Oproepsysteem BHV nodig?

oproepsysteem bhv​Bent u op zoek naar een nieuw oproepsysteem BHV? Dan is de Safeguard app wat voor u. Met de Safeguard app heeft u verschillende functies in één en weet u zeker dat een noodsituatie goed verloopt. U kunt namelijk direct uw BHV app gebruiken als een oproepsysteem BHV.​

​Oproepsysteem BHV van Safeguard

​De Safeguard app is een oproepsysteem BHV. U kunt namelijk met behulp van de applicatie een melding versturen van een noodsituatie. Deze melding wordt verstuurd naar de BHV medewerkers. De BHV medewerkers installeren de applicatie op hun smartphone. In de melding kunt u aangeven waar de situatie plaatsvindt, wat de situatie inhoudt en hoeveel mensen er nodig zijn. Vervolgens kunnen de medewerkers aangeven of ze wel of niet naar de situatie gaan. De applicatie blijft zoeken tot dat er voldoende medewerkers ter plaatse zijn. Met behulp van deze applicatie heeft u dus inzicht in welke medewerkers ter plaatse zijn en hoeveel medewerkers u nog nodig heeft. Wij zijn het ultieme oproepsysteem BHV voor uw organisatie.

Niet alleen oproepsysteem BHV

​Met de Safeguard app kunt u niet alleen een melding versturen in een noodsituatie. De applicatie geeft u ook direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers. Door deze applicatie heeft u dus geen BHV bord meer nodig, waarop de medewerkers moeten aangeven of ze aan- of afwezig zijn. De applicatie maakt gebruik van Geofencing. De applicatie registreert wanneer een medewerker in een Geofence komt en dus actief is. De applicatie registreert het ook als de medewerker de Geofence verlaat en dus inactief is. ​Tevens kunt u met de Safeguard app achteraf rapportages draaien waarin u de bezetting per week kunt zien, een overzicht heeft van de meldingen en welke medewerkers deze geaccepteerd en geweigerd hebben. Daarnaast kunt u ook checklists toevoegen aan de applicatie, zoals een ontruimingsplan, EHBO checklist of BHV plan. Op deze manier hebben de medewerkers de checklists altijd bij de hand.

​Ons oproepsysteem BHV gratis uitproberen?

​De mogelijkheden van de Safeguard app zijn groot, de applicatie heeft veel functies voor het optimaliseren van uw BHV organisatie. Om u kennis te laten maken met de Safeguard app, kunt u de applicatie veertien dagen gratis uitproberen. Tijdens deze proefperiode kunt u gebruik maken van alle functies van de applicatie en een onbeperkt aantal locaties en gebruikers toevoegen. Wij vinden namelijk dat u alle functies moet kunnen gebruiken, om te beoordelen of de applicatie geschikt is voor uw organisatie. Na de veertien dagen kunt u beslissen om over te gaan op de betaalde versie. U heeft hierbij de keuze uit de professional en de enterprise versie. Bij de enterprise versie wordt de applicatie op maat gemaakt voor uw organisatie. Dit doen wij alleen op aanvraag. Wilt u meer informatie over de enterprise versie? Neem dan contact met ons op!
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam