BHV aanwezigheid

bhv aanwezigheid ​Wilt u graag uw BHV aanwezigheid in kaart brengen? En vindt u het niet fijn om met een BHV bord te werken? Dan moet u kiezen voor de Safeguard App. De Safeguard App geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers. Zo heeft u uw BHV aanwezigheid overzichtelijk in beheer.

​BHV aanwezigheid met de Safeguard App

​De Safeguard App is een handig hulpmiddel voor de organisatie van de BHV binnen uw bedrijf. De Safeguard App is de vervanger voor het ouderwetse BHV bord, waar medewerkers kunnen aangeven of ze aan- of afwezig zijn. Vaak wordt dat vergeten, zodat u in een noodsituatie alsnog niet weet wie wel en wie niet aanwezig is. Met de Safeguard App doet dat probleem zich niet meer voor en heeft u altijd uw BHV aanwezigheid overzichtelijk in beeld via de app. Aan de hand van Geofences weet de applicatie of de medewerker aan- of afwezig is. Op deze manier heeft u inzicht in de BHV aanwezigheid.

​Méér dan alleen BHV aanwezigheid

​De Safeguard App kan meer dan alleen het in kaart brengen van de aanwezigheid van de BHV medewerkers. Met de Safeguard App kunt u in geval van een noodsituatie een melding sturen naar de medewerkers. U kunt de medewerkers dus oproepen. Zij krijgen via de app op hun smartphone de melding binnen. Vervolgens kunnen ze aangeven of ze wel of niet naar de situatie gaan. Ook kun u met de Safeguard App een rapportage draaien. Deze rapportage laat zien hoe de bezetting van uw locaties en sectoren was per week. Daarnaast krijgt u ook een overzicht van de meldingen en wie deze geaccepteerd en geweigerd hebben. Zo weet u op welke locatie u meer en op welke locatie u minder BHV medewerkers nodig heeft.​​

​Probeer de BHV aanwezigheid app gratis uit!

Misschien is het voor u nog niet helemaal duidelijk hoe de Safeguard App werkt. Daarom kunt u onze app 14 dagen lang gratis uitproberen! Tijdens deze 14 dagen kunt u gebruik maken van alle features en kunt u een onbeperkt aantal gebruikers en locaties toevoegen. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van de Safeguard App. Vervolgens kunt u kiezen voor de Professional of Enterprise versie. Bij de Enterprise versie wordt de app op maat gemaakt voor uw bedrijf. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Interesse in een gratis pilot?

​Heeft u vragen over de Safeguard App? Kijk dan op onze website bij 'Veelgestelde vragen'. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij telefonisch en per e-mail bereikbaar. Daarnaast kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij helpen u graag verder.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam