Veiligheid app nodig?

veiligheid app​Op zoek naar een veiligheid app? Bent u op zoek naar een app waarmee u veilige werkomstandigheden kunt creëren? Dan bent u op zoek naar de Safeguard App. De Safeguard Veiligheid App geeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers. Zo kunt u snel handelen in een noodsituatie.

​Veiligheid app: BHV en veiligheid in 1 compacte app!

​De Safeguard App is een veiligheid app, met de app kunt u namelijk veilige werkomstandigheden creëren. De BHV medewerkers installeren de applicatie op hun smartphone. De applicatie maakt gebruik van Geofencing. Hierdoor registreert de applicatie wanneer een medewerker in een geofence komt. De applicatie registreert het ook als een medewerker de geofence verlaat. Zo heeft u eenvoudig inzicht in welke medewerkers aanwezig zijn en dus eventueel opgeroepen kunnen worden. Hierdoor heeft u geen BHV bord meer nodig. Daarnaast kunt u de Safeguard App gebruiken om de medewerkers op te roepen in het geval van een noodsituatie. Dit kunt u met één druk op de knop doen. De medewerkers krijgen dan een melding op hun smartphone, die door de stil modus heen gaat. U kunt in deze melding aangeven waar de situatie plaatsvindt, hoeveel medewerkers er nodig zijn en wat de situatie inhoudt. Vervolgens kunnen de medewerkers aangeven of ze naar de situatie gaan. Tot slot kunt u de applicatie ook gebruiken om met elkaar te communiceren. De medewerkers kunnen precies zien wie er nog meer ter plekke is en kunnen zo telefonisch met elkaar in contact komen. De Safeguard App kunt u dus voor meerdere doeleinden gebruiken en is een echte ​veiligheid app.

​Gratis uitproberen van onze veiligheid app

​Wilt u de Safeguard App eerst uitproberen voordat u hem definitief aanschaft? Dat is geen enkel probleem. U heeft namelijk de mogelijkheid om de applicatie 14 dagen gratis uit te proberen. Tijdens deze 14 dagen kunt u gebruik maken van alle features en kunt u een onbeperkt aantal locaties en gebruikers toevoegen. Na de 14 dagen kunt u beslissen of u de applicatie definitief wilt aanschaffen. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Enterprise versie. Bij deze versie wordt de applicatie op maat gemaakt voor uw organisatie.

Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de Safeguard App of over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam