Out of office app nodig?

out of office appBent u op zoek naar een out of office app? Een out of office app is eigenlijk een vervanger van het ouderwetse bord dat vroeger bij de ingang van het bedrijf hing. Misschien maakt u nog gebruik van dit bord en vindt u dat het tijd wordt voor een nieuwe aanpak. Kent u de app van Safeguard al waar u niet alleen gemak heeft van de out of office functie, maar ook op een snelle en makkelijke manier BHV’ers en EHBO’ers op kunt roepen? In de Safeguard app zijn verschillende functies toe te voegen waardoor de mogelijkheden eindeloos worden. Wist u bijvoorbeeld dat het niet uit maakt in welke werkomgeving u actief bent? De Safeguard app zorgt ervoor dat uw veiligheidsorganisatie zo efficiënt mogelijk draait, wat uiteindelijk zorgt voor een betrouwbaar vangnet.

Out of office app van Safeguard

De out of office app helpt bedrijven om een veiligere werkomgeving te creëren door de uitdagingen met een technische en data gedreven aanpak te tackelen. Daarbij zijn verschillende functies toe te voegen waardoor de app een multifunctionele app wordt. De app biedt uw bedrijf real time inzicht in de bezetting. De app detecteert door middel van ‘geofencing’ geheel automatisch of oproepbare medewerkers aanwezig zijn. Daarnaast stuurt de app ook gecontroleerde meldingen. Tijdens een alarmering krijgen de juiste personen op basis van aanwezigheid een oproep om te komen helpen. Door collega’s te laten weten wat er aan de hand is, kan iedereen die aangesloten is bij de app ook gebruik maken van de push to talk functie. Wilt u graag meer weten wat de out of office app met alle functies voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Rapportage van uw out of office app

De app beschikt over een eigen dashboard. Dit is exclusief gebouwd voor beheerders. Over het algemeen zijn dit hoofd BHV’ers, operationele leidinggevenden of front office managers. Tijdens een melding of noodsituatie is het hun rol om op te treden als een centraal communicatiepunt. Deze personen kunnen ook verschillende rapportages opvragen en checklisten erin zetten. Zo kan iedereen bepaalde documenten gemakkelijk terug vinden, maar de rapportages kunnen ook gebruikt worden voor trainingsdoeleinden. Hoe kan er de volgende keer gereageerd worden of hoe kunnen de processen van uw organisatie geoptimaliseerd worden? Bent u benieuwd wat de Safequard app in combinatie met de out of office functie te bieden heeft? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam