Stil alarm systeem nodig?

stil alarm systeem Bent u op zoek naar een stil alarm systeem voor uw bedrijf? Wij zorgen ervoor dat inbrekers geen kans krijgen om spullen mee te nemen. Door middel van ons stil alarm systeem krijgt iedereen een melding op de telefoon, maar een luid alarm gaat niet af. Wij kunnen de inbrekers het gevoel geven dat het alarm het niet doet. U ontvangt direct alle meldingen op uw smartphone. Dit alles gaat via een applicatie. In de applicatie kunt u ook werknemers toevoegen, zodat u altijd weet of er nog een medewerker in het gebouw aanwezig is. De gegevens zijn strikt persoonlijk en kunnen alleen maar door mensen gezien worden die u toevoegt in de applicatie. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem zoals het Amphia ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. 

Veilige werkomgeving met het stil alarm systeem

Heeft u een stil alarm systeem nodig? Ons systeem is te gebruiken bij kleine bedrijven, maar ook bij grote bedrijven. Door gebruik te maken van de applicatie kunt u de situatie achteraf goed in kaart brengen. Op het moment dat het stil alarm systeem afgaat ziet u via welke weg er ingebroken wordt of brandt uitbreekt. Achteraf kunt u nog veel meer informatie uit de applicatie halen. U kunt er bijvoorbeeld een checklist in zetten waarbij alle oproepbare medewerkers de nieuwe manier van afsluiten of openen zien. Maar u kunt ook met één druk op de knop uw medewerkers oproepen. Zo kunt u iedereen die zich binnen een bepaalde straal bevindt oproepen om naar het bedrijf te komen. Er is altijd wel iemand in de buurt die snel bij het bedrijf kan zijn.

Voordelen van een stil alarm systeem

De applicatie is zowel voor de IOS als voor Android ontwikkeld. Wanneer het stil alarm systeem geactiveerd is, krijgt iedereen een melding. Of uw telefoon nu op stil, trillen of geluid staat, iedereen krijgt een luidruchtige melding op de smartphone. U kunt instellen dat iedereen een melding van het stil alarm krijgt of alleen bepaalde medewerkers. Zodra het systeem geïnstalleerd is, kunt u de applicatie instellen. Daarbij schakelt het stil alarm systeem direct het bellen naar een noodnummer in. U kunt via de applicatie ook handmatig het noodnummer bellen. Ziet u iets gebeuren en wilt u snel schakelen? Met een paar handelingen is het systeem makkelijk en snel te gebruiken voor iedereen. Weet u na het instellen van het stil alarm systeem niet precies hoe de applicatie werkt? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam