Veiligheid app nodig?

veiligheid app​Op zoek naar veiligheid app? Bent u op zoek naar een slimme app die ervoor kan zorgen dat de veiligheid op de werkvloer toeneemt? Kies dan voor de slimme veiligheid app van Safeguard. Met deze veiligheid app kunt u heel makkelijk snel BHV'ers mobiliseren, zodat zij snel ter plaatse kunnen zijn op het moment dat er iets mis is binnen uw bedrijf. We vertellen u graag meer over de voordelen en de mogelijkheden van de Safeguard App. 

De voordelen van een veiligheid app

Met een veiligheid app zijn BHV'ers snel op de hoogte op het moment dat er iets is voorgevallen op de werkvloer. Zij kunnen hierdoor snel ter plaatse gaan, waardoor er geen kostbare tijd verspild wordt. We leggen u graag uit hoe de veiligheid app precies werkt. Als er een ongeluk is gebeurd of als er sprake is van een noodsituatie, dan ontvangen alle aanwezige BHV'ers via hun telefoon een melding. Zij kunnen vervolgens op deze melding reageren en doorgeven of zij wel of niet ter plaatse kunnen gaan. Als beheerder heeft u inzicht in deze data. U kunt precies zien waar een aanwezige BHV'er zich binnen het gebouw bevindt en u weet dankzij de reactie van de BHV'er ook direct of hij of zij in staat is om ter plaatse te gaan om hulp te verlenen. 

Een veiligheid app op maat

Elk bedrijf is anders. Daarom denken we bij Safeguard graag met u mee. Wat is er binnen uw bedrijf nodig? Het is mogelijk om een veiligheid app volledig op maat door Safeguard te laten ontwikkelen. U kunt daarnaast ook kiezen voor de standaard Safeguard App, die heel makkelijk in gebruik is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Safeguard App? We stellen u graag in de gelegenheid om de app vrijblijvend en gratis te testen. U kunt dan gedurende 14 dagen kosteloos alle functies van de app uitproberen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de Safeguard App, zodat u zelf kunt bepalen of de Safeguard App iets is voor uw bedrijf. Wilt u de Safeguard App graag gaan gebruiken binnen uw bedrijf? Verschillende grote bedrijven en organisaties gingen u al voor, zoals het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Probeer onze veiligheid app 14 dagen uit en laat u overtuigen door de vele voordelen en het gebruiksgemak van de app! Heeft u vragen over de Safeguard App? Of wilt u de app graag uitproberen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren! 
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam