Preventie app nodig?

preventie appBent u op zoek naar een preventie app? Wilt u graag een app op maat ontvangen die volledig op de hoogte is van eventuele calamiteiten? Dan bent u bij Safequard aan het juiste adres. Wij hebben een handige app ontwikkeld waar alle mogelijke situaties in geprogrammeerd zijn. Dit is allemaal in de vorm van preventie verwerkt. Op het moment dat u de preventie app nodig heeft, zal de app de nodige support en ondersteuning bieden. Welke handelingen kunnen er gedaan worden? Hoe zien de protocollen er ook alweer uit? Iedereen heeft dit in verschillende cursussen gehad maar op het moment dat u er iets van nodig heeft, vereist dit enige concentratie. De preventie app helpt u daarbij! Samen met u maken wij de app op maat, dit houdt in dat wij verschillende noodsituaties die veelvoorkomend zijn in uw branche standaard verwerken in de app.

VEILIGE WERKOMGEVING MET DE PREVENTIE APP

Op zoek naar een preventie app? Het maakt voor het gebruik van de app niet uit in welke branche u werkzaam bent. Dit is omdat de app volledig op maat gemaakt wordt. Voor ieder bedrijf in elke branche is veiligheid belangrijk. Waarom moet u gebruik maken van Safequard? Safequard zit al jaren in het vak en weet waar het over praat als het gaat over de preventie app. Steeds als wij nieuwe inzichten hebben ontvangen en deze nuttig vinden, verwerken wij deze in de app. Zo kunt u ook profiteren van de nieuwste ontwikkelingen. Wij bieden u een eenvoudig, gecentraliseerd beheersysteem waar iedereen mee kan werken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.  

VOORDELEN VAN EEN PREVENTIE APP

De app is zowel voor de IOS apparaten als voor de Android apparaten ontwikkeld. U kunt met slechts een paar handelingen aan iedereen een melding versturen. Het maakt echter niet uit of uw telefoon op stil staat of op geluid. De melding komt altijd binnen en maakt geluid. Net als een alert die vanuit de overheid verstuurd wordt. De app ziet zelf welke medewerkers er in het pand aanwezig zijn en welke medewerkers buiten het bedrijf zijn. Op het moment dat een medewerker buiten het bedrijf is, zal deze geen melding ontvangen. Alleen als u er zelf voor kiest om deze personen te benaderen zal de melding de deur uit gaan.

OVER SAFEGUARD

Al meer dan 5 jaar zijn wij bezig met de ontwikkeling van de preventie app. Deze blijven wij steeds vernieuwen zodat u altijd gebruik kunt maken van de nieuwste ontwikkelingen in de veiligheidsbranche.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam