[sg_feature_block title=”Melding versturen” subtitle=”Roep aanwezige medewerkers direct op” video_embed_url=”https://www.youtube.com/embed/Hdru_-mNs7Y” quoter_text=”“Dankzij Safeguard heb ik een sturingsmechanisme gekregen voor mijn BHV organisatie.“” quoter_name=”- Jurgen Rompa, Coördinator BHV Het Amphia” quoter_image=”274″]

Wat kan ik ermee?

Met het versturen van meldingen roept u direct aanwezige medewerkers op. Daarnaast is het mogelijk om een melding te sturen naar verschillende sectoren, locaties en groepen. U kunt aangeven hoeveel medewerkers er nodig zijn. Tijdens de melding krijgt u live inzicht in de status van de melding. U ziet wie de melding ontvangen, geaccepteerd en geweigerd heeft.

Het melden werkt simpel en snel en kan vanaf een PC of Tablet verstuurd worden.

Hoe werkt het?

Het versturen van een melding gebeurt via een Push notificatie met bijbehorende tekst, aantal benodigde medewerkers en locatie. Aanwezige medewerkers ontvangen deze melding op hun smartphone en dienen te reageren met Accepteren of Weigeren. Degene die de oproep doet, krijgt direct feedback in het melding scherm. Er worden net zo lang medewerkers opgeroepen tot het aantal benodigde medewerkers bereikt is of dat de oproeper de melding afsluit.

Safeguard maakt gebruik van Push meldingen. Deze worden verstuurt middels een internet verbinding (4G, 3G en WIFI). In het geval dat een medewerker een slechte internetverbinding heeft, verstuurt Safeguard een SMS met de informatie over de melding. Deze SMS heeft de hoogste prioriteit op het telefoon netwerk.

[/sg_feature_block]

[sg_cta_block_2 title=”Probeer Safeguard nu gratis uit” text=”Het duurt maar een paar minuten om uw organisatie nog veiliger te maken!” contact_form_id=”209″ button_link=”http://nlsafe-nangrokro.savviihq.com/start-met-safeguard/” button_text=”Start met Safeguard”]