Ingmar Vroege

Marktleiders gaan samenwerken.

19 jun 2019

Het meest geavanceerde white-label community platform; Bisner en de snelst groeiende BHV app; Safeguard bundelen de krachten. Deze samenwerking houdt in dat de alarmering functies van Safeguard worden geïntegreerd in het Bisner platform voor co-working spaces.

"Vanaf nu kan elke Bisner-gebruiker een BHV'er waarschuwen door simpelweg op de alarmknop op ons platform te klikken." - Stefan van der Werf CEO Bisner

Een veilige werkomgeving is belangrijk voor elke organisatie. Als er een calamiteit plaatsvindt, is duidelijke en effectieve communicatie nodig; dit is iets dat de Safeguard-app toevoegt.

"We denken dat deze integratie met onze Safeguard-app bedrijven kan helpen bij het regelen van de bedrijfsveiligheid. Het regelen van bedrijfsveiligheid is één ding, maar het regelen van veiligheidsprocedures binnen een co-working space is totaal iets anders. Deze integratie zou dat een stuk eenvoudiger moeten maken "- Ingmar Vroege CEO Safeguard

Om deze voordelen te hebben, moeten de communities het Bisner-platform gebruiken in combinatie met de Safeguard-app op de smartphones van hun BHV'ers.

Wilt u meer weten over deze integratie? Stuur een e-mail naar info@safeguardapp.nl en wij helpen u graag verder.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam