Oproepsysteem BHV nodig?

oproepsysteem bhv​Bent u op zoek naar een slim oproepsysteem BHV waarmee u heel makkelijk alle BHV'ers kunt bereiken? Wilt u met één druk op de knop alle aanwezige BHV'ers op de hoogte brengen van de situatie? Met de Safeguard App is dat mogelijk. De Safeguard App is een slim oproepsysteem BHV dat ervoor zorgt dat alle beschikbare BHV'ers snel op de hoogte kunnen worden gebracht van een situatie. De app heeft meerdere slimme eigenschappen die ervoor zorgen dat de veiligheid binnen uw bedrijf verbeterd wordt. We leggen u graag uit hoe de Safeguard App u kan helpen!

Een slim oproepsysteem BHV

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een telefoon die hij of zij vaak op zak heeft. Door middel van een app kunnen veel mensen makkelijk bereikt worden. Met dit oproepsysteem BHV kunt u door middel van de Safeguard App heel snel uw BHV'ers een melding sturen van een situatie. Er is bijvoorbeeld sprake van een ongeval op de werkvloer, of van een noodsituatie. U kunt dan direct binnen de app een melding sturen naar alle beschikbare BHV'ers. Zij krijgen dan een melding binnen op hun telefoon die hen precies vertelt wat er aan de hand is en waar ze moeten zijn om hulp te kunnen verlenen. Een BHV'er kan dan vervolgens zelf zijn of haar beschikbaarheid duidelijk maken. U kunt dan binnen de oproepsysteem BHV app zien welke BHV'ers er ter plaatse kunnen gaan. 

De voordelen van dit oproepsysteem BHV

Doordat alle beschikbare BHV'ers kunnen worden opgeroepen door middel van een melding, is iedere BHV'er zo snel mogelijk op de hoogte van de situatie. Op die manier kunnen BHV'ers heel efficiënt worden ingezet via onze unieke oproepsysteem BHV app. De Safeguard App geeft u bovendien overzicht in de aanwezigheid van alle beschikbare BHV'ers. In de app kunnen ook checklisten worden toegevoegd, zodat BHV'ers altijd over de juiste benodigde informatie beschikken die ze nodig hebben om snel te kunnen handelen in verschillende scenario's.  De Safeguard App wordt al door veel verschillende bedrijven gebruikt, zoals het Amphia Ziekenhuis, Ingram Micro en VANAD Group. Wilt u ook eens ervaren hoe de Safeguard App kan helpen bij de veiligheid binnen uw bedrijf? Probeer de app dan uit! U kunt de Safeguard App kosteloos uitproberen, zodat u zelf de voordelen van de app kunt ervaren. Zo kunt u zichzelf overtuigen van dit slimme oproepsysteem BHV. We horen het graag van u als u de app wilt uitproberen! 
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam