Veel gestelde vragen (FAQ)
 • Welke browsers ondersteunt Safeguard?

  Safeguard is geoptimaliseerd voor de nieuwste versies van Google Chrome, Internet Explorer en Mozilla Firefox. Onze apps zijn geoptimaliseerd voor de nieuwste iOS, Android en Windows besturingssystemen.

 • Wat gebeurt er als ik wil stoppen?

  U kunt elk moment opzeggen (indien u een maandelijks plan heeft). U krijgt alleen een factuur voor de periode dat u de dienst heeft afgenomen en daarna niet meer.

 • Wat gebeurt er na de gratis pilot?

  U kunt 14 dagen kosteloos gebruik maken van het complete Safeguard systeem. Wij zullen tijdens deze periode contact met u opnemen om uw wensen in kaart te brengen, zodat er een offerte opgesteld kan worden.

 • Kan ik Safeguard op onze eigen servers installeren ?

  Nee, Safeguard is een Cloud-Based, Software as a Service applicatie. Wij onderhouden de servers, beveiliging en updates zodat u dat niet hoeft te doen, en wij de kwaliteit kunnen waarborgen.

 • Waar wordt de data opgeslagen?

  Wij maken gebruiken van de diensten van Amazon Web Services (AWS) en de data staat op servers in Ierland. Wij hebben voor AWS gekozen omdat deze het snelst en veiligst zijn, en de hoogste uptime hebben.

 • Is mijn data veilig?

  Het korte antwoord is: Ja. Het lange antwoord is: Safeguard gebruikt geen onbeveiligde communicatie. Communicatie tussen alle componenten, inclusief database, de apps en de andere HTTPS verbindingen zijn versleuteld. Gebruikersdata en toegangs tokens en andere informatie is ook allemaal versleuteld. Lees meer op onze blog over hoe wij met veiligheid omgaan.

 • Hoeveel procent beschikbaarheid garanderen jullie?

  Safeguard garandeert dat de dienst 99,8% van de tijd beschikbaar is, behoudens geplande onderhoudswerkzaamheden.

 • Ontwikkelen jullie Safeguard constant door?

  Ja, wij zijn constant bezig met verbeteringen en nieuwe toevoegingen voor onze klanten.

 • Wie zijn de mensen achter Safeguard?

  Het team bestaat uit Nederlandse programmeurs, designers en verkopers. Alle ontwikkeling wordt binnenshuis gedaan.

 • Hoe is Safeguard ontstaan?

  Safeguard is ontstaan vanuit Digitalisma, een app ontwikkel bedrijf uit Nieuwendijk (NB). De combinatie van een gezonde interesse in veiligheid en de passie voor solide apps ontwikkelen resulteerde in het huidige Safeguard systeem.

Contact

Wilt u meer informatie over Safeguard? Of heeft u hulp nodig bij het gebruik van het systeem? Neem gerust contact met ons op. We zijn op meerdere manieren bereikbaar.

Contactformulier

Contactgegevens

Organisatie:Safeguard B.V.
Adres:Rijksweg 134, 4255GP, Nieuwendijk, The Netherlands
E-mail:info@safeguard-app.com
Telefoon:+31 (0) 85 888 1579
KVK:63968339

Probeer Safeguard nu gratis uit

Het duurt maar een paar minuten om uw organisatie nog veiliger te maken!
Gratis en vrijblijvend proberen