Ga terug naar de homepage

Oproepsysteem BHV nodig?

oproepsysteem bhvIs uw bedrijf op zoek naar een betrouwbaar en goed oproepsysteem bhv? Dan bent u bij Safeguard aan het juiste adres. In Nederland is het voor de meeste organisaties verplicht om een bhv-er in de buurt te hebben. Zij kunnen dan opgeroepen worden bij ongevallen en zo snel mogelijk te plaatse komen om te helpen. In de praktijk komt het vaak voor dat er veel tijd verloren gaat doordat niet bekend is waar de bhv-ers zijn en ze pas laat opgeroepen worden. Aangezien tijd erg kostbaar kan zijn bij bepaalde ongevallen, is het van groot belang dat er zo snel mogelijk een bhv-er ter plaatse is. Daarom heeft Safeguard een speciale App ontwikkelt. Met deze applicatie kunt u eenvoudig zien waar de bhv-ers zich bevinden en kunt u hen direct oproepen indien nodig. Zij zullen een melding krijgen op hun mobiel en daarbij zullen ze ook meteen zien waar het ongeval zich voordoet. Op die manier wordt er een hoop tijd bespaard, zodat ergere rampen voorkomen kunnen worden. Daarnaast houdt de App ook alle relevante data bij, zodat er een overzicht gemaakt kan worden voor de veiligheidsperformance. Hierbij kunt u zien hoe veilig uw bedrijf is en waar de veiligheid wellicht nog verbeterd kan worden. Dit overzicht kunt u ook ideaal gebruiken als u een inspectie krijgt vanuit de overheid, want door het tonen van de app kunt u snel en gemakkelijk uitleg geven. Mocht u meer willen weten over de Safeguard app, kunt u de demo op onze website bekijken.  Bij interesse kunt u vrijblijvend contact opnemen met Safeguard en eventueel een proefversie aanvragen.

Online oproepsysteem bhv

Als u op zoek bent naar een online oproepsysteem bhv, helpen we u graag verder. De Safeguard App is beschikbaar voor bijna elke werktelefoon, omdat deze te downloaden is bij Android, IOS en Windows. Met de App heeft u altijd een betrouwbare weergave van allerlei veiligheidsaspecten binnen uw bedrijf. Bekijk snel de demo op onze website en zie hoe eenvoudig het werkt.

Interesse in online oproepsysteem bhv

Als u interesse heeft in ons oproepsysteem bhv, helpen we u graag verder met de Safeguard App. Als u vragen heeft over de applicatie, kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u een proefversie aanvragen, zodat u zelf kunt ervaren wat de voordelen zijn van deze App. Hierbij kunt u gebruik maken van de basisfuncties. Als u besluit het oproepsysteem bhv in te stellen, kunnen we deze ook in de huisstijl van uw bedrijf opmaken. Samen maken we graag uw bedrijf nog veiliger!

Start direct een gratis Safeguard Pilot

Heeft u ook een uitdaging met het organiseren van uw BHV team en spreken deze resultaten u aan? Maak dan een gratis pilot aan en start direct!
Gratis en vrijblijvend proberen