Oproepsysteem BHV nodig?

oproepsysteem bhv Bent u op zoek naar een oproepsysteem BHV zodat u snel en eenvoudig al uw BHV'ers op kunt roepen bij een noodsituatie? Safeguard heeft dit voor u ontwikkeld! Safeguard biedt u hét oproepsysteem BHV aan, voor elke noodsituatie en voor elke branche! Ons oproepsysteem BHV is overzichtelijk en up to date. Wij zorgen ervoor dat wij continue uw Safeguard app optimaliseren. Al vele bedrijven gingen u voor, denkt u aan Het Amphia Ziekenhuis en aan Ingram Macro. Veel bedrijven maken al gebruik van onze eenvoudige en duidelijke applicatie, speciaal ontworpen om de veiligheid te waarborgen in uw bedrijf en op diverse werkplekken. Veiligheid is zeer belangrijk en zeker op de werkvloer moeten wij ervoor zorgen dat alle medewerkers zich veilig voelen op de werkvloer.

Oproepsysteem BHV van Safeguard

Safeguard is opgericht in 2015 en is gevestigd in Nieuwendijk. Een mooi dorpje in Brabant, gelegen naast de A27. Safeguard zorgt ervoor dat de veiligheid van de persoon wordt gewaarborgd en dat bedrijven genoeg hulpverleners in huis hebben. Door het oproepsysteem BHV van Safeguard App kunt u in één druk op de knop al uw medewerkers alarmeren door middel van korte berichten. Wij zorgen ervoor dat de veiligheidsorganisatie van uw bedrijf wordt geoptimaliseerd door processen. Wij blijven up to date en houden daarmee ook uw applicatie bij de tijd. Daarnaast hebben wij ook online support, u kunt ons bereiken via email, online chatbox en telefonisch.

Oproepsysteem BHV voor een veilige werkomgeving

Het oproepsysteem BHV van Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Daarnaast creëer je een veilige werkomgeving met de Safeguard BHV App. Met één druk op de knop kunt u al uw medewerkers oproepen voor een BHV situatie. Dit kunt u ook doen als u een oefening in wilt plannen. Met het oproepsysteem kunt u de checklisten beheren van oproepbare medewerkers. Ook kunt u op elk gewenst moment uw protocollen checken en nalezen. Alle medewerkers ontvangen direct een melding op hun smartphone als er een noodsituatie ontstaat. Veel bedrijven gingen u al voor en maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en de Ingram Micro. Wij merken dat de app in grote opkomst is en dat het dé uitgelezen kans is om een kijkje te nemen in onze applicatie. Wij bieden u als optie aan dat u onze app gratis kunt proberen. U kunt dan zelf en met uw medewerkers ondervinden of de app geschikt is voor uw branche.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam