Preventie app nodig?

preventie app Bent u op zoek naar een preventie app? Wilt u graag een handige app die voorbereidt is op onverwachte situaties? Wij hebben een slimme en handige app als het gaat over preventie. Wij schetsen alle mogelijke situaties die in de branche voorkomen of gebeurd zijn in de afgelopen jaren. In onze preventie app, worden alle gegevens opgeslagen en kunnen de situaties opnieuw in kaart gebracht worden die tijdens trainingen naar voren gehaald worden. Ieder bedrijf is verplicht om hulpverleners op te leiden of in dienst te hebben. De methodes die u waarschijnlijk gebruikt om te alarmeren en te communiceren is door middel van een harde piep of zoemer. In een tijdperk waar automatiseren, het verzamelen van data en efficiëntie de norm zijn, wisten wij dat dit beter kon en zijn wij begonnen met het maken van de preventie app.

VEILIGE WERKOMGEVING MET DE PREVENTIE APP

Het maakt niet uit of u in een fabriek, magazijn of productie centrum werkt. Iedereen weet dat veiligheid belangrijk is voor de dagelijkse gang van zaken. Waarom moet u gebruik maken van Safequard? Met Safequard kunnen meerdere teams en organisaties binnen een eenvoudig, gecentraliseerd beheersysteem werken en zo informatie gemakkelijk delen. Scenario’s en situaties kunnen snel veranderen, wat iedere keer andere soorten veiligheidsrisico’s met zich mee brengt. Wij vernieuwen regelmatig de app, zodat hij zich aanpast aan andere situaties. Hierin worden ook scenario's vanuit andere bedrijven meegenomen. 

VOORDELEN VAN EEN PREVENTIE APP

De preventie app bij Safequard is zowel voor IOS als voor Android ontwikkeld. Bij een noodsituatie krijgt iedereen een melding, hierbij maakt het niet uit of uw telefoon op stil of geluid staat. U kunt via de app zelf de aanwezige medewerkers oproepen. In de app staat een relevante checklist die per locatie in te zien is. U kunt direct naar het noodnummer bellen, ook voor de medewerkers als zij iets zien gebeuren. Weet u niet precies hoe de app werkt, of bent u op zoek naar een specifieke functie? U kunt ons altijd via de helpdesk benaderen. Op ieder moment kunt u scenario’s toevoegen, bewerken en verwijderen in de app.

OVER SAFEGUARD

In 2015 zijn wij gestart met het bedrijf Safeguard. Wij zitten gevestigd in Nieuwendijk en werken door heel Nederland. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf geholpen wordt bij veiligheid en het optimaliseren van processen die bij een onverwachte situatie komen kijken. De app geeft uw werknemers instructies en geeft inzicht van de aantal personen die zich in het pand bevinden. De preventie app helpt u!

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam