Veiligheid werk nodig?

veiligheid werkVindt u het belangrijk dat uw medewerkers veilig hun werk kunnen doen? Vindt u het belangrijk dat er tijdens een noodsituatie snel gehandeld kan worden? Zoekt u dan niet verder. Voor veiligheid werk bent u bij Safeguard aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het ontwikkelen en op maat instellen van een BHV applicatie. Door deze applicatie toe te voegen aan uw bedrijf kunt u met één druk op de knop veiligheid werk garanderen voor uzelf en uw medewerkers. Hoe wij dat doen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de vele voordelen die wij uw bedrijf aanbieden. Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Wordt u onze volgende tevreden klant en kunt u binnenkort uw medewerkers en uzelf veilige werkomstandigheden aanbieden?

Veiligheid werk garanderen voor uzelf en uw medewerkers

Wilt u voor uw medewerkers de veiligheid werk garanderen? Door gebruik te maken van de applicatie van Safeguard krijgt u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers die op dat moment aanwezig zijn in uw gebouw. Het kan in bepaalde situaties van groot belang zijn dat er snel gehandeld kan worden. Als u één voor één alle kantoren af moet gaan om uw medewerkers te waarschuwen, dan kan het al te laat zijn. Tegenwoordig is iedereen in het bezit van een smartphone zodat de applicatie van Safeguard grote mogelijkheden biedt. Met één druk op de knop kunt u al uw medewerkers en BHV'ers oproepen voor een BHV situatie. Creëer veilige werkomstandigheden met de Safeguard BHV App en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de vele voordelen die de veiligheid werk app van Safeguard voor uw bedrijf kan betekenen. Beheer checklisten voor oproepbare medewerkers en ontvang direct alle meldingen op uw smartphone. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group, BAM en Ingram Micro. U kunt onze app gratis uitproberen.

Meer weten over veiligheid werk?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de installatie van de veiligheid werk app van Safeguard? Bent u benieuwd hoe wij onze app kunnen laten aansluiten op uw wensen? U kunt eerst eens een kijkje nemen op deze website of contact opnemen met één van onze medewerkers. Safeguard bestaat uit een energiek team dat graag klaar staat voor de klanten. Wij zien uw aanvraag voor onze veiligheid werk app graag tegemoet. Een veilige werkomgeving creëert u met Safguard!

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam