Over ons

Over Safeguard

Om de veiligheid van het personeel te kunnen waarborgen zijn bedrijven verplicht genoeg hulpverleners op te leiden en in huis te hebben. De methodes die bedrijven gebruiken om te alarmeren, communiceren en om de bezetting bij te houden zijn echter erg verouderd. Tot op heden worden er vaak nog piepers en aanwezigheidsborden gebruikt. In een tijdperk waar automatiseren, het verzamelen van data en efficiëntie de norm zijn wisten wij dat dit beter kon. Meten = weten.

 

Daarom zijn wij in 2015 Safeguard gestart. Een bedrijf dat de veiligheidsorganisatie helpt met het optimaliseren van processen. Een bedrijf dat bloeit op de combinatie van ‘technology’ & ‘simplicity’. Een bedrijf waar hulpverleners graag mee samenwerken omdat men weet dat dit de beste partner is om samen de huidige manier van alarmering en communicatie tijdens een crisis of calamiteit mee te moderniseren.

 

Gertjan en Ingmar.

Presskit
Voor publicaties of andere toezeggingen, neem contact op via:
Ingmar Vroege
+ 31 6 51 53 04 20

logo set

Meer over ons

Laatste updates

BHV tijdens en na COVID-19
Weten hoeveel BHV’ers aanwezig zijn nu nog belangrijker dan ooit. Dat...
Wij zijn verhuisd!
  Het adres is weliswaar niet gewijzigd, maar we zijn een...
Safeguard en Flash winnen aanbesteding en gaan de Safeguard app voor de Nederlandse Rijksoverheid leveren.
Met grote trots kunnen we aankondigen dat Safeguard in combinatie met...
Safeguard en Flash bundelen de krachten.
Safeguard en Flash slaan handen ineen en tekenen een unieke samenwerking...

Wat onderscheidt ons van de concurrentie?

Ons team
Ons team is divers en bestaat uit getalenteerde marketeers, developers en ontwerpers. Alle processen, van ontwerp tot ontwikkeling, worden binnen de organisatie uitgevoerd waardoor wij de kwaliteit van Safeguard te allen tijde kunnen waarborgen.
Onze software
Safeguard is een SaaS oplossing, wat staat voor “Software as a Service”. Hiermee willen wij zeggen dat je niet alleen betaalt voor het product, maar ook voor ondersteuning en de toekomstige doorontwikkeling van de app. Dit zorgt ervoor dat je veiligheidsoplossing nooit verouderd.
Onze support
We hebben een speciaal support team waarmee je via e-mail, telefoon of onze webchat contact kan opnemen. We zorgen ervoor dat al je vragen in realtime worden beantwoord en dat we je bij technische of productgerelateerde vragen van dienst zijn.