Ingmar Vroege

Update Safeguard November 2019

14 nov 2019

Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn, hebben wij de laatste maanden niet stilgezeten.. De laatste updates, welke gefaseerd zijn uitgerold, bevatten een hoop technische verbeteringen aan de app en het dashboard die voor de gebruikers niet direct zichtbaar zijn. Naast deze verbeteringen hebben we ook hard gewerkt aan features waar jullie als beheerder gebruik van kunnen maken.

Push to Talk BETA We zijn de nieuwe Push to Talk module al een tijdje aan het testen samen met een aantal klanten. Deze module maakt het mogelijk om de Safeguard app als portofoon te gebruiken. De bevindingen tot nu toe zijn erg positief en het lijkt er op dat dit een flinke verbetering is ten opzichte van de conference call functie.

Mocht u interesse hebben om gratis te testen meld je dan aan bij Max Wijburg via max@safeguardapp.nl. Hij zal u assisteren met het activeren van de Push to Talk BETA module.

Iconen set toegevoegd Het is vanaf nu mogelijk om aan checklisten en scenario's nieuwe iconen te koppelen, zodat het nog duidelijker is wat er exact aan de hand is.

Checklisten aan scenario toevoegen Door een checklist te koppelen aan een scenario kan je nu specifieke informatie delen met uw BHV team die aansluit op het type incident.

Dashboard notificatie bij melding Dashboard gebruikers en beheerders ontvangen nu een melding op hun dashboard wanneer er een alarm geactiveerd wordt via de app of Brandmeldcentrale. Op deze manier zijn altijd de juiste mensen op de hoogte van een alarmering.

Bij vragen over de nieuwe functionaliteiten kunt u altijd bij ons terecht via de support chat, mail of telefoon.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam