Stil alarm nodig?

stil alarm Bent u op zoek naar een stil alarm? Wij kunnen een stil alarm voor u installeren waarbij u gemakkelijk en snel een melding op uw smartphone krijgt wanneer het stil alarm afgaat. Wij kunnen de veiligheid van uw bedrijf waarborgen. De methode die u nu gebruikt is wellicht verouderd. Tot op heden worden er vaak nog piepers en aanwezigheidsborden gebruikt, maar onze applicatie geeft dat digitaal aan. De applicatie registreert of er nog personeel in het pand aanwezig is en op welke plaats het stil alarm is geactiveerd. Wij leven in een tijdperk waar automatiseren, het verzamelen van data en efficiëntie de norm zijn en wij wisten dat dit beter kon. Meten = Weten. Wij geven u duidelijke informatie en instructies via de applicatie. Zodra het systeem ingesteld is, kunt u nog vele andere gegevens uit de applicatie halen waar u en uw werknemers van kunnen leren.

Veilige werkomgeving met het stil alarm

Het stil alarm is op vele fronten in te zetten. Voor zowel grote als kleine ruimten, maar ook in woningen. In 2015 zijn wij een bedrijf gestart dat de veiligheidsorganisaties helpt met het optimaliseren van processen. Daarmee zijn wij in de huidige ontwikkelingen meegegaan en hebben een applicatie ontworpen. Wij zijn een bedrijf dat bloeit op de combinatie van ‘technology en simplicity’. Een bedrijf waar hulpverleners graag mee samenwerken, omdat men weet dat wij de beste partner zijn om samen de huidige manier van alarmering en communicatie tijdens een crisis of calamiteit mee te moderniseren. Wilt u graag weten wat onze applicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag over de mogelijkheden van de applicatie als stil alarm

Voordelen van een stil alarm

Wist u dat onze applicatie ook voor de bedrijfshulpverleners een unieke functie heeft? Ziet u dat er een situatie ontstaat waarbij er een werknemer op zoek is naar een bedrijfshulpverlener? Met één druk op de knop kunt u de dichtstbijzijnde hulpverlener inschakelen. Door middel van locatiedeling ziet de applicatie waar de werknemers zich bevinden in het pand. Op elke bedrijfsvloer moet volgens de wet een bepaald aantal bedrijfshulpverleners aanwezig zijn, maar het is lastig om precies te weten wie deze licentie op zak hebben. U kunt bij het instellen van de applicatie de gegevens van de werknemers invoeren. De applicatie ziet of de juiste persoon aanwezig is in het pand en deze wordt op basis van de locatie opgeroepen.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam