[sg_feature_block title=”Meldingen ontvangen” subtitle=”Accepteer of weiger een ontvangen melding” video_embed_url=”https://www.youtube.com/embed/ySnp-sQbrdA” quoter_text=”“Het is handig dat bezoekende BHV-ers, afkomstig van andere sites, eenvoudig als Gast-BHV-er zijn in te zetten.“” quoter_name=”- David Huijbregts, HSE Coördinator Ingram Micro CFS eServices” quoter_image=”3136″]

Wat kan ik ermee?

Als oproepbare medewerker wilt u alleen opgeroepen worden indien u ook aanwezig bent op een locatie waar u voor opgeleid bent. In geval van nood ontvangt u op uw smartphone een melding met daarin informatie over het noodgeval, de locatie en het aantal benodigde medewerkers. U kunt reageren door te accepteren of te weigeren.

De melding komt zelfs door de stil modus van uw telefoon heen.

Hoe werkt het?

De Safeguard app detecteert automatisch of u aanwezig bent binnen de voor uw organisatie geldende Geofence. Wanneer dit het geval is dan bent u automatisch oproepbaar voor noodsituaties. Het ontvangen van een melding gaat via een Push notificatie. Deze melding blijft trillen en geluid maken tot u geaccepteerd of geweigerd hebt, en komt zelfs door de stil modus heen.

Wanneer uw internet dekking niet optimaal is ontvangt u een SMS, zodat het aankomen van de melding altijd gewaarborgd is.

[/sg_feature_block]

[sg_cta_block_2 title=”Probeer Safeguard nu gratis uit” text=”Het duurt maar een paar minuten om uw organisatie nog veiliger te maken!” contact_form_id=”209″ button_link=”http://nlsafe-nangrokro.savviihq.com/start-met-safeguard/” button_text=”Start met Safeguard”]