Stil alarm systeem nodig?

stil alarm systeemBent u op zoek naar een stil alarm systeem voor uw bedrijf? Bent u op zoek naar een goed werkende applicatie voor uw smartphone? Bij Safeguard bieden wij u dé oplossing aan! Sinds 2015 zijn wij een begrip in de regio en ver daarbuiten. Het is ons doel om telkens weer onze applicatie te vernieuwen en nieuwe functies toe te voegen zodat uw werkomstandigheden nóg beter en veiliger worden. Door een stil alarm systeem op uw smartphone te installeren zult u altijd als er zich een noodsituatie voordoet een melding krijgen op uw telefoon. Denkt u bijvoorbeeld aan een inbraak of brand. Door de applicatie op uw telefoon te installeren krijgt u bij elke gevaarlijke situatie een melding. Dit is geheel aan u. In de applicatie van Safeguard kunt uzelf bepalen welke medewerkers of personen u toevoegt in uw app. Vele bedrijven gingen u al voor en maken tegenwoordig al gebruik van ons systeem zoals het Amphia ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. 

Stil alarm systeem gratis te proberen

Het stil alarm systeem van Safeguard geeft u direct inzicht in de aanwezigheid van uw medewerkers in een noodsituatie. Safeguard behoort tot de top 100 van de meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Met de app van Safeguard creëert u veilige werkomstandigheden voor uzelf en uw medewerkers. Met één druk op de knop kunt u medewerkers oproepen voor een BHV situatie. Bent u benieuwd of een stil alarm systeem iets voor u is? U kunt onze app gratis proberen. Op deze manier kunt u bekijken of onze app voor uw bedrijf geschikt is en welke functies er voor uw bedrijf van toepassing zijn. Naast het alarmeren van uw medewerkers bij een noodsituatie kunt u ook checklisten beheren voor oproepbare medewerkers. Ons systeem is te gebruiken bij zowel grote als kleine bedrijven. Na een noodgeval kunt u veel informatie uit de app halen. Zo kunt u zien waar de brand is begonnen of op welke plek er is ingebroken. 

Meer weten over een stil alarm systeem van Safeguard?

Door de applicatie van Safeguard te gebruiken kunt u gemakkelijk instellen wie er bij verschillende noodsituaties een melding krijgen. Is dat iedereen of alleen bepaalde medewerkers? Wilt u meer weten over het stil alarm systeem van Safeguard? Bent u benieuwd of de applicatie iets voor u en uw bedrijf is? U kunt vrijblijvend uw vragen aan ons stellen. 

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam