Oproepsysteem BHV nodig?

oproepsysteem bhvAls u interesse hebt in een oproepsysteem BHV bent u bij Safeguard aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben wij een gebruiksvriendelijke app ontworpen die een veilig vangnet creëert op uw werkplek. Tijdens een noodsituatie komt er veel op u af en heeft u weinig tot geen tijd om al uw medewerkers persoonlijk te informeren. Door gebruik te maken van het oproepsysteem BHV van Safeguard kunt u met één druk op de knop de nodige BHV'ers en medewerkers in één keer bereiken. Het oproepsysteem BHV van Safeguard geeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Bent u benieuwd of een oproepsysteem BHV iets voor uw bedrijf is? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de vele voordelen die het oproepsysteem BHV heeft en welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf. Als u op zoek bent naar een gebruiksvriendelijk oproepsysteem BHV bent u bij Safeguard aan het juiste adres. 

Oproepsysteem BHV gratis uitproberen

Vele klanten hebben ons weten te vinden en zijn maken vandaag de dag gebruik van het oproepsysteem BHV van Safeguard. Onder andere Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro maken gebruik van onze gebruiksvriendelijke app. Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Wij geven direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers op het moment dat er een noodsituatie uitbreekt. U creëert veilige werkomstandigheden met de Safeguard BHV App voor uzelf en uw medewerkers. Vindt u het lastig om nu al een keuze te maken? U kunt onze app altijd gratis uitproberen. Op deze manier kunt u op uw werkplek bekijken of de applicatie van Safeguard iets voor uw bedrijf is. U kunt checklisten beheren voor oproepbare medewerkers en periodiek brandoefeningen in gang zetten. U ontvangt direct alle meldingen op uw smartphone. Indien er een noodsituatie ontstaat kunt u direct al uw medewerkers bereiken en de juiste informatie doorgeven. 

Meer weten over het oproepsysteem BHV?

Wilt u meer weten over de toepasbare mogelijkheden van het oproepsysteem BHV voor uw bedrijf? Bent u benieuwd of de applicatie geschikt is voor uw medewerkers? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die het oproepsysteem BHV u heeft te bieden. Onze medewerkers plannen graag een persoonlijk adviesgesprek met u in om uw wensen te bespreken. 

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam