Veiligheid werk nodig?

veiligheid werk​ In welke branche je ook zit, veiligheid werk is overal een pre. Veiligheid werk en in je werkomgeving geeft een fijne werksfeer en vertrouwen in elkaar en in de werkgever. Een ongeluk zit in een klein hoekje, een noodsituatie kan binnen no time escaleren en direct en efficiënt handelen is dan belangrijk. Wij zijn van mening dat veiligheid werk enorm belangrijk is, maar hoe kan je de veiligheid op het werk coördineren, plannen, bepalen of sturen? Door middel van onze Safeguard App hebben wij al die vragen voor u beantwoord en getackeld. Via de Safeguard App helpen wij u als werkgever met een duidelijk en overzichtelijke app en in één oogopslag kunt u zien waar de noodsituatie zich afspeelt, wie van uw medewerkers er in de buurt zijn en welke BHV'ers en EHBO'ers er in het pand aanwezig zijn. Doordat u hiermee een duidelijk beeld en inzicht krijgt van de situatie kunt u snel handelen en lijnen uitzetten. Wij zorgen ervoor dat u een betrouwbaar vangnet heeft voor uw veiligheid.

Applicatie voor veiligheid werk

Het Safeguard-dashboard is gebouwd voor werkgevers, hoofd BHV’ers, operationele leidinggevenden en frontoffice managers in verband met veiligheid werk. Als er een noodsituatie of melding binnenkomt zijn de werkgevers, hoofd BHV'ers, managers en leidinggevenden het communicatiepunt. Safeguard gebruikt ook checklisten om de app nog beter tot zijn recht te laten komen. U kunt checklisten voor een ontruimingsplan, EHBO of BHV toevoegen aan uw Safeguard app. Wij zorgen ervoor dat uw app de nodige updates krijgt.

Veiligheid werk is een pre

Met de Safeguard app maakt u veilige werkomstandigheden op uw werkvloer. De App stuurt gecontroleerde meldingen naar u als beheerder van de Safeguard app en daarna naar al uw toegevoegde medewerkers. Tijdens een noodgeval alarmeert de App de juiste personen op basis van aanwezigheid en de groepen. Safeguard zorgt er ook voor dat de updates en het onderhoud goed uitgevoerd worden. Met één druk op de knop kunt u uw medewerkers oproepen, checklisten bekijken en meldingen ontvangen op uw smartphone. Veiligheid werk is een pre! Wij bieden u de optie aan om onze app gratis te proberen! U kunt dan zelf bepalen of het bij uw bedrijf past en of u het een fijne applicatie vindt voor uw werkomgeving. Wij horen graag van u of u net zo enthousiast bent als de vele bedrijven die al gebruikmaken van ons systeem. Dat zijn onder andere Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam