Veiligheid werk nodig?

veiligheid werkOp zoek naar een veiligheid werk app? Wilt u meer veiligheid op het werk creëren? Bent u op zoek naar een functionele en gebruiksvriendelijke app waarmee u veiligheid werk kunt garanderen voor uzelf en uw werknemers? Zoek dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij Safeguard. Onze specialisten bieden u de mogelijkheid aan om via een gebruiksvriendelijke app met slechts één druk op de knop uw medewerkers op te roepen voor een BHV situatie of andere calamiteit. Bent u benieuwd of een veiligheid werk app iets voor uw bedrijf is? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de mogelijkheden die wij u aanbieden in onze Safeguard app. Vele klanten gingen u voor en gebruiken tegenwoordig de gebruiksvriendelijk app van Safeguard. Denkt u aan VANAD Group, Ingram Micro en het Amphia Ziekenhuis. 

Veiligheid werk met Safeguard

Safeguard is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen voor veiligheid werk. In de loop van de jaren hebben wij vele klanten toe kunnen voegen aan ons brede netwerk. Onze specialisten zorgen ervoor dat onze veiligheid werk app up-to-date blijft en keer op keer wordt geactualiseerd met de nieuwste updates. Bij Safeguard bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een applicatie waarmee u met één druk op de knop uw medewerkers kunt waarschuwen bij een noodsituatie. Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Door gebruik te maken van onze app creëert u veilig werkomstandigheden voor uzelf en uw medewerkers. U kunt met de Safeguard app uw checklisten beheren voor oproepbare medewerkers. U ontvang direct alle meldingen op uw smartphone. Bent u benieuwd naar onze app? Wij bieden u de mogelijkheid aan om onze app gratis uit te proberen. Safeguard behoort volgens de Kamer van Koophandel tot de top 100 van de meest innovatieve bedrijven in Nederland.

Meer weten over de veiligheid werk app?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf ? Bent u benieuwd of de Safeguard app voor uw bedrijf bruikbaar is? Wilt u meer weten over de vele functies die u kunt beheren met onze gebruiksvriendelijke app? Voor al uw vragen over veiligheid werk kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf in een vrijblijvend gesprek. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en plannen graag een gesprek met u in. 

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam