Lone worker safety alarm nodig?

lone worker safety alarmBent u op zoek naar een lone worker safety alarm app? Dit is een extra functie die wij kunnen toevoegen aan de Safeguard app. Steeds meer medewerkers gaan alleen op pad of zijn alleen bezig in de werkplaats en dat is een risico voor hun veiligheid. Als er iets gebeurt kan degene die alleen werkt geen hulp erbij roepen. Daar hebben wij de oplossing voor. Wij kunnen een functie toevoegen aan de Safeguard app die reageert als de telefoon niet meer in beweging is. Als er enkele minuten geen beweging gesignaleerd wordt, gaat het lone worker safety alarm app af. Op dat moment krijgen verschillende collega’s een melding om te komen. Dit waarborgt de veiligheid van de medewerkers. Heeft u zzp’ers in dienst of medewerkers die vaker alleen werken? Bekijk dan eens de vele mogelijkheden die een lone worker safety alarm app voor uw bedrijf kan betekenen.

LONE WORKER SAFETY ALARM APP VOOR EXTRA VEILIGHEID

Op zoek naar een lone worker safety alarm app? De lone worker safety alarm staat bekend als een gebruiksvriendelijke, snelle en betrouwbare app.  Wij blijven de app ook steeds vernieuwen zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Bij Safeguard begrijpen wij de uitdagingen die spelen bij het garanderen van de veiligheid in een werkomgeving. Van brandoefeningen tot het meten van de aanwezigheid van veiligheidspersoneel, bedrijfsveiligheidsbeheer en managers. Maar op welke momenten weet u nu precies wie er aanwezig is? Daar kunt u de Safeguard app voor gebruiken. Bedrijfsveiligheid is vaak het ondergeschoven kindje totdat het een keer echt te laat is.

LONE WORKER SAFETY ALARM VAN SAFEGUARD

Het maakt niet uit in wat voor werkomgeving u werkt, Safeguard zorgt ervoor dat uw veiligheidsorganisatie zo efficiënt mogelijk functioneert. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat dit een betrouwbaar vangnet voor de veiligheid is. Wij helpen bedrijven om een veiligere werkomgeving te creëren. Dit doen wij door de uitdagingen aan te pakken die in de veiligheidsorganisatie naar boven komen. Door een technische en data gedreven aanpak te tackelen bieden wij steeds weer opnieuw een update aan.

OVER SAFEGUARD

Het Safeguard-dashboard is exclusief gebouwd voor beheerders. Over het algemeen zijn dit hoofd BHV’ers, operationele leidinggevenden of front office managers. In principe kan iedereen dit dashboard gebruiken waarvan u vindt dat deze op de hoogte moet zijn van de situaties die plaatsvinden binnen het bedrijf. Tijdens een melding of noodsituatie is het hun rol dan ook om op te treden als een centraal communicatiepunt.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam