Veiligheid werk

veiligheid werk​Verantwoordelijk voor de veiligheid werk? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Safeguard App? Wilt u graag weten hoe de Safeguard App de veiligheid werk kan vergroten? We leggen u graag uit hoe u gebruik kunt maken van alle voordelen en mogelijkheden van de Safeguard App. De Safeguard App geeft u inzicht in de aanwezigheid en beschikbaarheid van BHV'ers. BHV'ers kunnen door middel van de Safeguard App snel op de hoogte worden gesteld van een ongeval of een noodsituatie. Doordat zij hierdoor sneller ter plaatse kunnen gaan om hulp te verlenen wordt de werkvloer veiliger. 

De veiligheid werk vergroten met de Safeguard App 

Verantwoordelijk voor de veiligheid werk? De Safeguard App is heel gebruiksvriendelijk. Met de Safeguard App kunt u met één druk op de knop een melding sturen naar alle BHV'ers die op dat moment in een pand aanwezig zijn. Is er sprake van een ongeval of een noodsituatie? Dan kunt u alle BHV'ers hiervan direct op de hoogte stellen. Zij krijgen een melding van de situatie op hun telefoon. Vervolgens kunnen ze op deze melding reageren en hun beschikbaarheid doorgeven. U weet hierdoor als beheerder van de app precies welke BHV'ers er aanwezig zijn maar ook welke BHV'ers er beschikbaar zijn, en welke BHV'ers ter plaatse kunnen gaan om hulp te verlenen. Zo houdt u met de Safeguard App het overzicht, wat er ook gebeurt en is het een waardevolle bijdrage voor de veiligheid werk

Veiligheid werk bij u op de werkvloer

Verschillende bedrijven maken al gebruik van de Safeguard App, zoals het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Met de Safeguard app kunt u de veiligheid werk vergroten. De app zorgt er niet alleen voor dat BHV'ers makkelijk kunnen worden opgeroepen. In de app is er ook ruimte voor checklisten voor de BHV'ers. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van de Safeguard App? Wilt u graag ervaren hoe de Safeguard App kan bijdragen aan de veiligheid op de werkvloer? We bieden u graag de kans om de Safeguard App uit te proberen, zodat u de voordelen van de app zelf kunt ervaren. U kunt de app kosteloos 14 dagen uitproberen. Dit is geheel vrijblijvend. Wilt u de app graag gaan gebruiken, dan kunt u na 14 dagen overstappen op de betaalde versie. De ultieme sleutel voor veiligheid werk. Het is ook mogelijk om de Safeguard App aan te laten passen aan de wensen en behoeften van uw bedrijf. We kunnen zo een veiligheid app op maat maken voor uw bedrijf. Wilt u hier meer over weten, of wilt u de Safeguard App graag uitproberen? Neem dan contact met ons op! 
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam