Ingmar Vroege

Unieke samenwerking op gebied van personenalarmering.

18 feb 2020

In de veiligheidssector in Nederland is men de laatste jaren druk bezig om te moderniseren. BHV apps, lone worker apps en andere software wordt ontwikkeld met als doel om de veiligheid van de werknemers in Nederland beter te garanderen.

SOSvolaris en Safeguard zijn beide ondernemingen die vanaf het begin van deze modernisering bijdragen aan deze ontwikkelingen elk op hun eigen unieke manier. Via deze samenwerking slaan beide bedrijven de handen ineen om zo het beste van twee werelden aan te bieden aan de veiligheidssector in Nederland.

“Safeguard biedt de meest betrouwbare oplossing in de markt om mensen op te roepen in geval van een calamiteit, door Safeguard te koppelen aan ons SOSvolaris platform kunnen we een totaaloplossing aanbieden waarbij zowel via een app als via onze producten gealarmeerd kan worden”

- Hans van den Elsen, Directeur SOSvolaris.

“Met name in de industriesector hanteren veel bedrijven een policy dat smartphones niet aanwezig mogen zijn op de werkvloer. Door Safeguard te koppelen aan de state of the art oplossingen van SOSvolaris kunnen we ook deze markt betreden en een combinatie leveren voor het kantoorpersoneel, beveiliging en crisismanagers door middel van onze Safeguard app en het personeel in de productieomgeving door middel van de pagers van SOSvolaris. Het mooie hiervan is dat alles vanuit één overzichtelijk dashboard bestuurd kan worden!”

- Ingmar Vroege, Directeur Safeguard.

Heeft u een organisatie waarbij BHV’ers geen smartphone mogen dragen op de werkvloer en wilt u geïnformeerd worden over een passende oplossing die voor een modernisering van uw BHV organisatie zorgt stuur dan een email naar info@safeguardapp.nl

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam