Ga terug naar de homepage

Veiligheid app nodig?

veiligheid app​Bent u op zoek naar een ​veiligheid app? Dan is de Safeguard App geschikt voor u! De Safeguard App helpt u namelijk met het creëren van veilige omstandigheden binnen uw organisatie. Als veiligheid app organiseren wij namelijk al uw BHV georienteerde zaken.

​Veiligheid app: vol functies gericht op efficientie en veiligheid

​Misschien vraagt u zich af hoe een applicatie kan helpen bij het creëren van veilige omstandigheden. Dat is heel eenvoudig. Met de Safeguard App heeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers. Een BHV bord wordt dan dus overbodig. De BHV medewerkers installeren de applicatie op hun smartphone. Via geofences weet de applicatie precies welke medewerkers wel en welke niet aanwezig zijn. Daarnaast kunt u via de app een melding sturen naar de medewerkers. Hierin kunt u de medewerkers oproepen voor een noodsituatie. De medewerkers krijgen deze melding binnen op hun telefoon. Vervolgens kunnen zijn aangeven of zij wel of niet naar de situatie gaan. U heeft dus geen 'BVH piepers' meer nodig. U kunt alles regelen via de Safeguard veiligheid app.

​Méér dan een veiligheid app

​De Safeguard App is niet alleen een hulpmiddel in geval van noodsituaties. U kunt ook checklists toevoegen in de Safeguard App. Voorbeelden van checklists zijn een ontruimingsplan, een EHBO checklist of BHV plan. U bent wettelijk verplicht om uw BHV plan en RI&E plan voor te leggen binnen uw organisatie. Met de functionaliteit op de Safeguard App kunt u altijd aantonen dat uw organisatie voldoet aan de wettelijke verplichtingen. Daarnaast is het mogelijk om een rapportage te draaien uit de Safeguard App. Aan de hand van deze rapportage heeft u een overzicht van de meldingen en wie deze geaccepteerd en geweigerd hebben. Daarnaast geeft de rapportage inzicht in de bezetting van uw locaties en sectoren per week. Aan de hand daarvan kunt u bepalen of u meer of minder BHV medewerkers nodig heeft op een bepaalde locatie.

Klantervaringen van onze app

​Veel organisaties maken al gebruik van de Safeguard App, waaronder het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Bent u benieuwd naar hun ervaringen met de applicatie? Op onze website leest u meer over hun ervaringen onder het kopje 'Klantervaring'.

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over de Safeguard App? Kijk dan bij 'Veelgestelde vragen' op onze website. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. U vult eenvoudig uw gegevens en uw vraag in en wij zorgen ervoor dat wij zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw vraag beantwoorden. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor vragen over onze veiligheid app.

Start direct een gratis Safeguard Pilot

Heeft u ook een uitdaging met het organiseren van uw BHV team en spreken deze resultaten u aan? Maak dan een gratis pilot aan en start direct!
Gratis en vrijblijvend proberen