Veiligheidsapp nodig?

veiligheidsapp Bent u op zoek naar een veiligheidsapp? Kies dan voor de Safeguard App. Safeguard helpt u met het creëren van veilige werkomstandigheden.​ Onze unieke veiligheidsapp biedt alle BHV en EHBO zaken in 1 overzichtelijke app.

Veiligheidsapp: alles in 1 overzichtelijke app

​De Safeguard veiligheidsapp​ helpt bij het organiseren van uw BHV organisatie. Met de app heeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers. De Safeguard App is dus een goede vervanger voor het ouderwetse BHV bord. Vaak vergeten medewerkers aan te geven of zij wel of niet aanwezig zijn. Met de Safeguard app heeft u dat probleem niet meer. Aan de hand van Geofences weet de applicatie precies welke medewerker wel en welke niet aanwezig is. Daarnaast kunt u met de Safeguard App medewerkers oproepen voor een BHV situatie. De medewerkers krijgen via de applicatie op hun smartphone een melding van de BHV situatie. Zij kunnen vervolgens aangeven of ze wel of niet naar de situatie gaan. U kunt ook een melding sturen naar medewerkers op een bepaalde locatie. Als op die locatie een noodsituatie is, krijgen alleen de medewerkers van die locatie een melding. Tevens is het mogelijk om een rapportage te draaien. Aan de hand van de rapportage krijgt u inzicht in de bezetting op de verschillende locaties en sectoren per week. Daarnaast krijgt u een overzicht van de meldingen en wie deze heeft geaccepteerd en geweigerd.

Checklists voor de veiligheid van uw medewerkers

Heeft u een ontruimingsplan of een BHV plan opgesteld en wilt u deze graag voorleggen aan uw medewerkers? Dit kunt u eenvoudig doen met behulp van de Safeguard App. In de app kunt u checklists uploaden. De medewerkers die de applicatie op hun smartphone hebben, kunnen deze checklists inzien. Zo hebben zij altijd het ontruimingsplan bij de hand.

Probeer de ​veiligheidsapp gratis uit!

U kunt onze veiligheidsapp 14 dagen gratis uitproberen. Gedurende deze 14 dagen kunt u gebruik maken van alle functies van de applicatie. Zo krijgt u een goede indruk van de applicatie en weet u of dit bij uw organisatie past. Bent u enthousiast over de Safeguard App? Dan kunt u kiezen voor de Professional of Enterprise versie. Als u kiest om jaarlijks te betalen, bespaart u zelfs 8%! Bij de Enterprise versie is het mogelijk om de app op maat te maken voor uw organisatie. Wij gaan hierover graag met u in gesprek.

​Contact opnemen?

​Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten met de Safeguard App? Bezoek dan onze website en lees de klantervaringen. ​Heeft u vragen over de Safeguard App? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam