Preventie app nodig?

preventie appBent u op zoek naar een preventie app voor uw bedrijf? Bent u op zoek naar een preventie app waarmee u met één druk op de knop uw medewerkers op de hoogte kunt brengen als er een noodgeval is? Zoek dan niet verder! Bij Safeguard bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar dé preventie app voor uw bedrijf! Door de preventie app van Safeguard te gebruiken krijgt u inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare medewerkers en BHV'ers in uw pand. Onze preventie app wordt veel gebruikt in de zorg, op kantoor, in de industrie en bij verschillende overheidsinstellingen. Safeguard behoort tot de top 100 van de meest innovatieve bedrijven in Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Bent u benieuwd of de preventie app van Safeguard iets voor uw bedrijf is? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze preventie app. 

Preventie app van Safeguard

Door de app van Safeguard te introduceren in uw bedrijf creëert u veilige werkomstandigheden voor uzelf en voor u medewerkers. Door gebruik te maken van de preventie app kunt u in één oogopslag zien welke medewerkers en op dat moment in uw gebouw of werkplaats aanwezig zijn. U kunt met de preventie app van Safeguard met één druk op de knop al uw medewerkers waarschuwen bij een noodgeval en tijdens een brandoefening. Door de app van Safeguard aan te schaffen voor uw bedrijf kunt u kostbare tijd winnen tijdens een noodgeval. U kunt checklisten beheren voor oproepbare medewerkers en u ontvangt direct alle meldingen op uw smartphone. Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. U kunt onze app gratis proberen! Op deze manier kunt uzelf ervaren of de app voor uw bedrijf geschikt is. 

Meer weten over de preventie app van Safeguard?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de preventie app van Safeguard? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de applicatie en het gebruiksgemak? Vele bedrijven gingen u al voor en werken momenteel met onze preventie app. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet voor de aanschaf van de preventie app voor uw bedrijf. Voor al uw vragen over de producten van Safeguard kunt u ons vrijblijvend benaderen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw bedrijf. 

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam