PZI systeem

pzi systeem Bent u op zoek naar een PZI systeem? Wij bieden u een personenzoeksysteem (PZI systeem) aan, zodat uw werknemers die opgeroepen worden precies weten wat er aan de hand is. U kunt door één druk op de knop verschillende werknemers oproepen en daarbij krijgen zij een melding wat de noodsituatie is. Ons personenzoeksysteem is een bepaalde techniek waarmee u iemand professioneel kunt oproepen of alarmeren. Dit is mogelijk omdat er een zender in de applicatie gebouwd is die aangeeft wie er in het pand aanwezig is. Dit systeem kunt u gebruiken om de bedrijfshulpverlening in te schakelen, maar het wordt ook gebruikt in zorginstellingen. Cliënten of patiënten moeten bij calamiteiten verzekerd zijn van spoedhulp. Bij het installeren van het systeem bij u in het bedrijf helpen wij u graag met het instellen van de applicatie. Wij vinden het belangrijk dat u de applicatie optimaal kunt gebruiken. Weet u na het instellen niet precies hoe de applicatie werkt? Wacht niet langer en benader ons. Wij helpen u snel en makkelijk op weg om uw applicatie in gebruik te nemen.

Veilige werkomgeving met het PZI systeem

Wilt u ons PZI systeem gratis proberen? Wilt u naast het gebruik van personenzoeksysteem andere functies aan de applicatie toevoegen? Wij kunnen bijvoorbeeld een integratie met locatiebepaling verwerken; het tekstdisplay geeft dan aan waar de melding precies gemaakt is en wie er in de buurt is. Ook een koppeling met de brandmeldcentrale behoort tot de mogelijkheden. Dit maakt gelijk duidelijk waar de brandmelding is gemaakt en waar u moet zijn, want elke minuut telt. De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons. Omdat u alle medewerkers in de applicatie kunt invoeren weet u precies wie er in het pand aanwezig is. Wilt u graag de pieper en alarmset vernieuwen? Dan helpen wij u graag bij het installeren van het PZI systeem. Wij vergroten de veiligheid van uw medewerkers.

Voordelen van een PZI systeem

Wij kunnen voor ieder bedrag een PZI systeem op maat maken. Samen met u worden alle functies die u wenst in kaart gebracht en daarna kijken wij wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. U kiest zelf welke aspecten u belangrijk vindt en dan maken wij een passend voorstel. Met vele jaren ervaring en een goede servicedesk waar u altijd op kunt terugvallen, kunt u rekenen op een personenzoeksysteem van topkwaliteit.  Wij denken graag met u mee om uw situatie in kaart te brengen en de landelijke eisen nader toe te lichten. Wilt u advies welk soort PZI systeem het best past bij uw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam