Incident management app nodig?

incident managementBent u op zoek naar een incident management app? Dan bent u bij Safequard aan het juiste adres. Met de incident management app kunt u alles gemakkelijk en snel via uw telefoon regelen. Het is een app die volledig op maat gemaakt is en daarom voor uw bedrijf enorm functioneel is. De incident management app is in slechts een paar handelingen te besturen. De app zorgt ervoor dat u alle medewerkers kunt bereiken en u precies kunt zien waar de medewerkers zich bevinden. Wie is er het dichtstbij het incident en welke werknemers zijn thuis en zijn niet oproepbaar? De app helpt u om de juiste personen in te lichten. Heeft u een BHV’er nodig of degene die het dichtste bij het slachtoffer is? U kunt in de app kiezen wie u op wilt roepen.  

INCIDENT MANAGEMENT APP VAN SAFEGUARD

Op zoek naar een incident management app? De app kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Doordat de app samenwerkt met de locatievoorziening op uw telefoon, geeft de app aan wie er in het pand is. Ook zijn de diploma’s en vaardigheden van alle werknemers in de app verwerkt. Zo ziet u in één oogopslag wie er een BHV of EHBO diploma in bezit hebben. Ook tijdens een ontruiming kunt u via de app gelijk de juiste ruimte aangeven en de personen die zich in de zone begeven alarmeren. De app onthoudt ook nog eens welke handelingen er aangeklikt zijn. Zo kunt u rapportages opvragen en gebruiken voor verschillende doeleinden.

INCIDENT MANAGEMENT APP OP MAAT?

Safequard is in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het snel handelen. Wij vinden het belangrijk dat u niet in de stress raakt omdat u niet goed weet wat er moet gebeuren in een noodsituatie. Wij zijn gefocust op de veiligheid in het pand. Hoe wij dit allemaal weten? Wij komen eerst op locatie langs om een beeld te krijgen van het bedrijf. Als u kiest voor de incident management app gaan wij nogmaals met u in gesprek en daarna gaan wij de app volledig naar wens inrichten. U moet er tenslotte mee werken en wij niet. Wij bieden daarnaast de nodige kennis en expertise aan om u de goede weg te helpen. Al bijna 5 jaar zijn wij de specialist op het gebied van de BHV en incident management app. Bent u benieuwd wat de app voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam