Lone workers app nodig?

lone workers appBent u op zoek naar een lone workers alarm app? Het lone workers alarm app systeem alarmeert tijdens noodgevallen de juiste personen. Omdat u zelf kunt invoeren wie er bepaalde diploma's heeft roept het systeem zelf de juiste personen op. U kunt ook aangegeven in het systeem wie bij welke situaties moet kunnen ingrijpen. Wilt u graag de dichtstbijzijnde persoon oproepen of iemand met specifieke diploma’s. Werknemers kunnen onderling ook communiceren. Door de push to talk functie kunnen ervaringen gedeeld worden en kan er van elkaar geleerd worden. Wist u dat u met de Safeguard app mogelijk is om vooraf gedefinieerde aangepaste scenario’s toe te voegen? Zo kunnen hulpverleners direct zien wat de bedoeling is bij een noodsituatie.

LONE WORKERS ALARM APP VOOR EXTRA VEILIGHEID

Op zoek naar een lone workers alarm app? De lone worker safety alarm staat bekend als een gebruiksvriendelijke, snelle en betrouwbare app.  Wij blijven de app ook steeds vernieuwen zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Bij Safeguard begrijpen wij de uitdagingen die spelen bij het garanderen van de veiligheid in een werkomgeving. Van brandoefeningen tot het meten van de aanwezigheid van veiligheidspersoneel, bedrijfsveiligheidsbeheer en managers. Om te weten wie er aanwezig zijn is in het bedrijf kunt u de Safeguard app gebruiken. Bedrijfsveiligheid is vaak het ondergeschoven kindje totdat het een keer echt te laat is.

LONE WORKERS ALARM VAN SAFEGUARD

De lone workers alarm app is niet alleen bedoeld voor de mensen die alleen werken. De app heeft nog zoveel meer mogelijkheden. De app kan zorgen dat er verschillende rapportages ingezien kunnen worden. Deze gegevens kunnen vervolgens worden gebruikt om de processen van uw organisatie te optimaliseren. Daarnaast kunnen er ook checklisten in de app worden toegevoegd. Gebruik de checklisten om een ontruimingsplan, EHBO checklist of BHV-plan aan de app toe te voegen. Ook kunt u verschillende groepen maken. Wie wilt u per melding inschakelen? Door de aanpasbare geofence mapping functie worden de locatiegegevens van uw telefoon meegenomen. Zo kunt u in één oogopslag zien wie er in het pand aanwezig is.

OVER SAFEGUARD

Bent u benieuwd wat wij met de Safeguard app in combinatie met de lone workers alarm functie voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek. Zo bespreken wij uw wensen en wordt de app volledig in stijl van uw bedrijf opgezet. De app is simpel en begrijpelijk. Wij komen graag laten zien hoe het werkt.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam