Veiligheid app nodig?

Veiligheid app Bent u op zoek naar een slimme en gebruiksvriendelijke veiligheid app waarmee u de veiligheid bij u op de werkvloer op een eenvoudige manier kunt verbeteren? Wilt u BHV'ers op een efficiënte manier in kunnen zetten? Maak dan kennis met de Safeguard App, een veiligheid App die al door een groot aantal bedrijven naar tevredenheid gebruikt wordt. Met de Safeguard App kunt u met één druk op de knop de aanwezige BHV'ers oproepen. Hoe het precies werkt en wat de app kan betekenen voor de veiligheid op de werkvloer? Lees snel verder!

De slimme veiligheid app

We leggen u graag uit hoe de veiligheid app van Safeguard precies werkt. Als er sprake is van een ongeval of een noodsituatie op de werkvloer dan kunt u met één druk op de knop een melding sturen naar alle aanwezige BHV'ers via de app. Zij kunnen vervolgens reageren op deze melding door aan te geven of zij wel of niet in staat zijn om ter plaatse te gaan. U kunt deze reacties vervolgens terugzien in de app. Ook kunt u precies zien waar de aanwezige BHV'ers zich bevinden in het gebouw. Zo kunt u dus zien of er al een BHV'er ter plaatse is. Alle data van de app wordt gebruikt om rapportages te kunnen maken, die inzicht geven in de veiligheid binnen uw bedrijf. U kunt met de app ook eenvoudig checklisten beheren voor oproepbare BHV'ers. Zo is benodigde informatie over bijvoorbeeld scenario's altijd beschikbaar.

De veiligheid app uitproberen

Veel bedrijven gebruiken ons syteem al, zoals het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Wilt u weten wat de app kan betekenen voor de veiligheid binnen uw bedrijf? Bent u benieuwd hoe de app precies werkt, en of het iets is voor uw bedrijf? We bieden u de mogelijkheid om de Safeguard App uit te proberen, zodat u zichzelf kunt overtuigen van het gebruiksgemak en de voordelen van de app. U kunt onze app kosteloos uitproberen. Wilt u meer weten over de Safeguard App? U kunt op onze website meer informatie vinden over de vele voordelen en eigenschappen van de app. Heeft u een vraag over onze veiligheid app? Of wilt u graag zelf de app ervaren en de app uitproberen? Neem dan contact met ons op. We laten u graag zien hoe de app werkt en hoe de app kan bijdragen aan veilige werkomstandigheden bij u op de werkvloer. We horen graag van u hoe we u van dienst kunnen zijn!

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam