Lone worker protection nodig?

Lone worker protection biedt extra veiligheid

lone worker protectionBent u op zoek naar een lone worker protection app? Dit is een extra functie die wij kunnen toevoegen aan de Safeguard app. Als u veel mensen in dienst heeft en daar is iemand bij die alleen werkt en daar gebeurt wat mee, hoe moet u dan reageren? Die persoon kan geen hulp inschakelen omdat hij of zij in de problemen zit. Als de lone worker protection functie actief is, houdt de app de bewegingsactiviteiten bij. Op het moment dat er geen enkele beweging gesignaleerd wordt, schakelt de app hulp in. Iedereen die aangesloten is bij de app krijgt een melding om te gaan kijken. Zo kan er snel en efficiënt hulp worden ingeschakeld. De lone worker protection functie kunnen wij eenvoudig toevoegen aan de app.

LONE WORKER PROTECTION APP VOOR EXTRA VEILIGHEID

Op zoek naar een lone worker protection app? Met de lone worker function, de extra functie die beschikbaar is in de Safeguard BHV app, bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijke, snelle en betrouwbare app. In de afgelopen jaren hebben wij ons gefocust op de dagelijkse ontwikkelingen die spelen in verschillende branches. Op basis daarvan ontwerpen wij steeds nieuwe functies. Als u nog een functie mist in de app kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden en wij zorgen ervoor dat de app weer up-to-date wordt. Met slechts een paar drukken op het scherm kunt u verschillende functies activeren en met de lone worker protection functie kan dat zelfs zonder het scherm aan te raken.

LONE WORKER PROTECTION VAN SAFEGUARD

Teamwork is belangrijk voor veiligheid. Door samen te werken met industrie leiders kunnen wij Safeguard integreren in een groot scala van toepassingen op het gebied van hardware en software. Onze safety partners staan klaar om voor u de app te optimaliseren zodat ze zijn afgestemd op de risico’s binnen uw kantoor, fabriek, ziekenhuis of distributiecentrum. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek. Onze app staat bekend om zijn eenvoud. Iedereen kan onze app gebruiken omdat hij zeer gebruiksvriendelijk is. De belangrijkste functies staan op het dashboard en de andere functies zijn netjes onderverdeeld in duidelijke koppen. Een aantal functies die wij kunnen toevoegen aan de app zijn oproepbaar via push meldingen, oproepbaar via sms, zelf oproepen, aanwezigheid inzien, bellen naar noodnummers of meldingen inzien. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam