke verplichtingen.

​Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over de Safeguard app? Wilt u meer informatie over de Safeguard app? Neem dan contact met ons op. U kunt ons op meerdere manieren bereiken. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. U kunt voor veelgestelde vragen ook op onze website kijken. Daar vindt u een overzicht van veelgestelde vragen met antwoord. Ontdek alles voor de monitoring van de aanwezigheid BHV.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam