Ingmar Vroege

Start met Safeguard

21 mrt 2019

Welkom op de website van Safeguard, kijkt u rustig even rond wat Safeguard voor u in huis heeft. U heeft zojuist de eerste stap gezet om uw bedrijf nog veiliger te maken. Binnen een aantal minuten weet u wie van uw BHV'ers er in huis zijn en kunt u uw BHV team oproepen via de smartphone.

Wij hebben voor u een aantal stappen uitgewerkt om u op weg te helpen met Safeguard.

Om de app op de telefoon te installeren en in te loggen kunt u de volgende stappen volgen:

 1. Ga naar https://my.safeguardapp.nl in de Google Chrome internet browser.
 2. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord die u in uw persoonlijke brief gekregen heeft.
 3. Ga naar het tabblad ‘’beheer’’ aan de linkerkant van het scherm.
 4. Klik vervolgens op de knop ‘’uitnodigen’’ aan de rechterkant van het scherm.
 5. Vul hier uw naam en uw email adres in en klik op ‘’uitnodiging versturen’’.
 6. U krijgt een email vanuit support@safeguardapp.nl, vergeet niet uw spambox te controleren. De email dient u op uw smartphone te openen. Klik op ‘’ga naar de app’’ om de app te downloaden en in te loggen.
 7. De app zal u nu door het installatieproces leiden. U krijgt een rondleiding door de app met cirkels die in beeld verschijnen. Tik op de cirkel om naar de volgende stap te gaan.
 8. Nadat u uzelf en/of uw collega's heeft uitgenodigd en aanwezig bent in het bezetting scherm kunt u een oproep plaatsten.
 9. Selecteer de juiste Locatie en sector en klik op volgende.
 10. Selecteer het aantal BHV'ers, omschrijf de melding en klik op verstuur.
 11. Gefeliciteerd, u heeft uw eerste proefmelding gestuurd! Verander uw profiel van oproepbare gebruiker naar beheerder om uw eigen account compleet te activeren.

  U kunt zoveel collega’s uitnodigen om de app te downloaden als u wilt. Het uitnodigen van aanvullende gebruikers gaat via dezelfde knop als waar u uzelf een uitnodiging heeft gestuurd.

  Mocht u vragen hebben dan staat onze support afdeling klaar om u verder te helpen.

  Zij gingen u voor.

  "We hebben verschillende veiligheid apps uitgedaagd met een voorstel te komen. Wat Safeguard direct gaf was het overzichtelijke, het simpele design. Niet te moeilijk, want tijdens een noodsituatie moet je heel snel kunnen handelen." - Willem Hegen, BHV ploegleider Johan Cruyff Arena. "We hebben verschillende veiligheid apps uitgedaagd met een voorstel te komen. Wat Safeguard direct gaf was het overzichtelijke, het simpele design. Niet te moeilijk, want tijdens een noodsituatie moet je heel snel kunnen handelen." - Willem Hegen, BHV ploegleider Johan Cruyff Arena. "Safeguard is een hartstikke praktisch systeem, heel toegankelijk. We hebben ook andere systemen in ons vergelijk meegenomen en Safeguard is daar toch als beste uitgekomen. De praktijk heeft ook laten zien dat het werkt en dat het heel betrouwbaar is." - Ton Minnaard, Hoofd BHV bij BAM. "Safeguard is een hartstikke praktisch systeem, heel toegankelijk. We hebben ook andere systemen in ons vergelijk meegenomen en Safeguard is daar toch als beste uitgekomen. De praktijk heeft ook laten zien dat het werkt en dat het heel betrouwbaar is." - Ton Minnaard, Hoofd BHV bij BAM. "Safeguard is een hartstikke praktisch systeem, heel toegankelijk. We hebben ook andere systemen in ons vergelijk meegenomen en Safeguard is daar toch als beste uitgekomen. De praktijk heeft ook laten zien dat het werkt en dat het heel betrouwbaar is." - Ton Minnaard, Hoofd BHV bij BAM. "Middels Safeguard hebben we nu een mooi zichtbaar waar de BHV'ers zich bevinden. Voor mij geeft het toch wel een prettig gevoel dat ik toch een vorm van veiligheid kan bieden aan de organisatie." - Anouschka Wolvers, Facilitair adviseurs bij werkorganisatie HLT Samen. 
           

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam