Integraties

Samen met onze partners ontwerpen wij de veiligheidssystemen van de toekomst.

Voorkom ongevallen door het voorspellen van gevaarlijke situaties.

Safeguard heeft een toekomstbeeld waarin systemen door middel van Artificial Intelligence en patroonherkenning ongevallen kunnen voorkomen:
Deze systemen herkennen de aard van iedere bedreiging voor de bedrijfsveiligheid en kunnen ongevallen realtime voorspellen. Dit stelt organisaties in staat om in plaats van reactief, nog meer proactief te werk te gaan. Uiteindelijk zorgt dit voor een wereld waarin minder ongelukken voorkomen.

De sleutel tot deze toekomst? Kennis.

Door middel van gegevensuitwisseling, strategische API-integraties en tactische samenwerkingen, kan Safeguard eenvoudig worden aangesloten op andere beveiligingssoftware systemen of kennisbanken -en omgekeerd.

Of je nu de veiligheidsuitdagingen van je eigen organisatie beter wilt begrijpen of onze uitgebreide infrastructuur van veiligheidsgegevens wilt gebruiken, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Van veiligheidsspecialisten tot verzekeringsmaatschappijen, de data is voor iedere branche verticaal interessant. Zo creëren wij een aantal verschillende samenwerkingsmogelijkheden die ons in staat stellen om de veiligheidssystemen van de wereld, samen, continue te verbeteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking? Neem direct contact met ons op.