Oproepsysteem BHV nodig?

oproepsysteem bhv Bent u op zoek naar een oproepsysteem BHV waarmee u met één druk op de knop al uw medewerkers kunt bereiken? Wilt u in een noodsituatie snel handelen zodat u direct al uw medewerkers en BHV'ers kunt verwittigen? Zoekt u dan niet verder. Met het oproepsysteem BHV van Safeguard kunt u dit realiseren. In de afgelopen jaren hebben wij veel naamsbekendheid opgebouwd en inmiddels maken vele grote bedrijven gebruik van onze oproepsysteem BHV. Denkt u aan het Ampia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Het oproepsysteem BHV van Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Creëer veilige werkomstandigheden met de Safeguard BHV App. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje op onze website en maak vervolgens een afspraak voor persoonlijke adviezen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. Daarnaast kunt u onze oproepsysteem BHV app gratis proberen!

Creëer veilige werkomstandigheden met een oproepsysteem BHV app

Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Dat wil zeggen dat vele klanten u al voor zijn gegaan en tegenwoordig gebruik maakt van onze multifunctionele oproepsysteem BHV app. Met één druk op de knop kunt u al uw medewerkers oproepen voor een BHV situatie, een nood situatie en voor een brandoefening. Daarnaast kunt u check listen beheren voor oproepbare medewerkers. Ontvang direct alle meldingen op uw smartphone en zorg ervoor dat u uw medewerkers heel snel kunt alarmeren bij een noodsituatie. Het oproepsysteem BHV is een overzichtelijke app die is voorzien van de laatste updates. Onze app is speciaal ontworpen om de veiligheid te waarborgen in uw bedrijf en op diverse werkplekken. Wij zorgen ervoor dat de veiligheidsorganisatie van uw bedrijf wordt geoptimaliseerd. 

Meer weten over het oproepsysteem BHV van Safeguard?

Bent u benieuwd of het oproepsysteem BHV van Safeguard geschikt is voor uw bedrijf? Wij plannen graag een afspraak met u in. Samen met u bespreken wij uw wensen en gaan wij op onderzoek uit of onze app ook geschikt is voor uw bedrijf. Wij bieden u de mogelijkheid aan om gratis onze app op de werkvloer te gebruiken. Zo kunt u in uw eigen werkomgeving ervaren of de applicatie van Safeguard ook voor u werkt. Het oproepsysteem BHV is geschikt voor diverse bedrijven. Safeguard blijft up to date en houdt ook uw applicatie op peil. Heeft u vragen over onze app? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam