Man down function app nodig?

man down functionBent u op zoek naar een man down function app? Dan bent u bij Safeguard aan het juiste adres. Door met een man down function app te werken, zorgt u voor een veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Door gebruik te maken van de man down function app weet u dat de BHV (bedrijfshulpverlening) goed geregeld is. In de app kan verwerkt worden welke papieren elke werknemer heeft. Zo is iedereen in het bedrijf volledig op de hoogte en kan er efficiënt gehandeld worden in verschillende situaties. De man down function is een extra functie die speciaal is ontworpen om de veiligheid van mensen die alleen werken te vergroten. In deze functie is een bewusteloosheidsdetectie verwerkt, ook wel de man down functie genoemd. De app signaleert dat er geen beweging is of dat de tijdsperiode die is ingesteld voor de werkzaamheden is verlopen. Op dat moment wordt er automatisch een signaal afgegeven naar anderen die in de buurt zijn.

DE INNOVATIEVE MAN DOWN FUNCTION APP VAN NEDERLAND!

Heeft u een aantal zzp’ers in dienst of heeft iedereen zijn of haar eigen taken in het bedrijf? als u werknemers in dienst heeft die alleen werken is de man down function een goede optie. Maakt u al gebruik van de Safeguard app? Wij kunnen gemakkelijk de man down function voor u toevoegen. Omdat wij al tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland horen, vinden wij het belangrijk dat er goed ingespeeld wordt op de nieuwste ontwikkelingen. Wij merken dat steeds meer werknemers alleen werken en dus geen hulp kunnen inroepen als dat nodig is. Daarom hebben wij de man down function ontworpen. Deze functie speelt in op elke situatie en wordt steeds populairder.

MAN DOWN FUNCTION APP VAN SAFEGUARD

Veel bedrijven maken al gebruik van ons systeem waaronder het Amphia Ziekenhuis in Breda. Wij zijn gevestigd in Nieuwendijk maar opereren in heel Nederland. Wilt u graag weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen met een man down function op maat? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Op het moment dat de functie is toegevoegd in de app ontvangt u direct alle meldingen op uw smartphone. Wij bieden u de mogelijkheid om duidelijk inzicht te krijgen in de huidige situatie en hoe daarop ingespeeld kan worden. De app kunt u als ware zien als online ondersteuning op het moment dat er zich een noodsituatie voordoet.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam