Garandeer de veiligheid van uw lone workers.

De speciaal ontworpen lone worker module van Safeguard zorgt ervoor dat uw lone workers nooit meer alleen hoeven te zijn tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Onze gebruiksvriendelijke en betrouwbare app waarschuwt direct de juiste mensen in geval van een ongeval of kritieke situatie waarbij uw lone workers betrokken zijn.
Door de unieke technologie van Safeguard worden automatisch de dichtstbijzijnde hulpverleners opgeroepen.
Dankzij de lone worker module is het niet meer nodig om handmatig te controleren of uw lone workers nog in orde zijn. De app checkt dit zelf, dit resulteert in tijdwinst en zorgt ervoor dat er minder menselijke fouten gemaakt kunnen worden.

Hoe werkt het?

Lone workers kunnen via de Safeguard app voor of tijdens het werk aangeven welke werkzaamheden ze gaan uitvoeren en voor welke tijdsperiode. Wanneer de app herkent dat er geen beweging is of de ingestelde tijd verlopen is, wordt er aan de gebruiker gevraagd of alles nog in orde is. Als er geen reactie komt binnen een bepaalde tijd of er is een negatieve reactie dan wordt er automatisch een bericht gestuurd naar de dichtstbijzijnde hulpverleners (BHV’ers). Lone workers kunnen, in geval van nood, ook direct alarmeren door te klikken op de alarmknop.

Voordelen

Gebruiksvriendelijke app.

Compliant met uw RI&E.

Makkelijk te implementeren.

Snel en betrouwbare alarmopvolging.

Inactiviteit herkenning.

Automatisch lone workers controleren.

Alarmering op basis van tijd.

Locatiebepaling.

De Safeguard technologie

Door onze lone worker module te koppelen aan de Safeguard technologie openen we een nieuwe dimensie op basis van alarmering. Dankzij onze technologie veranderd de volgende situatie:

Stap 1

Lone worker verstuurt een alarm.

Stap 2

Meldkamer ontvangt alarm en voert en vervolg uit.

Stap 3

De juiste hulpverleners worden gealarmeerd en reageren volgens procedure.

Dankzij de Safeguard technologie, die automatisch weet welke hulpverleners beschikbaar zijn, kan stap 2 overgeslagen.it zorgt voor een tijdsbesparing en menselijke fouten worden hierdoor geëlimineerd.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam