Veiligheid werk nodig?

veiligheid werk​Bent u op zoek naar een app voor veiligheid werk? Veiligheid is een belangrijke zaak en dat moet zorgvuldig meegenomen in het calamiteitenplan. Veiligheid werk en uw werkomgeving geeft een fijne werksfeer en vertrouwen in elkaar en in de werkgever. Dit zijn belangrijke punten waar steeds op gelet moet worden om de sfeer goed te houden. Als de zaken goed op orde zijn is de sfeer meestal goed.  Als er verwarring ontstaat over de handelingen die van iemand verwacht wordt, is dat niet goed voor de onderlinge verstandhouding. Personen geven elkaar de schuld en dit kan hoog oplopen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een noodsituatie kan binnen no time escaleren en direct en efficiënt handelen is dan belangrijk. De veiligheid werk app helpt u hierbij. Dit wordt vaak gezien als een online hulp die de nodige support en ondersteuning biedt die u op dat moment nodig hebt.

APPLICATIE VOOR VEILIGHEID WERK

Op zoek naar veiligheid werk? In de app zit een ingebouwd dashboard. Dit is eigenlijk het beginscherm dat volledig gericht is op uw bedrijf. De app is zowel te gebruiken voor werkgevers, hoofd BHV’ers, operationele leidinggevenden als frontoffice managers als het gaat over veiligheid werk. Deze kunnen in slechts een paar handelingen het complete team aansturen. Wat is er aan de hand en wat wordt er van wie verwacht? Er staan een aantal standaard knoppen in beeld die snel ingedrukt kunnen worden. Iedereen in het pand krijgt dan een melding met een korte uitleg.  Wilt u graag het ontruimingsplan, EHBO- of BHV- plan toevoegen aan uw Safeguard app zodat iedereen dit terug kan lezen? Dat kan allemaal. Wij zorgen ervoor dat uw app de nodige updates krijgt. U blijft met de veiligheid werk app op de hoogte van de ontwikkelingen in het bedrijf. U kunt het ook zien als interne communicatie. Wilt u snel iemand bereiken dan kunt u via de app een bericht naar elkaar sturen.

VEILIGHEID WERK IS EEN PRE

Bent u er klaar voor om met de Safequard app een veilige werkomgeving te creëren  op de werkvloer? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Door goed naar u te luisteren kunnen wij de app volledig op maat maken. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat iedereen weet hoe de app werkt. Bent u benieuwd wat de veiligheid werk app voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag langs op locatie om te kijken naar de mogelijkheden.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam