Ga terug naar de homepage

Veiligheidsapp nodig?

veiligheidsapp​Bent u op zoek naar een veiligheidsapp, die bijdraagt aan het creëren van veilige werkomstandigheden? Dan bent u op zoek naar de Safeguard App. De Safeguard App is dé applicatie voor iedere BHV organisatie. Onze unieke applicatie biedt BHV en EHBO zaken in 1 overzichtelijke app. Zo heeft u een veiligheidsap waarin al u veiligheidszaken zijn geregeld en protocolen zijn vastgelegd.​

Veiligheidsapp: ​alles in 1 overzichtelijke app

​​Met de Safeguard App heeft u alles in 1 overzichtelijke app. Met de applicatie heeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers. De applicatie maakt namelijk gebruik van Geofencing. Hierdoor detecteert de applicatie wanneer een medewerker aanwezig is en dus beschikbaar en wanneer een medewerker afwezig is en dus niet beschikbaar. Daarnaast kunt u met de applicatie een melding van een noodsituatie versturen. In deze melding kunt u aangeven wat de situatie inhoudt, waar de situatie plaatsvindt en hoeveel medewerkers nodig zijn. Vervolgens kunnen de medewerkers aangeven of ze wel of niet naar de situatie gaan. Op de locatie van de noodsituatie kunnen de medewerkers met elkaar communiceren. Dit kan via een conference call. De app is dus meer dan alleen een veiligheidsapp. Tevens heeft applicatie verschillende tools, waarmee u rapportages kunt uitdraaien en zo uw BHV organisatie kunt verbeteren.

​Probeer de veiligheidsapp gratis uit!

Twijfelt u nog of u de Safeguard App definitief wilt aanschaffen? Lees dan de ervaringen van andere klanten en laat u overhalen! Op onze website leest u de ervaringen van andere klanten met de app! ​Ook heeft u de mogelijkheid om de applicatie gratis uit te proberen! U kunt 14 dagen lang gratis gebruik maken van de Safeguard App als veiligheidsapp. Tijdens de 'proefperiode' kunt u gebruik maken van alle features en een onbeperkt aantal gebruikers en locaties toevoegen. Bent u na de proefperiode enthousiast over de applicatie? Dan kunt u hem definitief aanschaffen. U kunt kiezen voor de Professional of Enterprise versie. Als u kiest voor de Enterprise versie kunnen wij de applicatie op maat maken voor uw organisatie. Voor meer informatie over de Enterprise versie kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over de Safeguard App? Kijk dan op onze website bij de veelgestelde vragen. Wellicht staat uw vraag met het antwoord er tussen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Start direct een gratis Safeguard Pilot

Heeft u ook een uitdaging met het organiseren van uw BHV team en spreken deze resultaten u aan? Maak dan een gratis pilot aan en start direct!
Gratis en vrijblijvend proberen