Over ons

Over Safeguard

Om de veiligheid van het personeel te kunnen waarborgen zijn bedrijven verplicht genoeg hulpverleners op te leiden en in huis te hebben. De methodes die bedrijven gebruiken om te alarmeren, communiceren en om de bezetting bij te houden zijn echter erg verouderd. Tot op heden worden er vaak nog piepers en aanwezigheidsborden gebruikt. In een tijdperk waar automatiseren, het verzamelen van data en efficiëntie de norm zijn wisten wij dat dit beter kon. Meten = weten.

 

Daarom zijn wij in 2015 Safeguard gestart. Een bedrijf dat de veiligheidsorganisatie helpt met het optimaliseren van processen. Een bedrijf dat bloeit op de combinatie van ‘technology’ & ‘simplicity’. Een bedrijf waar hulpverleners graag mee samenwerken omdat men weet dat dit de beste partner is om samen de huidige manier van alarmering en communicatie tijdens een crisis of calamiteit mee te moderniseren.

 

Gertjan en Ingmar.

Presskit
Voor publicaties of andere toezeggingen, neem contact op via:
Ingmar Vroege
+ 31 6 51 53 04 20

logo set

Meer over ons

Laatste updates

Direct evalueren na een BHV inzet.
U heeft een BHV inzet gehad en er dient naderhand geëvalueerd...
Update Safeguard November 2019
Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn, hebben wij de laatste...
Opleider 101BHV.nl gaat Safeguard gebruiken tijdens trainingen
Wie aan het werk gaat, verwacht aan het eind van de...
Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland.
Donderdag 27 juni is bekend gemaakt dat Safeguard bij de top...

Wat onderscheidt ons van de concurrentie?

Ons team
Ons team is divers en bestaat uit getalenteerde marketeers, developers en ontwerpers. Alle processen, van ontwerp tot ontwikkeling, worden binnen de organisatie uitgevoerd waardoor wij de kwaliteit van Safeguard te allen tijde kunnen waarborgen.
Onze software
Safeguard is een SaaS oplossing, wat staat voor “Software as a Service”. Hiermee willen wij zeggen dat je niet alleen betaalt voor het product, maar ook voor ondersteuning en de toekomstige doorontwikkeling van de app. Dit zorgt ervoor dat je veiligheidsoplossing nooit verouderd.
Onze support
We hebben een speciaal support team waarmee je via e-mail, telefoon of onze webchat contact kan opnemen. We zorgen ervoor dat al je vragen in realtime worden beantwoord en dat we je bij technische of productgerelateerde vragen van dienst zijn.