[sg_feature_block title=”Rapportage” subtitle=”Wekelijks overzicht van aanwezigheid en meldingen” video_embed_url=”https://www.youtube.com/embed/y1lBeiqUiF4″ quoter_text=”“Safeguard is een zeer gebruiksvriendelijke app voor onze BHV’ers. De partij achter deze software denkt met de wensen van de klant mee en is vlot en vriendelijk. Het leven kan zo eenvoudig zijn!“” quoter_name=”- Jan Martien Touw, Manager Vastgoed & Techniek Het Amphia” quoter_image=”3137″]

Wat kan ik ermee?

Met de rapportage tool van Safeguard kunt u zien hoe de bezetting van uw locaties en sectoren was per week. Daarnaast ziet u ook een overzicht van de meldingen en wie deze geaccepteerd en geweigerd hebben. De rapportage tool biedt de mogelijkheid om de gegevens te exporteren naar excel, zodat u bijvoorbeeld zelf een management rapportage kunt maken.

Met de rapportage tool kunt u uw organisatie stroomlijnen. De aanwezigheid patronen stellen u in staat om te onderbouwen dat er minder oproepbare medewerkers nodig zijn omdat de bezetting voldoende is afgedekt. Het kan natuurlijk ook andersom zijn wanneer blijkt dat uw organisatie onvoldoende bezet is.

Hoe werkt het?

Safeguard slaat de bezetting van uw organisatie op en toont dit in een handige grafiek die per week aangeeft hoe de aanwezigheid was. Daarnaast toont Safeguard de meldingen die gedaan zijn in dezelfde periode. De data wordt voor een bepaalde periode opgeslagen op onze servers en is uw eigendom. Wij gebruiken uw data enkel om ons product te verbeteren.

[/sg_feature_block]

[sg_cta_block_2 title=”Probeer Safeguard nu gratis uit” text=”Het duurt maar een paar minuten om uw organisatie nog veiliger te maken!” contact_form_id=”209″ button_link=”http://nlsafe-nangrokro.savviihq.com/start-met-safeguard/” button_text=”Start met Safeguard”]