Out of office management app nodig?

out of office managementBent u op zoek naar een out of office management app? Heeft u genoeg van het aanwezig/afwezig scherm op kantoor en wordt het tijd voor een moderne aanpak waarbij u snel en makkelijk kunt zien wie er aanwezig is? Vaak vergeten mensen zich op 'aanwezig' te zetten bij binnenkomst en dan is er het probleem dat mensen er wel zijn, maar er is niemand die dat weet. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Door gebruik te maken van de out of office management van Safeguard is die onduidelijkheid voorbij. Op het moment dat de locatievoorziening van uw telefoon registreert dat u in het pand bent, wordt u automatisch op aanwezig gezet. Dit gebeurt ook als u tussendoor het pand verlaat. Bij het openen van de out of office management app kunt u in één opslag zien wie er wel en niet aanwezig is.

Out of office management app van Safeguard

Op zoek naar een betrouwbare out off office management app? Met de out of office management app heeft u in één oogopslag inzicht in de aanwezigheid van de BHV medewerkers die opgeroepen kunnen worden. Aan het begin worden alle werknemers in het systeem gezet. Daarbij worden alle papieren die hij of zij op dat moment in bezit heeft direct verwerkt. Mocht er tussendoor een extra BHV’er bijkomen dan kan deze altijd worden toegevoegd in de app. Dit kunt u zelf doen of door ons laten doen. Dat is het makkelijke van de technologie van tegenwoordig. Als een medewerker binnen zo'n geoefence komt, is de medewerker aanwezig in het pand. De app registreert dat en vanaf dat moment is deze medewerker oproepbaar. Op het dashboard komt de melding te staan met een korte uitleg. Wilt uw bedrijf dat duidelijk is wie er in het pand aanwezig is om snel een BHV’er op te kunnen roepen?  Met de Safeguard app hoeft u zich nooit meer af te vragen wie u op kunt roepen.

​Rapportage van uw 0ut of office management app

​De app is niet alleen maar te gebruiken voor de out of office management functie maar de app is er ook voor het versturen van een melding in een noodsituatie. Daarbij onthoudt de app acties die in de afgelopen tijd gebruikt zijn waardoor u dit als trainingsstof kunt gebruiken in een cursus. Er kan ook onderling communicatie plaatsvinden en ervaringen gedeeld worden. Zo is het niet alleen een app voor noodsituaties, maar ook een app waarvan u kunt leren. U kunt het zien als een multifunctionele app.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam